Ce te împiedică pe calea fericirii: alege o mână a Fatimei și află ce mesaj are ea pentru tine

Mâna Hamsa sau a Fatimei este o amuletă în formă de palmă și este populară în Orientul Mijlociu și Africa de Nord. De obicei este folosită ca bijuterie sau decorațiuni de perete.
Daniel Spătaru
22 feb. 2022, 12:46
Ce te împiedică pe calea fericirii: alege o mână a Fatimei și află ce mesaj are ea pentru tine

De data aceasta, mâna Fatimei se află în slujba unui test prin care poți să descoperi ce se ascunde adânc în subconștientul tău și ce te oprește pe calea fericirii. Aşa cum multe lucruri în viață nu sunt întâmplătoare, nu este întâmplătoare nici mâna pe care o alegi, care te atrage pur și simplu.

Așadar, uită-te la poză, alege mâna Fatimei și află ce îți spune ea.

Mâna numărul 1

Ești o persoană foarte calmă și răbdătoare. Îți place să stai și să cunoști oameni noi, dar uite că rămâi de fiecare dată cea mai frumoasă dintre „cei patru pereți”.

Ai mereu idei noi și bune, dar îți este frică să le realizezi, pentru că ți-e teamă că alții vor râde de tine. În acest timp, oamenii care au o calitate mult mai mică decât tine se distrează grozav în viață și zâmbesc mereu.

Amintește-ți că nimeni în viață nu te poate ajuta atât de mult pe cât poți tu însuți să te ajuţi . Prin urmare, ia-ți viața în propriile mâini și nu te îndoi de abilitățile tale.

Îndrăznește să ieși din zona fricii și pornește spre noi provocări. Când vei încununa cu succes primul tău efort, vei realiza că fericirea a fost întotdeauna la îndemână.

Citeşte şi Andreea Marin, dezvăluiri despre lupta cu depresia: „Eram nefericită. O continuă nefericire”

Mâna numărul 2

Oamenii te văd ca pe o persoană plină de încredere în sine și ca pe cineva care știe mereu ce vrea. De asemenea, ești foarte empatic și tolerant față de toată lumea, cu excepția ta.

Fii atent la felul în care te tratezi când faci greșeli, pentru că poți fi foarte nepoliticos. Apoi întoarce-te în timp şi analizează-ţi comportamentul şi vezi cât de mult te-ai retras în tine, fără a îndrăzni să te ierți și să mergi mai departe.

Să știi că nicio greșeală nu este sfârșitul lumii și că totul poate fi corectat, este nevoie doar de puțin efort și voință. Când vei afla asta, vei fi convins că viața poate fi un câmp de flori.

Citeşte şi Horoscop FEBRUARIE 2022. Mercur iese din retrograd, ce zodii dau de belsug si fericire

Mâna numărul 3

Pentru tine, loialitatea este cel mai important lucru în viață și de aceea ți-e teamă că cineva apropiat te poate trăda. Încearcă să înțelegi cine este cu tine pentru că te iubește cu adevărat și cine este cu tine în beneficiul tău. Distinge clar acest lucru și apoi întrerupe contactul cu oamenii care abuzează de bunătatea ta.

Probabil că vor fi oameni în acest demers care vor fi supărați pe tine, dar nu le acorda atenție. Întunericul este întotdeauna cel mai mare înainte de zori – fii hotărât când îndrăznești să faci „tăieri mari”. Ai petrecut mult timp ajutându-i pe alții care nu au meritat.

Când „eliberezi spațiul” din jurul tău, vei vedea cât de bine te vei simți și câtă energie îți mai rămâne pentru a te distra cu lucrurile care te fac o persoană fericită.

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Sectorul din București unde vor fi amplasate căsuțe pentru pisicile fără stăpân. Anunțul care-i va bucura pe toți iubitorii de animale
Capital.ro
Se dau 30.000 de lei pe lângă salariu! Cine poate primi banii
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretele din spatele BMW. Mistere din istoria celebrei mărci auto
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ucraina cere pace. Anunțul ISTORIC al Rusiei: La unison cu poziția noastră
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Olaf Scholz Consideră Posibilă Victoria Kamalei Harris în Alegerile Prezidențiale din SUA
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!