Se dau bani pentru această categorie de români! Cine vor fi beneficiarii. Anunțul făcut de autorități!

O categorie de români se bucură de ajutor de la stat. Astfel, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Judeţene, informează că a finalizat plata ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură.
Alina Costache
28 feb. 2022, 10:25
Se dau bani pentru această categorie de români! Cine vor fi beneficiarii. Anunțul făcut de autorități!

Se dau bani pentru această categorie de români! Potrivit Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), această lege se aplică pentru diferenţa aferentă ultimelor două trimestre ale anului 2021.

Se dau bani pentru această categorie de români! Cine vor fi beneficiarii. Anunțul făcut de autorități!

Mai mult decât atât, suma plătită pentru diferenţa aferentă trimestrului III/2021 este de 80.880.754 lei, pentru un număr de 17.259 beneficiari cu cantităţile de motorină determinate cu acciza redusă de 51.450.731 litri.

Totodată, suma plătită pentru trimestrul IV/2021 este de 126.123.646 lei, pentru un număr de 14.636 beneficiari cu cantităţile de motorină determinate cu acciza redusă de 80.299.546 litri.

„Continuăm să acordăm agricultorilor sprijinul de care au nevoie pentru a-şi putea desfăşura activitatea în mod predicitibil. De la preluarea mandatului, am reluat această activitate precisă de acordare a plăţilor la timp. Astfel, ne asigurăm că sprijinim cu adevărat fermierii români să menţină un nivel ridicat al producţiei”, a declarat Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Conform datelor APIA, din suma de 80,88 milioane lei care reprezintă valoarea ajutorului de stat (diferenţa trimestrul III), sectorul vegetal însumează 73,657 milioane lei, sectorul zootehnic – 4,883 milioane lei, iar sectorul de îmbunătăţiri funciare – 2,339 milioane lei.

Totodată, din suma de 126,12 milioane lei care reprezintă valoarea ajutorului de stat (trimestrul IV), sectorul vegetal însumează 110,11 milioane lei, sectorul zootehnic – 14,248 milioane lei, iar sectorul îmbunătăţiri funciare – 1,764 milioane lei.

Citește și: Vlad Mixich, contract de consultanţă de 500.000 de euro din bani publici, pe filiera USR. Cum a ajuns consilierul lui Vlad Voiculescu să fie plătit cu 600 de euro pe zi!
 

De altfel, Comisia Europeană oferă sprijin pentru sectorul agroalimentar în timpul crizei provocate de coronavirus.

Comisia va acorda flexibilitate în ceea ce privește punerea în aplicare a programelor de sprijinire a pieței în sectorul vitivinicol, în cel al fructelor și legumelor, în cel al măslinelor de masă și al uleiului de măsline și în cel apicol, precum și a programului UE pentru școli (care vizează laptele, fructele și legumele). Această flexibilitate are scopul de a limita oferta disponibilă din fiecare sector, pentru a determina reechilibrarea piețelor. În plus, va permite reorientarea priorităților în materie de finanțare spre măsuri de gestionare a crizelor.

Citește și: Furnizorii de energie se plâng că statul nu le-a dat nici acum banii pentru facturile compensate: „Vorbim de sute de milioane de euro”

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Apariție de senzație în Capitală. Toți ochii au fugit spre un cunoscut cuplu monden
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Un nou cutremur a avut loc vineri noaptea în România: La ce adâncime s-a produs și ce magnitudine a avut
Capital.ro
Se schimbă BANII CASH. Decizia luată de Banca Centrală. Băncile se vor alătura
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Donator de spermă din Olanda contestă documentarul „Bărbatul cu 1000 de copii”
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!