George Simion şi Dan Diaconescu s-au pozat împreună. „Este fratele nostru, al poporului AUR”

Dan Diaconescu, fostul patron al postului de televiziune OTV, a publicat pe Facebook o fotografie în care apare alături de George Simion, copreşedintele AUR, într-o maşină.
Filip Stan
16 feb. 2022, 23:04
George Simion şi Dan Diaconescu s-au pozat împreună.

Imaginea în care apar George Simion şi Dan Diaconescu a primit mii de aprecieri pe Facebook, fiind distribuită de sute de utilizatori. Eliberat din închisoare în 2017, Dan Diaconescu a rămas cu interdicţia de a desfăşura orice activitate ce are legătură cu presa până la data de 4 martie 2025.

„Dan Diaconescu în aceeaşi maşină cu George Simion! DD conduce, George Simion copilot! Se nasc 3 întrebări!

1. Când credeţi că e făcută fotografia?

2. De când credeţi că se cunosc cei doi?

3. Credeţi că Dan Diaconescu se află în spatele mişcării AUR?”, a scris Dan Diaconescu, pe Facebook.

Citeşte şi: George Simion, despre protestul din 27 februarie: „Dacă nu vom fi foarte mulţi în stradă, această coaliţie de guvernare nu va fi impresionată”

La rândul său, George Simion a lăsat comentat la postare:

“DAN DIACONESCU este fratele nostru, al poporului AUR”.

Într-un alt comentariu, copreşedintele AUR a scris: „E oficial: am adoptat movul ca și culoare pentru Partidul Poporului – AUR”.

Potrivit Ziare.com, Dan Diaconescu a executat aproape doi ani şi opt luni dintr-o pedeapsă de 5 ani şi jumătate de închisoare într-un dosar de şantaj. De asemenea, Diaconescu a avut și un partid politic – Partidul Poporului Dan Diaconescu, și a candidat și la alegeri.

Citeşte şi: EXCLUSIV | George Simion, ultimatum pentru Nicolae Ciucă de a-l demite pe Virgil Popescu. „Vor fi 100.000 de oameni în stradă şi o să-l scoată ei din Guvern”

Potrivit deciziei instanţei, Dan Diaconescu are interdicție de a desfășura activități în mass-media, până pe data de 4 martie 2025. Pentru că duce dorul televiziunii, deoarece postul OTV a fost închis în 2013, el speră să grăbească puțin lucrurile:

„Acesta este cel mai lung termen cu putință, 4 martie 2025, dar Dan Diaconescu și-ar dori să revină cât mai repede, pe micul ecran, la OTV. Își va lua o armată de avocați și poate va reuși să obțină o reducere a acestei interdicții”, au precizat declarat apropiații lui Diaconescu, citaţi de Impact.

Dan Diaconescu a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare, după ce a fost acuzat că i-ar fi cerut o sumă mare de bani primarului unei comune din Ardeal, în schimbul nepublicării unor date compromițătoare. Patronul OTV a reușit însă să-și micșoreze pedeapsa, cu 200 de zile, prin muncă, şi cu încă 150 de zile, datorită celor cinci cărţi scrise în penitenciar, fiind eliberat în noiembrie 2017: “Dacă vreţi să vedeţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partide de succes!”, a declarat Dan Diaconescu, la ieșirea din închisoare.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!