Ce dorință şi-a pus Viorel Lis la împlinirea vârstei de 79 de ani. Soţia sa a acceptat: „Vreau să-și facă toate poftele!”

Viorel Lis a împlit 79 de ani şi pare să fi trtecut peste momentele dificile din ultimii ani. Fostul edil al Capitalei îi recunoscător soţiei sale, Oana Lis, care i-a fost mereu alături, riscându-și propria sănătate doar pentru a avea grijă de el!
Filip Stan
22 feb. 2022, 12:16
Ce dorință şi-a pus Viorel Lis la împlinirea vârstei de 79 de ani. Soţia sa a acceptat:
Ce dorință şi-a pus Viorel Lis la împlinirea vârstei de 79 de ani

Ce dorință şi-a pus Viorel Lis la împlinirea vârstei de 79 de ani. Fostul edil al Capitalei consideră că fără soția sa i-ar fi fost mult mai greu la bătrânețe și își dorește ca aceasta să se bucure intens de viață!

Ce dorință şi-a pus Viorel Lis la împlinirea vârstei de 79 de ani. Soţia sa a acceptat: „Vreau să-și facă toate poftele!”

Viorel Lis a declarat că fără soţia i-ar fi fost mult mai greu la bătrânețe și a rememorat una dintre cumpenele din viața sa, chiar din toamnă, când s-a infectat cu Covid-19. „Dacă nu era Oana nu prea mai eram eu, m-a salvat de multe ori. Dacă o persoană stă lângă tine și când ești bolnav rău, adică aveam COVID și era foarte periculos, începuse să-mi mănânce din plămâni, ea a venit și a stat cu mine, a dormit cu mine ca să aibă grijă. Asta înseamnă atașament total, nu cred că am avut vreodată o altă persoană așa în afară de părinți”, a spus Viorel Lis la Antena Stars.

Oana Lis va moșteni întreaga avere a lui Viorel Lis. Soția edilului a pus mâna pe una dintre afacerile familiei: „În primul rând, banii contează”

Fostul primar mai declarat că n-a renunţat la viciul jocurilor de noroc: „Eu nu mai aștept ziua mea de naștere așa de fericit pentru că e o vârstă înaintată și nu știi când se sfârșește viața, e bine că pot să vorbesc, când stau în pat nu mă doare nimic, când mă ridic, mă dor picioarele. Îmi trăiesc viața, stau, mă uit la televizor, la filme, la meciuri, joc la pariuri, mă mai duc și în cazinouri o dată sau de două ori, îmi ocup timpul”.

Viorel Lis, declaraţie de dragoste impresionantă pentru Oana: „Era slabă psihic, dar am întărit-o. N-aş mai putea să trăiesc fără ea”

Viorel Lis a mai spus că vrea ca soția sa să se bucure de viață. „Eu vreau să-și facă toate poftele, chiar dacă nu mai e cu mine și nu mă deranjează, eu nu-i țin cont unde se duce, dar noaptea îmi mai e frică mie, se mai duce pe la mall, se mai întâlnește cu o prietenă”, a spus Viorel Lis.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Chiftele cu dovlecei și telemea. Rețeta care vă face să uitați de carne
Ego.ro
Mădălina Ghenea a ieșit la masă alături de un actor de la Hollywood. Cum a fost surprinsă românca în compania starului american
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Prețul carburanților pentru ziua de luni, 29 iulie 2024: Carburanții au înregistrat o nouă ieftinire. Cât costă un litru de benzină?
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
UPDATE Doi frați, loviți în plin de o mașină în Pantelimon. Băiatul de 9 ani a murit, fata și-a pierdut un picior. Familia micuților, îngenuncheată de durere: „De ce nouă?! Nu am greșit cu nimic”
substantial.ro
Președintele venezuelean Nicolas Maduro a câștigat un al treilea mandat cu 51% din voturi
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!