Horoscopul banilor 14-20 martie 2022. Săptămâna în care banii cad din cer

Dacă ai simțit că relația ta profesională sau practica creativă este într-o stare de declin, tranzitele cosmice din această săptămână îți oferă vitalitatea și structura de care ai nevoie pentru a te întoarce pe drumul cel bun
Alina Costache
14 mart. 2022, 11:41
Horoscopul banilor 14-20 martie 2022. Săptămâna în care banii cad din cer

Horoscopul banilor 14-20 martie 2022 pentru fiecare semn zodiacal – Avem în față o săptămână interesantă, care ne îndeamnă să acționăm, să ieșim din zona de conform și să ne transformăm visele în realitate. Soarele s-a unit cu Neptun în data de 13 martie, ceea ce ne aduce un început de săptămână oarecum visător și îmbătător. Deși am putea simți că suntem blocați într-o ceață confuză, acest aspect este, de asemenea, unul extrem de creativ și imaginativ. Când aveți îndoieli, nu rămâneți în visele voastre! Nu știți niciodată ce v-ar putea inspira acolo și ați putea transforma în realitate. Din fericire, o oarecare claritate ajunge în viețile noastre în data 18 martie, când o Lună plină în semnul Fecioară întrerupe vibrațiile difuze ale Peștilor. În timp ce prima jumătate a săptămânii ne va conduce pe un drum oarecum visător, această Lună plină ne face să ne întâlnim cu „vrăjitorul” din noi, pentru a ne ajuta să facem ca magia reală în viețile noastre să se întâmple. Cu alte cuvinte, este momentul să acționăm, să fim fermi, să cerem acea mărire de salariu bine meritată, să nu mai acceptăm nimic din ce credem că este nedrept, să profităm de acel nou loc de muncă sau acea nouă oportunitate de colaborare, pentru care nu am avut curaj să o acceptăm. În această săptămână, ne transformăm visele în realitate!

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Indiferent dacă ești adâncit în munca din umbră la birou, o mare parte din viața ta s-a simțit ca o dimensiune alternativă în ultimele câteva săptămâni și mai nou, ești prins într-o situație din care nu știi cum să ieși. Ai încredere în abilitățile tale și în tactul tău aparte, ca modalitate de a rezolva mereu lucrurile. Conjuncția Soare-Neptun din data de 13 încă te împinge și mai mult în țara viselor și, în loc să-i rezisti, bucură-te de toată inspirația pe care o oferă acest aspect. Luna plină din Fecioară pe data de 18 te duce înapoi în viața reală, dar și în rutina zilnică, rutină care îți aduce bani și o situație financiară foarte bună. Bucură-te de fericirea aceasta cât poți!

Război în Ucraina. O femeie gravidă şi copilul ei au murit după ce maternitatea a fost bombardată

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă ai simțit că relația ta profesională sau practica creativă este într-o stare de declin, tranzitele cosmice din această săptămână îți oferă vitalitatea și structura de care ai nevoie pentru a te întoarce pe drumul cel bun și a arăta tuturor ceea ce ești capabil profesional. De altfel, săptămâna aceasta aduce o vizită a unei muze, sub forma unei întâlniri profesionale sau a unei explozii de inspirație pentru cel mai recent proiect al tău, ținându-te treaz până târziu în noapte. Deși de obicei ești cel care rămâne cu ceea ce știi că funcționează, acesta este un moment pentru a încerca ceva cu totul nou. De ce să ratezi ceva grozav doar pentru că nu este familiar? Încearcă lucruri noi, descoperă o nouă parte din tine, care vine la pachet și cu niște beneficii financiare grozave.

 

Liderul cecen Ramzan Kadîrov în ameninţă direct pe Zelenski: „Oriunde te-ai ascunde, luptătorii noştri te vor prinde din urmă”
Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)Ultimele săptămâni au adus o mulțime de descoperiri interesante pentru cariera și reputația ta, dar cum rămâne cu ce se întâmplă acasă? Un proiect care ți-a ocupat cea mai mare parte a timpului găsește o concluzie rapidă și neașteptată atunci când Mercur se conectează cu inovatorul Uranus în data de 17 martie. În loc să tragi de tine să îți asumi și mai multă responsabilitate, permite-le evenimentelor astrologice din această perioadă să te concentreze asupra problemelor de acasă și de familie, cel puțin pentru o zi. Ce rost are să mergi înainte fără o fundație solidă?

Horoscopul banilor 14-20 martie 2022 Rac (22 iunie – 22 iulie)

