Niculina Stoican aşteaptă nunta fiului său: „Trebuie să fiu pregătită să fiu soacră mare. E olteancă şi nora, m-ar înțelege, e şi aceeaşi zodie cu mine”

Vlad, fiul artistei de muzică populară Niculina Stoican, are 28 de ani și a studiat la Londra și Viena. Interpreta a vorbit despre ocupația băiatului ei, cu care are o relație specială.
Alina Costache
09 feb. 2022, 20:21
Niculina Stoican aşteaptă nunta fiului său:

Niculina Stoican a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a povestit despre relația pe care are o are cu fiul său.

Cântăreața a vorbit cu mândrie despre Vlad, băiatul său care a studiat în străinătate, dar s-a întors pentru a fi mai aproape de familie. Niculina Stoican așteaptă cu nerăbdare nunta fiului său și a dezvăluit cum se înțelege cu viitoarea noră.

Vlad are 28 ani, iar mama lui așteaptă ziua în care îl va vedea îmbrăcat în costum de ginere. Fiul Niculinei Stoican este de mai mult timp într-o relație, ceea ce o face pe artistă să fie gata în orice moment pentru fericitul anunț. „Eu oricând trebuie să fiu pregătită. Trebuie să se însoare. Nu m-au anunțat, dar o să mă anunțe. Aștept. Locuiesc împreună.”,  a dezvăluit artista.

Când vine vorba de rolul de soacră, Niculina Stoican glumește și spune că nu poate fi totul perfect, dar ascultă întotdeauna de ceea ce îi spune băiatul ei.

„Cu nora cum să fie? Cum e cu soacra. Nu numai lapte și miere, că nu e bun. Mai trebuie și puțină zeamă de varză, ca să simți mierea aia. Dar pe mine pe mute tot băiatul meu mă dă. E olteancă și ea, m-ar înțelege, și e aceeași zodie cu mine.”, a spus Niculina Stoican la Pro Tv.

Niculina Stoican spune că, deși este o mamă protectoare, și-a educat băiatul să fie independent. Vlad a plecat de acasă de la 16 ani pentru a studia în Anglia. Acesta a locuit în căminul studențesc, unde a avut un program strict și nici măcar familia nu l-a putut vizita. Cu toate că la început nu a fost fericită, Niculina Stoican a înțeles situația și acum este mândră de modul în care fiul său s-a dezvoltat.

„Sunt protectoare, când a plecat departe eu n-am mai avut control asupra lui. A plecat la 16 ani și s-a întors la 24. El s-a descurcat singur. A stat în Anglia, la cămin. El acolo stătea închis, nu avea voie să iasă decât 2 ore pe zi. El avea un program bine stabilit.

George Craioveanu, primul interpret de muzică populară care şi-a asumat orientarea sexuală, show-uri incendiare pe TikTok. Cum le imită pe Niculina Stoican şi pe Stana Izbaşa

A învățat foarte mult lucruri acolo. El a fost șef de cămin, a jucat rugby, a fost căpitan de echipă. Trebuia să fie în costum și să-și calce singur. I-a învățat pe toți să-și calce doar gâtul, mânecile și pieptul la cămașă. Nu am reușit să-i aranjez camera de cămin. Era o cameră mică, cu niște rafturi puse pe pereți, un birou, un dulap de pal, un pat și o baie pe care o împărțea cu celălalt coleg.”, a povestit interpreta de muzică populară.

În prezent, Vlad este analist financiar. Niculina Stoican spune că nu înțelege foarte bine cu ce se ocupă fiul său, dar tot ce contează este că el face ceea ce și-a dorit.

Cum arătau Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican în tinerețe. Imagini inedite din perioada în care cântau împreună în Ansamblul „Doina Gorjului”

„Nu înțeleg nimic, nu-mi place ceea ce face. Stă în fața unui calculator. Sunt depășită și nu-mi plac lucrurile astea. Eu mi-am dorit să știu că e pe picioarele lui, să nu depindă de mine. Dacă are nevoie, mami și tati sunt acolo. E foarte orgolios, dar mă văd pe mine, e exact ca mine.”, a explicat Niculina Stoican.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
Ce analize poți face gratuit dacă nu ai asigurare de sănătate. Investigațiile medicale pe care toți românii ar trebui să le facă
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Premierul confirmă: PREȚURILE EXPLODEAZĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cea mai ieftină stațiune de pe litoralul românesc. Turiștii dau năvală
Ego.ro
Mădălina Ghenea a ieșit la masă alături de un actor de la Hollywood. Cum a fost surprinsă românca în compania starului american
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
A început programul național FIV 2024: Sprijinul financiar oferit de Ministerul Familiei și documentele necesare pentru înscriere
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
ANM a emis coduri galbene de vânt puternic și caniculă în mai multe județe
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!