Pune câteva coji de ouă în congelator. Trucul care va ajuta orice gospodină!

Ouăle sunt printre cele mai folosite alimente în bucătărie. Puțini știu însă cât de folositoare sunt cojile de ouă și ar trebui să nu mai fie aruncate.
Alina Costache
09 feb. 2022, 15:19
Pune câteva coji de ouă în congelator. Trucul care va ajuta orice gospodină!

Pune câteva coji de ouă în congelator. Trebuie să știm că această peliculă este însă plină de calciu și minerale, sunt benefice și pentru noi, și pentru plante.

Pune câteva coji de ouă în congelator. Trucul care va ajuta orice gospodină!

Atunci când cureți ouăle, spală bine cojile cu apă caldă, să nu mai rămână deloc urme de albuș sau urme din membrana albă care protejează conținutul ouălor.

Lasă cojile să se usuce la temperatura camerei câteva ore și apoi presează-le în pungă și pune-le la congelator. Bine presate, cojile nu ocupă deloc mult spațiu, dar îți vor fi utile mai târziu. Folosește cojile de ouă congelate să cureți blenderul și să ascuți lamele din acest robot. Pe măsură ce se mărunțesc la viteză mare, cojile de ouă curăță bine pereții blenderului de mici resturi de la fructe și legume, și totodată ajută la ascuțirea lamelor de oțel.

Iată în ce combinații mai poți folosi oul. Lidia Fecioru vine cu un sfat ineresant pentru toate româncele.

Citește și: Trucul pe care trebuie să îl știe orice gospodină. Cum poți curăța argintul, inoxul și cuprul cu doar un singur ingredient. Lucrurile tale vor arăta ca noi!
„Fiecare pe planul lui propriu poate face multe lucruri! Noi, oamenii cum se destreseaza? Important să fii tu în interiorul tău foarte liniștit, pentru că nu contează în ce încăpere sau în ce societate trăiești! Lumea poate fi foarte haotică! Dacă tu în interiorul tău ești super echilibrat, nu te deranjează atât de mult că ceilalți sunt mai gălăgioși! S-a impregnat foarte tare frică în oameni! Eu am venit cu sfaturi mai mult naturiste pentru că noi trebuie să ne întoarcem, să fim în armonie cu natură, altfel n-o să mergem nicăieri! Acum nu putem spune că nu există virus, că nu există medicație pentru virus, dar putem ajută și naturist!

Noi, oamenii, mai ales femeile, să bea câte două ouă crude pe zi! Oul este viu, conține celulă vie, este viață și atunci preia din negativul nostru și îl putem plimbă pe zonele pe care noi le avem afectate! Sunt mulți oameni care își pun oul în fes, fesul pe cap și dorm așa două ore! Asta atrage energiile negative și inclusiv îl pot folosi cei care sunt în forme de depresie! Am văzut că foarte mulți din cei care au suferit de coronavirus au rămas cu depresie!”, a spus Lidia Fecioru.

Citește și: Combină o linguriță de argilă cu bicarbonat de sodiu. Trucul simplu pe care orice gospodină trebuie să îl încerce! Rezultatul este uimitor!

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
România criticată în raportul Senatului american pentru legăturile militare și polițienești cu China
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'