De ce funcții speciale beneficiază o centrală Ariston de top?

Pentru a lua o decizie care să aducă armonie și confort în propria locuință, este necesar să te informezi cât mai bine, astfel încât să cunoști caracteristicile principalelor sisteme de încălzire existente pe piață.
Filip Stan
01 mart. 2022, 14:54
De ce funcții speciale beneficiază o centrală Ariston de top?

Este util, de exemplu, să știi că majoritatea românilor care își instalează o centrală termică în locuință aleg echipamente ce funcționează cu gaz, preferatele fiind, de regulă, noile modele de centrala Ariston. Într-adevăr, acestea beneficiază de o serie de funcții și dotări speciale, care îi fac utilizatorului viața mai ușoară.

Iată două dintre modelele care au fost alese de cei mai mulți cumpărători în această iarnă și care sunt în continuare recomandate de către specialiști!

Centrala Ariston Genus One 35 EU 35 kW

Echipamentul funcționează pe gaz și beneficiază de tehnologia de condensare nouă și patentată de Ariston, companie italiană cu o experiență de aproape un secol în producția de sisteme de încălzire. Centrala are tiraj forțat, o putere termică de 35 de kilowați și beneficiază de conectivitate SMART.

Se amplasează mural, iar designul italian, modern, ajută la încadrarea cu succes în orice spațiu. Capabilă să atingă clasa energetică A, are o eficiență sezonieră de 94%.

Românii care au achiziționat deja acest tip de centrală Ariston sunt recunoscători pentru alegerea făcută și subliniază existența mai multor funcții și dotări speciale, pentru un plus de confort. Iată care sunt menționate cel mai frecvent!

  • funcția auto diagnoză constă în faptul că utilizatorul este informat chiar de cazan în momentul în care este necesară o întreținere periodică. Într-un astfel de caz, pe ecran este scrisă inclusiv referința asistenței tehnice. Nu numai că este afișată orice problemă, dar sunt descriși într-un mod cât se poate de simplu și pașii de urmat pentru rezolvarea acesteia;
  • funcția auto se referă la reglarea automată a încălzirii în funcție de patru senzori, dintre care trei interiori și unul exterior;
  • funcția confort asigură reducerea timpului de încălzire a apei calde menajere.

La toate acestea se adaugă și un sistem inovativ de aprindere, cu control automat al arderii și al tipului de gaz, care garantează performanțe constante pe întreaga durată de viață a cazanului, cu un control și o siguranță sporite.

centrala Ariston

Centrala Ariston Alteas One Net 24 EU 24 kW

Cu puterea termică de 24 de kilowați, potrivit deci îndeosebi pentru apartamente și case cu suprafață mică sau medie, echipamentul este destinat pentru încălzire și pentru prepararea apei calde menajere în regim instant. Dotat cu panou frontal și având o interfață din sticlă neagră, se amplasează mural.

Sistemul de încălzire este pregătit pentru funcția Ariston Net, având modul Wi-Fi inclus în placa electronică a centralei. În plus, cu termostatul Cube furnizat ca standard în cazan, utilizatorul poate să gestioneze temperatura camerei prin intermediul telefonului.

La rândul său, tehnologia BusBridgeNet este gândită astfel încât să devină posibilă integrarea altor produse Ariston. Avantajul obținut în acest fel este unul major, deoarece consumul poate fi optimizat prin combinarea mai multor produse și surse de energie.

Funcția Timer Programming face posibilă setarea încălzirii programate zilnic și săptămânal direct de la afișajul cazanului de pe perete. Interfața cu ecran tactil de înaltă rezoluție, ecranul LCD cu text complet și meniul intuitiv fac posibilă setarea cu ușurință a temperaturii dorite în fiecare împrejurare și gestionarea diferitelor zone de încălzire.

În magazinul online QuickShop.ro sunt disponibile mai multe modele de centrală Ariston capabile să asigure confortul fiecărui tip de locuință. Alegerea potrivită va transforma inclusiv anotimpul rece într-o perioadă a confortului și armoniei, acasă la tine!

 

 

 

 

Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Produsul românesc care a ajuns să fie medaliat cu aur în Europa. A devenit un simbol al excelenței și e de o calitate superioară
Capital.ro
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Se dau bani de la Guvern pentru încă 4 milioane de români! Anunțul major în România
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Spynews
Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., înțepătură pentru fiul manelistului, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Fostul ruinează acum viața altcuiva”
Spynews
Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii / FOTO
Evz.ro
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Au crezut că nu le vede nimeni dar… 50 de vedete sexy cu mâna în chiloţei
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depunerea dosarelor
Capital.ro
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l pomeniți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
Gloria Bistriţa debutează cu victorie în Liga Campionilor împotriva CSM Bucureşti
MediaFlux
BANII au intrat deja în CONTURI! Simona Bucura-Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...