Mihai Trăistariu vrea să se mute din ţară: „Au venit necazurile. Mi se pare o nenorocire”

Mihai Trăistariu vrea să se mute din ţară. În cadrul unei emisiuni TV, cântărețul s-a plâns de o factură enormă la gaze. Acesta a declarat că vrea să se mute în Dubai, acolo unde speră că va găsi o viață mult mai ieftină și bună.
Alina Costache
14 feb. 2022, 11:27
Mihai Trăistariu vrea să se mute din ţară:
Mihai Trăistariu vrea să se mute din ţară

Mihai Trăistariu vrea să se mute din ţară. Luna trecută cântărețul a primit o factură cu o sumă mare, în valoare de 2.380 lei. Artistul stă acum cu sufletul la gură, gândindu-se la cât va primi de plată și pentru curentul electric. Din acest motiv, se gândeşte serios să se mute în Dubai.

Mihai Trăistariu vrea să se mute din ţară

M-am plâns acum o lună de o factură de 2.380 de lei. Am o școală de muzică în Constanța care produce vreo mie de euro pe lună. Și cu pandemia a fost și închisă.

După ce m-am plâns am sperat că vin miracolele, dar au venit necazurile. Ieri am primit noua factură și suma de 3.800, aproape 4.000 de lei doar gazul. Aștept și curentul care luna trecută fusese 600 de lei. Scumpirile astea sunt exagerate

Mi se pare o nenorocire, parcă suntem… Covid-ul colcăie, războiul stă să bată la ușă, prețurile au bubuit, zici că e apocalipsa.

Mă mut la Dubai, nu știu ce restricții au pe acolo, dar am zis că măcar scap de faza cu gazul și asta e. Sunt foarte derutat, chiar nu știu ce o să fac, am încercat să fac și economie la căldură„, a spus Mihai Trăistariu.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu a dat anunț matrimonial pe Facebook în care a scris că este în căutarea unei noi iubiri : „Bărbos, mustăcios, caut fericirea. Am așteptat 40 de ani și tâmpita nu mai vine”

Mihai Trăistariu vrea să fie criogenat

Artistul a mărturisit recent că este îngrozit atunci când se gândește la moarte și caută soluții pentru a trăi cât mai mult. Criogenarea este un proces prin intermediul căruia corpul uman poate fi înghețat și readus la viață după ani.

După ce a spus că are în gând să-și cloneze pisicile și pe propria mamă, cântărețul face o altă dezvăluire șoc legată de dorințele sale nebănuite.

Artistul este în temă cu toate detaliile despre criogenare și despre cum vor evolua lucrurile din acest punct de vedere. Se pare că își dorește să fie supus unui asemenea proces și să fie dezghețat după un secol sau chiar un mileniu.

Eu am chestii din astea cu prelungirea vieții. Am descoperit de ceva timp criogenarea. A început de prin anii ’60, e un baschetbalist celebru care s-a criogenat primul. S-a băgat omul în gheață, era bolnav de cancer, și a zis să încerce dacă există șansa asta.

Unii spun că s-ar putea să funcționeze în viitor. Sunt sute de oameni care au urmat procedura. Și eu cred că e posibil, dar nu acum. (…) Eu aș vrea să mă trezesc peste o mie de ani, cu tehnologiile de atunci.

Nu suport ideea că se va termina într-o zi și atunci caut soluții, ori clonarea… știi mă tot gândesc. Nu mai spun că am fost și vegetarian, tot pe principiul ăsta. Tot ca să trăiesc mai mult”, a spus Mihai Trăistariu la Vorbeşte lumea.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Gigantul german care va deschide o nouă fabrică în România. Vor fi 1500 de locuri de muncă, investiția e de sute de milioane de euro
Capital.ro
Aceste anvelope trebuie schimbate! Toți șoferii sunt obligați. Risc de derapaj
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Manelistul Jador, gest controversat la un concert. S-a filmat când dădea bani publicului. „Dacă îi muncea, nu îi mai arunca” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Regula celor 5 secunde. Sfaturi de la experți pentru a rezolva conflictele în cuplu
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
'Ăla-i amantul tău?' Ilie Năstase și Ioana, mega-scandal în fața blocului: 'Te-am văzut'😱
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
Simona Halep a făcut anunțul despre copil: Acesta este viitorul pe care mi-l doresc!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Cutremur de 7,2 Magnitudine Loveste Coasta de Est a Peninsulei Kamceatka din Rusia: Alertă de Tsunami Emitată
MediaFlux
SECRETUL lui DONALD TRUMP! S-a AFLAT de ABIA ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...