Chakrele nedezvoltate: Ce înseamnă numerele din data nașterii, cât ai realizat în viaţă şi ce mai ai de completat

Data nașterii este formată din opt cifre, care ne determină trăsăturile de caracter și predispozițiile. Astrologul Maria Kuzmenko povesteşte despre ce înseamnă fiecare număr.
Daniel Spătaru
19 feb. 2022, 17:09
Chakrele nedezvoltate: Ce înseamnă numerele din data nașterii, cât ai realizat în viaţă şi ce mai ai de completat

Potrivit astrologului, este important să acordăm atenție nu numai numerelor care sunt în codul nostru, ci și celor care lipsesc. În mod surprinzător, numerele din data nașterii pot spune mult mai multe despre tine decât crezi.

Calcularea numerelor lipsă

Pentru a calcula aceste numere, trebuie să vă aranjați data nașterii în următoarea ordine: an, lună, zi. De exemplu, data de 31 iulie 1999 ar arăta astfel: 19990731.

Astfel, primele șapte cifre sunt ceea ce ai realizat deja în viață. Ultima este la care lucrezi în prezent. Dar numerele lipsă vor determina ce calități vă lipsesc și care dintre ele ar trebui dezvoltate.

În acest exemplu (19990731), lipsesc următoarele numere: 865542. Desigur, cu cât aveți mai multe numere diferite în dată, cu atât mai bine.

Ce înseamnă fiecare dintre numere

9  – lipsa acestei cifre indică necesitatea deschiderii primei chakre. Este important să abordăm probleme la nivelul nevoilor de bază: hrană, apă, adăpost. Astfel, o persoană se poate simți mai în siguranță și mai încrezătoare. De asemenea, absența unui 9 duce la probleme de sănătate, claustrofobie, frică de înălțime, viteză și incendii.

8  – absența acestui număr indică importanța deschiderii celei de-a doua chakre. Ea este responsabilă pentru energia sexuală, acceptarea sexualității. Astfel de oameni se confruntă adesea cu problema unei percepții distorsionate asupra corpului lor, a îndoielii de sine în domeniul relațiilor romantice. Sarcina acestor oameni este să se iubească pe sine, corpul său, să-şi împlinească sexualitatea și să scape de complexe.

7  – lipsa de energie a celei de-a treia chakre. Acești oameni au probleme în a-și controla emoțiile. Adesea există schimbări de dispoziție. Este important să țineți evidența balanţelor voastre emoționale și să evitați să vă aplecați într-o parte sau alta.

6  – acești oameni au nevoie să deschidă puterea chakrei inimii. Absența numărului șase poate însemna că o persoană are probleme cu manifestarea iubirii. Pune-ți mai des întrebări: Ce este dragostea pentru mine? chiar iubesc? Îmi iubesc mediul și familia?

5  – absența acestui număr indică necesitatea de a lucra chakra gâtului sau porțile Sufletului. Astfel de oameni ar trebui să învețe să vorbească despre sentimentele și dorințele lor. Uneori, acest lucru provoacă disconfort și chiar trebuie să „călcați pe gât” pentru a vă marca limitele. Cu toate acestea, este un pas necesar pentru îmbunătățirea calității vieții.

4  – o persoană cu fără cifra patru trebuie să elaboreze chakra a șasea sau al treilea ochi. Trebuie să învețe cum să caute o relație cauzală a evenimentelor care au loc în viața lor. De asemenea, ar fi indicat să învețe să aibă încredere în ei și să-şi dezvolte intuiția.

Citeşte şi Horoscop special 2022. Nativul răsfățat al zodiacului în acest an. Va avea noroc triplu: dragoste, carieră și bani cu lopata

3  – acești oameni trebuie să lucreze cu cea de-a șaptea chakră și să înceteze să-și reproșeze greșelile. Astfel de oameni cred că pentru fiecare faptă greșită vor fi sancţionaţi cu pedeapsa divină. Adesea ei așteaptă o „pedeapsă” imaginară. Mai bine învață să renunți la a te gândi la probleme, trăieşte-ţi viața și nu te agăța de trecut.

2  – absența acestei cifre indică faptul că o persoană are o anumită datorie pe care nu a plătit-o într-o viață trecută. Merită să vă scufundați în reflecții filozofice, să vă angajați în introspecție și să încercați să înțelegeți misterele universului.

1  – absența unei unități în data nașterii sugerează că o persoană trebuie să învețe să fie conștientă de puterea sa, de capacitatea sa de a influența lumea din jurul său și, prin urmare, de a o transforma.

0  – persoanele la care data nașterii lipsește numărul zero ar trebui să învețe să accepte schimbarea. Ei preferă adesea stabilitatea și constanța, dar fluxul vieții este atât de rapid încât trebuie să se adapteze la schimbări în fiecare zi. Dacă o persoană insistă asupra principiilor sale conservatoare și trăiește în trecut, atunci este obligată să se confrunte cu pierderi și eșecuri.

Citeşte şi Cristina Demetrescu i-a făcut astrograma lui Vladimir Putin: „Are crucea tiranului, se va crede Dumnezeu pe pământ”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Sâmbătă, 6 iulie 2024, de la ora 16, patru zodii trec printr-o mare schimbare. Fericirea intră în viața lor
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Devine obligatoriu în România. Trebuie să raporteze
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Șoferii primesc un mare ajutor. Ce se întâmplă dacă le expiră permisul
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!