Dieta spectaculoasă a lui Vladimir Putin. Președintele rus are un stil de viață uimitor! Toți românii ar trebui să încerce această formulă!

Deși are aproape 70 de ani Vladimir Putin este într-o formă de invidiat. Totul se creează însă cu puțină muncă și ai nevoie de un stil de viață sănătos și mult sport.
Alina Costache
23 feb. 2022, 08:16
Dieta spectaculoasă a lui Vladimir Putin. Președintele rus are un stil de viață uimitor! Toți românii ar trebui să încerce această formulă!

Dieta spectaculoasă a lui Vladimir Putin. Surse din Moscova au dezvăluit cum reușește președintele rus să aibă o viață atât de echilibrată. Se pare că totul constă în dieta sa minune bazată pe detoxifiere.

Dieta spectaculoasă a lui Vladimir Putin. Președintele rus are un stil de viață uimitor!

Liderul de la kremlin încearcă să elimine din dietă produsele care nu sunt bune pentru organism, cum ar fi cafeaua, acloolul, zahprul și alimentele procesate și se axează foarte mult pe alimente care conțin fibră, vitamine și mănâncă multe crudități.

De altfel, Vladimir Putin scoate de tot din dietă lactatele și carnea, preț de 2 săptămâni pe an, cel puțin. Se pare că în acea perioada consumă doar 2 linguri de ulei de măsline pe zi, pentru grăsimi. Bineînțeles că face și sport, activitatea fizică fiind esențială pentru o viață sănătoasă.

Putin face în jur de 3 ore de activitate fizică, în acea perioada de 2 săptămâni și nu numai. Liderul de la kremlin este extrem de cunoscut pentru înclinațiile sale în ceea ce privește mișcarea. În această perioada, președintele rus consumă doar peste, dacă este să vorbim despre carne.

„Se pare că supa miso nu lipsește, iar în loc de apă preferă ceaiul verde, recunoscut pentru proprietățile sale imbatabile și antioxidante. Mai mănâncă în unele zile carne de peste, dar pregătită fără ulei, fiartă sau la aburi.”, spun sursele pentru Daily Mail.

Chiar dacă este un mare împătimit al atletismului și al înotului, în această perioadă, liderul de la kremlin nu se abate nici de la mersul la saună sau la masaj. Trebuie să știm cu toții că aceste activități au rolul de a ne ajută să ne simțim mai bine, din toate punctele de vedere. Așa că nu ar trebui să uităm aceste aspecte.

Acesta mănâncă în general fasole, crudități, carne de peste și ulei de măsline preț de cel puțîn 2 săptămâni pe an. Dar probabil că și în restul anului are grijă la ceea ce mănâncă.

Supă miso este de origine japoneză și este recunoscută pentru proprietățile sale remarcabile. Se poate servi atât de dimineață, cât și la cină, fiind realizată din alge marine. Peștele poate ajută, la rândul sau, în menținerea unei inimi sănătoase, atât timp cât nu mănânci foarte des.

Citește și: Dieta fără alimente interzise cu care a slăbit Cristina Şişcanu: „Reţetele sunt foarte gustoase şi uşor de făcut!”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Laura Giurcanu și-a făcut de cap la mare. Influencerița se bucură de viața de femeie singură
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pericol în piețe! Legume și fructe contaminate cu pesticide periculoase pentru oameni
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Cel mai valoros schelet de dinozaur vândut vreodată atinge suma record de 44,6 milioane de dolari
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'