Mesajul dur al doctorului Mihail Pautov, de origine ruso-ucraineană: „Mi-e ruşine că mă consider rus. Ruşii au ţinut la sân şi au sprijinit un dictator dement”

Medicul Mihail Pautov, de origine ruso-uraineană, care spune că toată viaţa s-a considerat rus, a transmis vineri, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, că se simte ruşinat de faptul că se simte rus, după ce preşedintele Putin a declanşat invazia Ucrainei.
Filip Stan
25 feb. 2022, 21:52
Mesajul dur al doctorului Mihail Pautov, de origine ruso-ucraineană:

Dr. Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, s-a născut în 1990 la Chișinău, în fosta URSS, din mamă ucraineană și tată rus, familia sa mutându-se în România pe când el era copil.

Pautov spune că popoarele rus şi ucrainean se consideră înfrăţite, fapt pentru care este cu atât mai grav acest atac declanşat de Vladimir Putin, pe care îl numeşte „un caz psihiatric paranoid”.

„De mic ma consider rus. M-am nascut in fostul URSS – la Chisinau; Mama este 100% ucraineanca, tata este rus. Sunt vorbitor nativ de liba rusa, am urmarit de mic canale rusesti, am vorbit rusa cu prietenii, vorbim rusa acasa.

Am rude si multi prieteni si colegi chirurgi in Odesa si Kiev. Tin legatura cu ei. Au bagajele facute, subsolul pregatit pentru adapost. Nimeni nu intelege nimic. Noaptea nu prea se doarme, se aud focuri si avioane. Nu la granita, ci in Odesa si Kiev. Le este frica tuturor. Le-am oferit adapost si sprijin oricand au nevoie, din pacate insa acum nu mai pot parasi tara – nu o sa ii lase.

Mihail Pautov: „Un popor fricos şi oligofren rus care îşi atacă proprii fraţi, care nu înţeleg nimic”

In realitate, rusii si ucrainienii sunt si se simti infratiti ca popoare. Ce se intampla acum este de neinteles, nici pentru rusi si nici pentru ucrainieni. Un popor fricos si oligofren (rus) care isi ataca proprii frati care nu inteleg nimic. Sper ca acest popor sa se trezeasca cat de curand si sa sugrume aceasta dementa din interior.

Cand ma uit la televiziunea nationala din Rusia, 1TV ( pervii canal) mi se face rusine de faptul ca ma consider rus. Se vorbeste despre cum Rusia salveaza refugiatii ucrainieni loviti de teroristi, despre cum armata rebela din Ucraina ataca avioanele pacii de deasupra Kievului, ajutoare umanitare si chiar si interviuri cu ucrainieni care sustin ca ii asteapta la rusi sa ii salveze. Asta vad rusii la TV.

Ce trebuie facut? De evitat un conflict militar major dar impuse cele mai aspre sanctiuni impotirva Rusiei si a oligarhilor lor. Esti rus? papa! De unde esti, din Rusia? Nu e voie, pleaca.

Vor suferi rusii? categori da. Exclusi de peste tot si din toate.

Merita asta? categoric da, toti, pentru ca au tinut la san si au sprijinit un dictator dement, un caz psihiatric paranoid ajuns la conducerea celei a 2a putere militara din lume.”, a scris Mihail Pautov pe Facebook.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă a mers la la Vama Siret: „Am văzut voluntari de toate vârstele. Românii au arătat că se implică şi că îşi susţin vecinii” GALERIE FOTO+VIDEO

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ideea inedită a unui român pentru o vacanță ieftină în Grecia. Postarea lui a generat mari controverse
Capital.ro
Ilegal în România în orice zi din an. Se consideră infracțiune. Faci închisoare până la 7 ani
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Român arestat în Italia cu 2 kilograme de cocaină după o urmărire spectaculoasă
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!