PROGNOZA METEO. Ploi, lapoviţă, ninsori şi frig. Se depune un nou strat de zăpadă la munte

Cerul va avea înnorãri în regiunile vestice şi, îndeosebi spre sfârşitul intervalului, în Banat şi Crişana pe arii restrânse va ploua, iar în zona Carpaţilor Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali vor predomina ninsorile. Cu totul izolat vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului cerul va fi variabil.
Filip Stan
15 mart. 2022, 14:43
PROGNOZA METEO. Ploi, lapoviţă, ninsori şi frig. Se depune un nou strat de zăpadă la munte
PROGNOZA METEO MIERCURI

TARA
Cerul va avea înnorãri, iar temporar vor fi precipitaţii în jumãtatea de vest a ţãrii şi izolat în rest. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, mixte în zonele deluroase şi în Transilvania şi mai ales ploi în rest. Pe arii restrânse în regiunile vestice vor fi cantitãţi moderate de apã (10…15 l/mp şi izolat peste 20 l/mp), iar în Carpaţii Occidentali, precum şi în vestul Carpaţilor Meridionali, se va depune strat nou de zãpadã, pe alocuri consistent. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sud-est şi pe creste. Temperaturile maxime, în scãdere faţã de ziua precedentã în jumãtatea vesticã a teritoriului, se vor încadra între 2 şi 13 grade, iar cele minime între -5 şi 4 grade. Spre finalul intervalului pe arii restrânse va fi ceaţã.

BUCURESTI
Cerul va fi mai mult noros şi, începând din orele serii, temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe parcursul nopţii. Temperatura maximã va fi de 9…10 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 1 grad.

Avertizare meteo de ultimă oră. Meteorologii anunţă ninsori în mijlocul lunii martie. Cum va fi vremea în Bucureşti

PROGNOZA METEO JOI

TARA
Vremea va fi în rãcire accentuatã, ziua în jumãtatea sud-esticã a ţãrii, iar noaptea în toate regiunile, astfel încât temperaturile maxime se vor situa în general între 2 şi 11 grade, iar cele minime între -14 şi 2 grade, valori cu mult mai coborâte decât în mod normal. Pe parcursul zilei, cerul va avea înnorãri temporare şi vor fi precipitaţii local în zona montanã şi pe arii mai restrânse în vest, sud şi centru, iar noaptea îndeosebi în sud-vest. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, mixte în zona deluroasã din sud şi mai ales ploi în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în prima parte a intervalului în sud-est şi pe crestele montane. Izolat dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã.

BUCURESTI
Vremea se va rãci accentuat, astfel cã valorile termice vor fi cu mult mai coborâte decât normalul perioadei. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimã va fi de -6…-4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare pe parcursul zilei. Vântul va sufla în general moderat în prima parte a intervalului, iar noaptea va slãbi în intensitate.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe regiuni în următoarele săptămâni

PROGNOZA METEO VINERI

TARA
Vremea va fi deosebit de rece pentru a doua decadã a lunii martie în cea mai mare parte a ţãrii; astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între -1 şi 8 grade, iar cele minime în marea lor majoritate între -11 şi -2 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în estul şi în sudul teritoriului, unde izolat vor fi posibile fulguieli, iar ziua şi în sud-vest unde vor mai fi condiţii pentru precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în est şi sud-est, cu viteze mai mari pe litoral, amplificând senzaţia de frig, anunţă ANM.

BUCURESTI
Vremea se va menţine deosebit de rece pentru a doua decadã a lunii martie, cu o maximã termicã de 5…6 grade şi o minimã de -7…-4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare pe timpul zilei, iar vântul va sufla slab şi moderat.

PROGNOZA METEO SAMBATA

TARA
Vremea va fi predominant frumoasã, dar în continuare mult mai rece decât în mod obişnuit în aceastã perioadã din an; temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 9 grade, iar cele minime în general între -12 şi -2 grade. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri temporare în sud-estul teritoriului şi în extremitatea sud-vesticã, dar probabilitatea pentru precipitaţii va fi foarte redusã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în regiunile sud-estice, în special pe litoral, iar senzaţia de frig va fi amplificatã.

BUCURESTI
Vremea va fi predominant frumoasã, dar în continuare mult mai rece decât ar fi normal în aceastã perioadã. Cerul va fi variabil şi vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 6…7 grade, iar cea minimã de -6…-3 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA, LUNI si MARTI

TARA
Vremea va fi în încãlzire treptatã, astfel cã valorile termice diurne vor deveni normale pentru ultima decadã a lunii martie în majoritatea zonelor, însã dimineţile şi nopţile vor fi încã reci. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusã.

BUCURESTI
Valorile termice vor creşte treptat, dar vremea va fi încã rece dimineaţa şi noaptea. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusã.

Spynews
Cele două ipoteze luate în calcul de anchetatori în cazul morții lui Andrei Versace. Ce se știe despre ultima perioadă din viața lui
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Ce conține, de fapt, brânza mozzarella. Românii o cumpără de la Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour sau Mega Image, dar puțini se uită pe etichetă
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A lăsat un gol imens. Drum lin, maestre!
Playtech.ro
Care ar fi cauza morții lui Andrei Versace. Principala ipoteză luată în calcul de anchetatori
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Omul care l-a făcut pe Ceaușescu președinte. Unul dintre cele mai misterioase personaje din istoria românilor, stalinizatorul României
Spynews
Tragedie după tragedie în Brăila! Fratele principalului suspect în cazul ucideii Marinei a murit într-un accident de mașină
Spynews
Alertă ANM! A fost emis cod galben de ploi, vijelii și grindină. Canicula nu dispare, însă, din România
Evz.ro
Mircea Geoană, umilit de niște săteni. Ce imagine
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
Mama lui Versace, devastată după moartea fiului său! „Măcar și-a găsit el...” Câte sute de euro îi trimitea lunar, pentru cheltuieli EXCLUSIV
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Amendă 1.300 de lei, chiar dacă ai documentele la tine. Dreptul legal pe care șoferii NU îl au
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Barcelona va majora taxele pentru pasagerii navelor de croazieră sub 12 ore
MediaFlux
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'