Gemenele de la Indiggo, în acelaşi film cu Zelenski. Imagini cu preşedintele Ucrainei din perioada când era actor

Gemenele de la Indiggo, în acelaşi film cu Zelenski. Înainte de a accede la prima funcție în stat, liderul de la Kiev a avut o activitate destul de bogată în cinematografie. În 2009 a jucat împreună cu gemenele de la „Indiggo”, Gabriela și Mihaela Modorcea.
Alina Costache
16 mart. 2022, 15:45
Gemenele de la Indiggo, în acelaşi film cu Zelenski. Imagini cu preşedintele Ucrainei din perioada când era actor

Gemenele de la Indiggo, în acelaşi film cu Zelenski. În vârstă de 44 de ani, Volodimir Zelenski este cel de-al șaselea președinte al Ucrainei, o țară tânără care și-a câștigat independența față de URSS în 1991.

Citeşte şi: Cum arată şi cine este soţia lui Vladimir Zelenski. Olena Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei, a rămas la Kiev cu arma în mână

Gemenele de la Indiggo, în acelaşi film cu Zelenski

Preşedintele Ucrainei are 15 apariții în filme de televiziune și de cinema și 14 proiecte bifate în calitate de producător. În 2009, actualul președinte al Ucrainei era un actor de comedie în plină ascensiune în țara sa.

Atunci a apărut în filmul „No Love in the City”, o comedie despre aventurile a trei bărbați de origine rusă în New York, unde încearcă să cucerească femei singure.

Filmul în care au jucat alături de Volodimir Zelenski a avut o continuare în 2010 și o a treia parte în 2014, în care a jucat și Sharon Stone. Tot în 2014 a fost lansată miniseria Love in Las Vegas, în care actualul președinte al Ucrainei a bifat opt episoade, iar Sharon Stone alte două.

De-a lungul carierei sale, Volodimir Zelenski a câștigat două premii în calitate de producător de film și a bifat șase nominalizări, inclusiv pentru cel mai bun actor în comedia No Love in the City 2.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Indiggo Twins (@indiggotwins)

Zelenski respinge sugestia să se predea

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a respins sugestiile conform cărora este gata să se predea, numindu-le o ”provocare copilărească”, după ce un banner contrafăcut a fost afişat într-un buletin de ştiri ucrainean. Mesajul scris pe banner spunea că preşedintele cere poporului să depună armele, conform CNN.

De asemenea, liderul ucrainean s-a adresat naţiunii sale, precum şi întregii lumi prin două discursuri video postate, miercuri, pe pagina sa oficială de Facebook. ”Suntem deja acasă… ne intensificăm eforturile pentru a aduce ocupanţii în faţa justiţiei, a subliniat el.

Pot doar să cer armatei ruse să renunţe la arme şi să se întoarcă acasă. Suntem deja acasă, ne apărăm pământul, copiii noştri. Nu vom renunţa la nicio armă până la vom obţine victoria”, a spus Zelenski.

Ne intensificăm eforturile pentru a aduce ocupanţii în faţa justiţiei. Trebuie să existe un tribunal internaţional. Pentru tot ce au făcut împotriva Ucrainei. Împotriva poporului nostru. Pentru fiecare act terorist al trupelor ruse pe teritoriul statului nostru”, a menţionat Zelenski într-o altă înregistrare video pe pagina de Facebook.

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Dacia va da o adevărată lovitură pe piața auto europeană cu cea mai mare și mai scumpă mașină construită vreodată de uzina din România. Modelul care va face ravagii printre șoferi
Capital.ro
Se SCHIMBĂ buletinele. Statul român dă termen 15 zile. Lege valabilă pentru absolut toți
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
S-a aflat acum! Motivul pentru care unii pensionari au primit pensii mai mici decât ar fi trebuit
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Nicolae Ceaușescu a stabilit un record mondial imposibil de bătut, dar a trișat. De unde a „importat” metoda
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Românii trebuie să dea banii înapoi. Este obligatoriu să plătești. ANAF nu mai iartă pe nimeni
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Postul Nașterii Domnului începe pe 14 noiembrie
MediaFlux
PENSIILE MICI NU CRESC! Simona BUCURA OPRESCU a CONFIRMAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...