Teo Trandafir, despre dificultăţile întâmpinate în relaţia cu fiica sa: „Un copil obligat de părinţi să-şi dezvolte abilităţi care nu-l reprezintă va fi mai educat, dar nefericit”

Realizatoarea emisiunii Teo Show de la Kanal D a vorbit despre relaţia cu fiica sa, despre dificultăţile pe care le-a avut de înfruntat pe măsură ce Maia creştea, dar şi despre temerile care apar odată ce fiica ei devine majoră.
Oana Anghel
17 feb. 2022, 16:36
Teo Trandafir, despre dificultăţile întâmpinate în relaţia cu fiica sa:

Teo Trandafir nu este foarte speriată de faptul că împlinirea vârstei de 18 ani va veni cu o doză mai mare de libertatea pentru Maia. Realizatoarea TV mărturiseşte că nu are mari emoţii pentru că are încredere că a crescut un copil responsabil.

Va fi o mică eliberare, pentru că Maia nu va trebui să mai ceară voie pentru mare lucru, așa cum o făcea până acum, nu va trebui să îi mai fac procuri când va pleca în străinătate cu altcineva în afara de mine. Nu este mare diferență. Trecerea ei la stadiul de adult este ca un Revelion, nu marchează în realitate mare lucru, deși așa pare.

Pentru ea va veni o perioadă mai dificilă, pentru că vă fi responsabilă pentru faptele pe care le va decide. Până acum s-a descurcat foarte bine, așa că nu am emoții foarte mari. Oamenii care se hazardează în preconizarea viitorului nu mi se par foarte înțelepți„, a declarat Teo Trandafir într-un interviu pentru dcnews.ro

Teo Trandafir şi fiica ei, o relaţie ca la carte

Teo a dezvăluit şi metoda prin care a prevenit conflictul dintre generaţii.

Am avut noroc că am aflat încă de când Maia era foarte micuță că va veni acest cumva conflict. Am avut grijă să-l șlefuim astfel încât el să nu apară de la o vârstă foarte fragedă. I-am explicat ce se va întâmpla și de ce, astfel încât nu am avut surprizele pe care le aud la alți părinți care mi-au povestit niște atrocități. Maia niciodată nu merge în club, nu intră în casă la o oră pe care nu mi-a comunicat-o anterior, nu mă lasă niciodată să mă duc să mă culc fără ca ea să fie în casă. Asta și pentru faptul că învață la o şcoală care o solicită destul de mult, așa că nu își permite să piardă vremea„, explică Teo.

Citeste si Rețeta de pizza cu care Teo Trandafir își menține greutatea și sănătatea. Secretul stă în blat: uite cum se face!

Teo Trandafir a dezvăluit, de asemenea, cel mai important sfat pe care i l-a dat fiicei ei. Realizatoarea TV este de părere că cei mici nu trebuie obligaţi să facă lucruri împotriva voinţei lor, cum ar fi să urmeze tot felul de cursuriîn care nu se regăsesc, care sunt menite doar să le satisfacă orgoliul părinţilor.

Cred că nu este un sfat rău; în viață, nu trebuie să… nimic, în afara de a fi în pace tu cu tine și fericit! Nu mi-am dorit ca Maia să facă cine știe ce studii, să aibă cine știe ce profesie, mi-am dorit să fie fericită. Un copil nefericit, chinuit de părinți, trimis la balet, la pian, abilitați care nu îl reprezintă, vă fi un copil poate mai educat decât altul, dar mai puțin fericit. La sfârșitul zilei, contează cum ești tu cu tine„, este de părere Teo.

Secretul lui teo pentru o bună comunicare cu fiica ei

Prezentatoarea Kanal D spune că a învăţat să înţeleagă generaţia de tineri din care face parte şi fiica ei, iar secretul este să te pliezi pe starea lor.

Mi se pare că datorită Maiei fac parte din aceasta generație, comunicăm foarte mult și atât de ușor, încât înțeleg generația  asta care pentru mulți este un mister. Oamenii mari, de vârstă mea, nu înțeleg influența incredibilă pe care o au copiii intre ei și refuza să vadă aspectul acesta, limitându-se la relația dintre părinți și copii. Nu este așa, copilul vine de afară, încărcat emoțional cu niște lucruri pe care le-a preluat de la alți copii. Trebuie să te pliezi pe starea lor, pentru că ești mai înțelept, mai trecut prin viață. Prefer să las eu de la mine decât să-i pretind ei să facă asta„, mai spune Teo pentru sursa citată.

Cât despre destin, Teo este de părere că destinul există, dar poate fi schimbat de fiecare om în parte.

Cred că există un destin pe care tu îl poți schimba pe parcurs, cu mâna ta. Inițial ai fost „programat” într-un sens, dar dacă intervii în momente cheie în propria dezvoltare, ai posibilitatea de a schimba macazul”, conchide îndrăgita realizatoare TV.

Citeste si Fiica lui Teo Trandafir, marginalizată de copii pentru că e adoptată. Declaraţiile dureroase făcute de vedetă: „A venit acasă şi mi-a spus”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!