Vladimir Putin şi-a mutat toată familia într-un buncăr subteran din Siberia prevăzut să reziste atacurilor nucleare! Detalii de ultima oră de la un politolog rus!

Politologul Valery Solovei, fost profesor în Moscova, susţine că preşedintele rus Vladimir Putin şi-a trimis familia într-un buncăr antiatomic din Munţii Altai, Siberia. Bărbatul susţine că a fost interogat recent în legătură cu afirmaţiile pe care le-a făcut despre liderul de la Kremlin. Solovei consideră că Putin are probleme psihice.
Filip Stan
01 mart. 2022, 18:36
Vladimir Putin şi-a mutat toată familia într-un buncăr subteran din Siberia prevăzut să reziste atacurilor nucleare! Detalii de ultima oră de la un politolog rus!

Vladimir Putin şi-a mutat toată familia într-un buncăr subteran din Siberia, conceput să reziste atacurilor nucleare, susţine profesorul rus. Adăpostul antiatomic ce conţine dotări de lux se află în Munţii Altai şi a fost construit pentru a fi folosit în cazul unui război nuclear, a afirmat politologul rus Valery Solovei (61 de ani), conform Daily Mail.

Fost profesor la Institutul de stat pentru Relaţii Internaţionale din Moscova (MGIMO), o instituţie care instruieşte diplomaţi de rang înalt şi spioni, Solovei a precizat că Vladimir Putin suferă din cauza unor probleme medicale care, până acum au fost ascunde publicului din Rusia şi că liderul de la Kremlin a participat la ritualuri bizare şamanice alături de Serghei Şoigu, ministrul rus apă Apărării.

Deşi în anumite cercuri din Moscova, Valery Solovei este considerat un adept al teoriei conspiraţiei şi un şarlatan, profesorul rus a fost interogat săptămâna trecută timp de şapte ore de către autorităţile ruse din cauza afirmaţiilor pe care le-a făcut despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin pe canalul pe care-l administează pe reţeaua Telegram, notează sursa citată.

Citeşte şi: Marea Britanie îl avertizează pe Vladimir Putin că riscă să fie urmărit penal pentru crime de război

Locuinţa politologului rus a fost percheziţionată, iar mai multe dispozitive electornice au fost ridicate de autorităţi. Ulterior, Solovei a fost eliberat, însă dosarul său nu a fost clasat.

Acuzaţiile lansate de Valery Solovei vin în contextul în care Rusia a lansat un atac militar de proporţii asupra Kievului şi a oraşului ucrainean Kharkiv, care au fost bombardate cu rachete. Mai mult, politologul rus susţine că Putin comite crime de război prin lansarea de bombe asupra civililor fără apărare.

Citeşte şi: Starea psihică a lui Vladimir Putin, prioritate pentru serviciile secrete americane. „A devenit din ce în ce mai imprevizibil şi iraţional”

Vladimir Putin şi-a mutat toată familia într-un buncăr subteran din Siberia prevăzut să reziste atacurilor nucleare! Detalii de ultima oră de la un politolog rus!

„La sfârşitul săptămânii, familia preşedintelui Putin a fost evacuată şi trimisă înr-un buncăr special pregătit în caz de război nuclear. Acest adăpost se află în regiunea muntoasă din Republica Altai. De fapt, nu este un buncăr, este un întreg oraş subteran, echipat cu dotări de ultimă generaţie”, a avertizat Valery Solovei, conform sursei citate.

Solovei, care susţine că dispune de informaţii furnizate de la surse din interiorul Kremlinului, este posibil să se fi referit la construcţia impunătoare, realizată de gigantul Gazprom în urmă cu 10 ani în districtul Ongudaysky din Republica Altai, o regiune a Siberiei care se învecinează cu Mongolia, China și Kazahstan.

În zonă au fost observate mai multe instalaţii de ventilaţie în jurul adăpostului şi o linie de înaltă tensiune care este conectată la o staţie de 110 kilovaţi, care ar putea alimenta cu energie electrică un oraş de mici dimensiuni.

Specialişti germani în realizarea de tuneluri de mari dimensiuni ar fi fost implicaţi în construirea acestui adăpost.

Politologul rus Serghei Solovei nu a precizat care dintre membrii familiei lui Putin au fost trimişi în buncăr, însă există informaţii potrivit cărora gimnasta medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, Alina Kabaeva (38 de ani) ar fi soţia secretă a liderului de la Kremlin.

Alina ar fi soţia secretă a lui Putin

„Aceasta este adevărata sa familie, iar Alina este capabilă să-i influenteze deciziile”, a mai spus profesorul rus anul trecut.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...