S-ar putea să observi că fiecare întâlnire importantă pe care ai programat-o pentru luna aceasta urmează săptămâna aceasta. Toată lumea vrea o bucată din tine! Acestea fiind spuse, ai nevoie de bani și săptămâna aceasta te așteaptă cu vești noi, pentru a-ți examina prioritățile și a reveni la o rutină sănătoasă. Pentru a-ți transforma visele mari în realitate, unele conexiuni drenante ar putea fi nevoite să treacă pe bancheta din spate, cel puțin pentru moment. Sari peste acea întâlnire de cafea cu o cunoștință întâmplătoare și organizează-te în schimb, pregătindu-te pentru lucruri serioase, pentru că ai nevoie să-ți îmbunătățești situația financiară.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Urmărește-ți cheltuielile săptămâna aceasta și fii atent la ce se întâmplă în jurul tău, mai ales cu cariera și serviciul, aceste zone au nevoie să intervii serios. Pe măsură ce Soarele s-a conectat cu Neptun, ești tentat să-ți folosești prea des cardul de credit și să privești în altă parte, chiar mai mult decât de obicei. Dar, cu luna plină din Fecioară pe data de 18 luminând sectorul banilor, nu te poți ascunde de facturi prea mult timp. Aceasta este o săptămână perfectă pentru economisire și calcule, apoi pentru a-ți reuni bugetul pentru a vedea ce îți poți permite de fapt. Ia în considerare ce îmbunătățiri poți aduce finanțelor tale, fără a-ți deschide portofelul, iar asta implică să te dedici și mai mult carierei.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este o Lună plină în zodia ta pe 18 martie, așa că fă-ți timp să sărbătorești! Proiectele și planurile pe care le-ați inițiat la începutul lunii septembrie, în special care au de-a face cu identitatea și latura profesională, s-ar putea să se concretizeze acum. De asemenea, primești o satisfacție suplimentară în această săptămână când prietenii care de obicei îți ignoră opiniile sunt mai mult decât dispuși să-ți urmeze sfaturile excelente. Nu uita să fii atent și la bani, nu cheltui mai mult decât ți-ai propus să o faci și totul va fi bine.

Horoscopul banilor 14-20 martie 2022 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Cu toate că Soarele îți luminează săptămâna și drumul, ești tentat să urmezi o potecă întortocheată care te duce departe de traseul și rutina obișnuită. Totuși, înainte de a începe această căutare, amintește-ți că ai muncit mult în acest an pentru a deveni mai disciplinat. Merită cu adevărat să-ți respingi și refuzi progresul pentru acea întâlnire cu persoanele toxice care au fost în viața ta? Săptămâna aceasta îți permite să iei o pauză reală pentru odihnă și relaxare. Alege ceea ce faci, pentru muncă și pentru plăcere, cu intenție și dedicare.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sezonul Peștilor ți-a permis să lași garda jos și să te distrezi mai mult decât ai făcut-o de mult timp. Indiferent dacă te întâlnești din nou, petreci mai mult timp cu copiii tăi sau te apuci de hobby, poți să prioritizezi ceea ce vrei să faci profesional și la locul de muncă și te simți atât de bine. Săptămâna aceasta este un memento că poți lăsa mai mulți prieteni să intre în mica ta lume. Împărtășește ceea ce îți place! Nu uita să te dedici în aceeași nota și situației și lucrărilor de la serviciu. Este nevoie de tine și acolo și cu cât te implici mai mult, cu atât te vei redresa pe plan material.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Semințe pe care le-ai plantat în septembrie pentru a-ți îmbunătăți reputația sau pentru a-ți extinde înflorirea carierei încep să înflorească mai mult, dar este nevoie și de mai multă comunicare. Indiferent dacă începi o căutare de locuri de muncă sau te bucurați de o promovare, obții în sfârșit recunoașterea pe care o dorești, fără a-i lăsa pe alții să te domine. Să nu îți fie teamă să ceri feedback și să sărbătorești modurile în care ai contribuit la industria ta și la lumea din jurul tău În același timp, s-ar putea să ai de-a face cu o situație confuză acasă sau cu familia ta. Ai încredere că fundația puternică pe care ai construit-o te poate duce prin această situație neplăcută de moment.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Planurile mari pe care le-ai făcut pentru călătorii, învățământ superior sau activități spirituale în septembrie se apropie de un punct culminant în această săptămână. Ceea ce pe atunci părea o idee exagerată, devine realitate acum. Cu toate detaliile la locul lor, este timpul să stai pe spate și să te bucuri de plimbare. Ai grijă doar să nu cheltuiești în exces pe 19 martie, când Venus se înfruntă cu Uranus cel radical, aducându-ți câteva cheltuieli neașteptate în atenție. Există atât de multă bucurie în experiența tuturor, așa că nu îi face griji pentru a obține un suvenir, o recompensă sau o promovare pe care o aștepți de mult timp.

Horoscopul banilor 14-20 martie 2022 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Când vine vorba de finanțele tale, nu ești sigur dacă este mai bine să faci o achiziție uriașă chiar acum sau să economisești în continuare pentru ceva mai bun. Satisfacția instantanee este tentantă mai ales la câteva zile după ce Soarele s-a conectat cu Neptun în data de 13 martie, un aspect care te face să te simți invincibil când vine vorba de bani! Luna plină din Fecioară pe data de 18 te readuce pe pământ, totuși cu mementouri despre facturi, taxe și investiții care se vor amortiza pe termen lung. Cum îți poți face bugetele mai fluide fără a sacrifica disciplina? Și mai ales, ce și cât poți dărui pentru a-i ajuta și pe cei din jurul tău?

 

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Pe măsură ce săptămâna se desfășoară, te simți foarte sensibil, dar în același timp și invincibil. Cel mai prostesc lucru te lasă în lacrimi săptămâna aceasta, așa că asigură-te că petreci mai mult timp pentru tine și îngrijirea ta personală. Conectează-te cu prietenii care te aduc mereu înapoi la țărm atunci când ești pierdut pe mare. Deși este uimitor să trăiești în fantezia și senzualitatea acestui moment, este timpul să începi să planifici viitorul care ți se pregătește. Ai toate instrumentele și mijloacele necesare pentru a fi acolo unde îți dorești să fii, atât din punct de vedere financiar, cât și profesional, trebuie doar să te detașezi, să poți vedea magia.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!