Nicolae Botgros nu are de gând să-şi mai refacă viaţa: „Se spune că timpul vindecă, dar la mine e invers. Cu cât trece timpul, cu atât mi-e mai greu”

Anul trecut, Nicolae Botgros şi-a pierdut soţia, care a fost răpusă de un cancer de colon. Merge foarte des la mormântul ei, dar atunci când pleacă din Chişinău, şi asta se întâmplă frecvent, o durere sfâşietoare îi cuprinde sufletul, căci n-o mai poate vizita. Totuşi, maestrul nu exclude varianta de a-şi reface viaţa.
Oana Anghel
10 feb. 2022, 23:43
Nicolae Botgros nu are de gând să-şi mai refacă viaţa:

Nicolae Botgros vrea să-şi refacă viaţa. Lucrurile din casa în care a trăit alături de regretata lui soție, Lidia Bejenaru, au rămas la fel cum le-a lăsat ea. Chiar și periuța ei de dinți îi amintește în fiecare dimineață de ea. Dirijorul orchestrei Lăutarii din Chişinău ar vrea să-şi refacă viaţă şi, cu această ocazie, să pună în vânzare şi casa în care a locuit cu regretata lui soţie.

A fost foarte greu anul asta din toate punctele de vedere, stau de vorba cu ea când merg la cimitir, când sunt plecat mi-e greu. O am alături tot timpul, va fi alături cu mine în suflet mereu. O s-o vindem cu timpul, mai sunt niște proceduri ca să pot s-o schimb. Nu mi-e greu doar acasă, mi-e greu oriunde mă duc, peste tot am fost cu ea. Aceste amintiri mă apasă dar sunt frumoase și n-aș vrea să le uit, să le port în suflet. Locuiesc singur acasă, am fost o vreme la Cornel, dar mă strădui să stau acasă că sunt legat de mai multe lucruri”, a spus celebrul dirijor la Exclusiv Vip.

Nicolae Botgros nu vrea să-şi refacă viaţa. Este de părere că va suferi pentru tot restul vieţii după soţia lui

Deși au trecut doar câteva luni de la moartea soției, durerea pe care o poartă în suflet e din ce în ce mai mare. Artistul mărturisește că nu crede că-și va reface viață vreodată cu altă femeie.

Citeste si Dezvăluiri tulburătoare ale fiului lui Nicolae Botgros: dirijorul merge de patru ori pe zi la mormântul soţiei sale: „N-ar trebui să se simtă vinovat. A iubit-o până la Ceruri”

Nu cred că-mi voi reface viaţa, niciodată! Această pierdere și durere este prea mare. Se spune că timpul va vindeca, nu cred. Eu văd că cu cât trece timpul cu atât mi-e mai greu”, a mai mărturisit Nicolae Botgros.

Referitor la fetița lui, Nicoleta, pe care o are împreună cu cântăreața Anișoara Dabija, Botgros susține că-i seamănă și că-i va fi alături.

Este o fetiță extraordinar de frumoasă, seamănă cu mine de mic copil. Este o fetiță pe care o cresc, e un suflet dat de la Dumnezeu. Se vorbește că copiii își aleg părinți. Ea a ales să fiu tatăl ei, mă bucur și îi doresc să fie sănătoasă și să crească mare. Altceva nu pot să fac decât s-o cresc, să ajungă om în viață ei că are dreptul la toate”, a mai spus Nicolae Botgros.

Reamintim că, în luna iulie 2021, interpreta Lidia Bejenaru, soţia dirijorului Nicolae Botgros, a trecut la cele veşnice, la vârsta de 68 de ani. O hemoragie rezultată în urma unei operaţii la colon i-a fost fatală. Organismul cântăreţei din Republica Moldova a cedat după trei zile petrecute în comă.

Citeste si Fetiţa lui Nicolae Botgros, apariţie de senzaţie alături de mama ei într-un videoclip de sărbători

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Stațiunea ideală vara pentru pensionari, de care puțini români au auzit. Are ape termale, oferă liniște, răcoare și peisaje superbe
Capital.ro
S-a dat lege OBLIGATORIE pentru toată România. Se aplică din luna OCTOMBRIE 2024
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Baba Neagră, desertul din Basarabia ce ar putea intra în patrimoniul UNESCO
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
MAREA ACTRIȚĂ a spus adio lumii. A fost o DOAMNĂ de neegalat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Proteste împotriva turismului excesiv la Barcelona: Mii de oameni cer limite stricte
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!