Ingredientul pe care îl folosești în fiecare zi și face minuni cu bijuteriile din aur! Secretul pe care trebuie să îl știe orice român!

Ce e mai frumos la gâtul unei domnișoare decât un lanț din aur. Totuși, trebuie să știm că bijuteriile din aur sunt în permanență în contact cu corpul și apare un strat de sebum și mult praf pe ele.
Alina Costache
20 feb. 2022, 18:09
Ingredientul pe care îl folosești în fiecare zi și face minuni cu bijuteriile din aur! Secretul pe care trebuie să îl știe orice român!

Ingredientul pe care îl folosești în fiecare zi și face minuni cu bijuteriile din aur! Bijuteriile din metalul prețios își pot pierde din strălucire și aspectul nobil în timp, însă există un truc ieftin și ușor care poate rezolva această problemă. Puteți reface strălucirea inelelor și lanțului, puteți curăța brățările și cerceii de murdărie, folosind ingrediente improvizate.

Ingredientul pe care îl folosești în fiecare zi și face minuni cu bijuteriile din aur! Secretul pe care trebuie să îl știe orice român!

Bijuteriile în timp devin acoperite cu pete întunecate de care zahărul obișnuit va scăpa. Se dizolvă 2 bucăți de zahăr rafinat sau 2 linguri de îndulcitor obișnuit într-un pahar cu apă caldă. Amestecați lichidul bine, astfel încât să nu rămână cristale de zahăr în partea de jos. Scufundați bijuteriile pline de aur în sirop. Ar trebui să fie complet sub apă.

Este indicat să folosiți un borcan cu un capac de plastic sau fier. Lăsați recipientul pe masă timp de 12-15 ore, apoi agitați bine de mai multe ori, clătiți sub robinet și uscați pe o cârpă moale. Cerceii vor străluci ca și cum tocmai ar fi fost scoși de la fereastra unui magazin de bijuterii.

Zahărul elimină doar întunecarea, dar nu face față grăsimii și murdăriei. Ei recomandă să încercați să curățați accesoriile cu sare. Turnați două linguri cu o lamelă într-un pahar cu lichid cald și amestecați până când ingredientul este complet dizolvat. Cerceii și lanțurile ar trebui să stea în apă sărată toată noaptea. Dimineața, puteți curăța bijuteriile cu o perie moale, apoi spălați restul soluției și uscați obiectele din aur.

Un amestec de apă cu var va ajuta să respire viață nouă în inelele vechi. Combinați componentele pentru a face o suspensie groasă. Se toarnă un vârf de sodă și aceeași cantitate de clorură de sodiu. Infuzați pasta timp de 5-6 zile. Scufundați bijuteriile în produs timp de 3-4 ore, îndepărtați-l și frecați-l ușor cu o cârpă moale. Sub robinet și pe un prosop pentru a permite excesul de umiditate paharului. Accesoriile din metal nobil după aceste proceduri arată mai bine decât în ​​ziua achiziției.

Citește și: Pune patru lingurițe de amoniac în mașina de spălat. Rezultatele sunt uimitoare și te scapă de produse costisitoare! Trucul pe care orice gospodină trebuie să îl știe

Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Produsul românesc care a ajuns să fie medaliat cu aur în Europa. A devenit un simbol al excelenței și e de o calitate superioară
Capital.ro
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Se dau bani de la Guvern pentru încă 4 milioane de români! Anunțul major în România
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Spynews
Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., înțepătură pentru fiul manelistului, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Fostul ruinează acum viața altcuiva”
Spynews
Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii / FOTO
Evz.ro
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Au crezut că nu le vede nimeni dar… 50 de vedete sexy cu mâna în chiloţei
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depunerea dosarelor
Capital.ro
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l pomeniți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
Gloria Bistriţa debutează cu victorie în Liga Campionilor împotriva CSM Bucureşti
MediaFlux
BANII au intrat deja în CONTURI! Simona Bucura-Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...