Noi audieri în dosarul morţii Raisei. Șoferița care a surprins accidentul cu camera de bord ar fi şters imaginile. Cuculis: Filmările s-ar putea să fie compromise, să nu mai existe

Șoferița care a surprins accidentul mortal provocat de un polițist din Capitală a fost chemată luni la audieri. Femeia a fost citată abia la o lună de la tragedie. Familia Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni susține că șoferița deține imagini de pe camera de bord. Deși erau probe esențiale în dosar, conducătoare auto le-ar fi șters.
Filip Stan
14 feb. 2022, 11:11
Noi audieri în dosarul morţii Raisei. Șoferița care a surprins accidentul cu camera de bord ar fi şters imaginile. Cuculis: Filmările s-ar putea să fie compromise, să nu mai existe

La o lună de la accidentul rutier în care Raisa și-a pierdut viața, procurorul a dispus identificarea și audierea martorului-cheie, o şoferiţă care a surprins tragicul eveniment cu camera de bord, precum și ridicarea înregistrărilor video. Doar că, surpriză. Femeia ar fi spus că nu mai are acea înregistrare, că a șters imaginile de pe camera de bord pentru că „ocupa prea mult spaţiu”.

„Audierea a fost un fiasco. Martora era interesată ca date despre ea să nu ajungă să fie cunoscute, nicidecum să să soluţioneze cauza pentru care era chemată. Informaţiile de zilele trecute par a fi reale în semnul în care nu că le-ar fi şters – sau poate că le-a şters în mod voit, nu ştiu – dar s-au suprapus imaginile de pe camera de bord aşa că singurele date pe care le mai avem au rămas la mine în telefon, respectiv o captură în care se vede Marina accidetată pe partea dreaptă a şoselei. Este singura imagine care a mai rămas conservată de la locul accidentului. Din declaraţie reiese faptul că era în spatele poliţistului, că ar mai fi fost şi alte maşini, una a făcut stânga, s-au îndepărtat de la locul accidentului. Era singura maşină din spatele poliţistului, erau probabil nişte imagini importante.

De la bun început de când a venit martorul acesta ne-am certat (…) noi comunicasem înainte şi am ajuns la această audiere tocmai pentru că martorul nu a vrut să pună la dispoziţie filmările. Filmările s-ar putea să fie compromise, să nu mai existe. (…) Se face un proces verbal şi se va ridica înregistrarea dacă mai există”, a declarat avocatul Adrian Cuculis la România TV.

Citeşte şi: Marina, fetiţa supravieţuitoare a accidentului provocat de un poliţist în Bucureşti, audiată. Cuculis: „A spus că spera că va opri la trecerea de pietoni. Apare şi prima minciună a poliţistului”

Poliţistul care a provocat accidentul în care a murit Raisa va fi supus unui test poligraf

Poliţistul a ucis-o pe Raisa pe o trecere de pietoni din Bucureşti va fi supus unui test poligraf. Avocatul Adrian Cuculis, care reprezintă familia Raisei, fetiţa care a murit în accidentul provocat de un poliţist pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei, a anunţat că procurorul i-a admis cererea de administrare a testului cu poligraful pentru poliţist.

Autospeciala de Poliţie care a spulberat-o pe fetiţa de 11 ani va fi analizată de specialişti, iar la expertiză va fi prezent şi agentul care se afla la volan. Procedura ar trebui să fie gata în două luni. În urma verificărilor, se va stabili inclusiv cu ce viteză circula poliţistul în momentul în care produs accidentul.

În prezent, poliţistul este cercetat pentru omor din culpă, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Cele 5 zodii care vor avea succes pe toate planurile până pe 25 iulie. Opulență, bucurie și șansă în viețile lor
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Proiectil exploziv de calibrul 105 mm descoperit în Beregsău Mare, județul Timiș
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!