Îţi plac genţile? Stai să vezi rucsacurile din piele cum sunt!

Dragă iubitoare de genți, descoperă în acest text frumusețea rucsacurilor de damă din piele, care te vor cuceri din prima și care, bineînțeles, te vor face și pe tine mai frumoasă.
Filip Stan
15 mart. 2022, 14:31
Îţi plac genţile? Stai să vezi rucsacurile din piele cum sunt!
Ce ar putea fi rucsacurile de damă?

Rucsacurile de damă sunt alternative bune la genți pentru că pot fi foarte frumoase în timp ce sunt comode de purtat (cu bretele) și pot încăpea în ele lucrurile de bază din orice geantă.

De multe ori îți dorești ca geanta să poată fi purtată altfel, ca să îți elibereze umărul sau mâna, și să nu mai aibă forma aceea specifică sau să nu fie atât de rigidă. Fix din aceste motive au apărut rucsacurile de damă, care împrumută tot ce este bun de la genți și continuă prin a oferi purtătoarelor comoditate și utilitate.

Dacă ai mult de mers prin trafic, dacă ieși des din localitate, dacă ai de urcat, de coborât, de alergat și așa mai departe, scapă de grija genții și cumpără un rucsac! Îl pui în spate cum puneai ghiozdanul la școală și mișcările îți devin mult mai comode.

Faptul că rucsacul are aspect de geantă te ajută să menții moda, stilul vestimentar, să faci impresie bună oriunde te duci și în orice moment, să fii la înălțime tot timpul. Cu timpul, vei ajunge pur și simplu să îți iubești rucsacul pentru că arată foarte bine, se simte foarte bine, are culoarea ta preferată mată sau lucioasă și este de piele, piele naturală așa cum meriți.

Exemplu de rucsac de damă din piele

Pielea naturală este rezistentă, plăcută la atingere și oferă rucsacului de damă o formă de invidiat. Vei fi șic purtând rucsacul tău din piele, sau chiar elegantă; oricum – te vei simți în largul tău fără să renunți la stil.

Un exemplu: rucsac din piele matlasată Mateo auriu.

Este un produs fabricat manual în Italia, are dimensiuni medii, merge de minune la ieșiri în oraș, la serviciu sau în alte părți și este un model încăpător. Auriul se potrivește cu mai multe piese vestimentare din garderoba ta, iar modul în care strălucește ia ochii – inclusiv ție, cea care îl poartă!

Rucsacul de mai sus este un exemplu bun ca să începi să cauți mai multe opțiuni de rucsacuri de damă din piele naturală. Te vei îndrăgosti de toate la fel de tare ca de gențile pe care deja le cunoști, pentru că ambele tipuri de accesorii vestimentare sunt create pentru femei ca tine, pentru fericirea lor și pentru a le sprijini în a lua după ele ce le trebuie și asta fără să le încurce.

Nu spune nimeni să abandonezi gențile pe care le ai și să porți doar rucsacuri de azi înainte, însă îți prinde bine să descoperi rucsacul de damă și îți va prinde bine să și-l porți. Și te va prinde!

Ai nevoie de mai multe exemple ca să te convingi de faptul că rucsacul într-adevăr merită atenția ta? E simplu: descoperă întreaga colecție myOwn și imediat vei deveni fană.

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât a ajuns să coste o ciorbă de pește la restaurantul lui Marius Tucă. Prețurile sunt aproape duble față de cele din anii trecuți
Capital.ro
Românii primesc banii înapoi. Guvernul a dat ordin. Premiera anunțată chiar acum în România
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Din păcate, s-a confirmat! Boala care face ravagii a ajuns deja și în România
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
Netflix dă lovitura cu serialul fenomen. Data la care va avea loc premiera
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
MISTER ELUCIDAT! Al cui este al doilea ADN găsit sub unghiile dentistei din Brăila. Dosarul devine mai solid acum
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Pensiile se măresc din nou, de la 1 ianuarie! Șeful Casei Naționale de Pensii a explicat câți bani vor lua pensionarii începând cu anul 2025
Capital.ro
Obligație nouă în România. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Vor plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Tensiuni între Rusia și Republica Moldova din cauza expulzării unui diplomat rus
MediaFlux
RECALCULARE PENSIE. Cum a obținut Nea Ion o creștere de 1.900 lei
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?