Ce spune Bursucu despre matinalul de la Antena 1! S-a resemnat în fața concurenței! “Greșeala supremă de a se pune într-o concurență cu Răzvan și Dani”

Nici bine nu a început matinalul de la Kanal D, căci Adrian Cristea, alias Bursucu, s-a resemnat în fața concurenței. Vedeta de la Kanal D a vorbit deschis despre modul în care percepe concurența cu Răzvan și Dani.
Filip Stan
14 mart. 2022, 22:31
Ce spune Bursucu despre matinalul de la Antena 1! S-a resemnat în fața concurenței! “Greșeala supremă de a se pune într-o concurență cu Răzvan și Dani”

Alături de George Tănase și Viviana Sposu, Bursucu s-a “aventurat” într-o bătălie pe tronsonul matinal, dominat de mai bine de un deceniu de emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ce spune despre matinalul de la Antena 1!

CITEȘTE ȘI: Schimbări importante la Kanal D! Cristina Dorobanțu a lăsat “Puterea Dragostei” pentru pupitrul de știri!

Recent, vedeta de la Kanal D a vorbit deschis despre noul proiect în care s-a angrenat, dar și despre modul în care percepe concurența cu matinalul de la Antena 1.

“Cred că ține de energie, energia cu care tu vii într-un platou de televiziune. Toată lumea a făcut greșeala supremă de a se pune într-o concurență cu Răzvan și Dani. Noi nu facem asta. Noi dăm Cezarului ce e al Cezarului, ei sunt Răzvan și Dani, fac asta de atâția ani, nu am venit aici să intrăm în concurență cu ei. Noi ne dorim să ne facem treaba noastră, există o piață largă, oamenii au de unde să aleagă, noi prezentăm un produs, oamenii decid dacă e bun sau nu. Nu poți să te bați cu un colos, tu vii și îți faci treaba ta!”, a declarat Bursucu, potrivit Cancan.ro.

Salariu imens pentru a rămâne la Kanal D

CITEȘTE ȘI: Bursucu, urare emoţionantă pentru fiica lui vitregă. Alesia are 16 ani: „Sunt mândru de tine!”

Prezentatorul TV, pe numele real Adrian Cristea, și-a renegociat salariul cu șefii trustului la care lucrează și acum câștigă 7.000 de euro lunar, o sumă mai mare decât cea pe care o primește Teo Trandafir! Dacă de la angajare și până acum, șefii de la Kanal D nu au făcut nicio schimbare în ceea ce privește salariul acestuia, anunțul că este dorit și în altă parte i-a făcut să bage mâna în buzunar.

Bursucu nu este căsătorit, dar trăieşte de ceva timp o poveste de dragoste cu Andreea, care i-a dăruit o fetiţă. Iuibita sa mai are o fată de 16 ani, pe care prezentatorul TV o tratează la fel ca pe fiica sa naturală, Anais. Vedeta este nevoită să își vadă familia doar în week-end sau în zilele când emisiunea nu se difuzează deoarece iubita şi fata sa au rămas la Constanța. Bursucu a declarat de mai multe ori că este fericit că a găsit pe cineva care să îl înțeleagă, motiv pentru care relația nu a avut de suferit din cauza distanței!

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...