Andreea Bălan, o nouă relație! ”Iubesc și sunt iubită” 

Andreea Bălan dă primele semne că a depășit perioada mai puțin fastă din planul sentimental. La scurt timp după divorțul de George Burcea, artista a mărturisit că iubește și este iubită.
Filip Stan
19 mart. 2022, 16:23
Andreea Bălan, o nouă relație! ”Iubesc și sunt iubită” 
Andreea Bălan, din nou în rochia de mireasă

Viața sentimentală a Andreei Bălan a fost extrem de zbuciumată în ultima perioadă. După un eșec amoros și un un proces de divorț extrem de lung, artista se pare că și-a găsit puterea să iubească din nou.

Andreea Bălan, o nouă relație!

CITEȘTE ȘI: Dieta cu care Andreea Bălan se menține la 49 de kilograme! Secretul dezvăluit de vedetă care o ajută de șapte ani!

Recent, artista a declarat că se bucură că se bucură din plin de prezent și că iubește și e iubită. Mărturisirile blondinei au pus pe toată lumea pe jar, iar fanii acesteia se întreabă dacă nu cumva Andreea are o nouă relație, pe care o ține „la secret”.

”Sunt mult mai înțeleaptă, mult mai așezată, mai calmă și știu exact ceea ce îmi doresc din toate punctele de vedere, atât în carieră, cât și în plan personal. Iubesc, sunt iubită, am o familie extraordinară, am mulți prieteni care mă iubesc, mă susțin, sunt aproape de mine.

Mă bucur foarte mult de prezent, am învățat să trăiesc de prezent, deoarece de multe ori trăiam în viitor și îmi proiectam și nu trăiam prezentul”, a declarat Andreea Bălan, la Antena Stars.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial!

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan, veste cruntă din partea medicilor: „A fost îngrozitor. E vorba despre o chestie pe viață”

La începutul acestei luni, magistrații s-au pronunțat oficial în privința divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea, la mai bine de doi ani de la depunerea actelor prin care cereau despărțirea. La scurt timp după pronunțarea oficială a divorțului, actorul a vorbit despre cererile cântăreței care au fost respinse de judecători.

„Da, astăzi a venit decizia domnului judecător și este una pozitivă, așa cum mă și așteptăm. Divorțul este din culpă comună, iar custodia copiilor nu este exclusivă, așa cum cealaltă parte a cerut, ci comună, dar bineînțeles cu domiciliul la mamă, așa cum este normal pentru minore”, a declarat George Burcea, potrivit Fanatik.ro.

Mai mult, George Burcea s-a declarat încântat de faptul că magistrații au ascultat pledoariile lui și ale avocaților cu privire la capacitatea lui de a se ocupa de cei doi copii pe care îi are cu Andreea Bălan.

„Țin să le mulțumesc avocaților mei pentru timp, răbdare și muncă dusă pe parcursul celor doi ani. Eu și avocații ne așteptăm să fie o decizie favorabilă, căci în proces am adus doar argumente pe care le-am putut susține. Nu am mințit niciodată cu nimic și nu am încercat să ducem instanța pe piste false. Dumnezeu este sus și mi-a văzut dragostea către copii și sinceritatea mea că om.

Mereu am spus și am demonstrat că sunt un tată bun și capabil să am grijă de copiii mei, așa cum am avut și până la separarea de mama acestora. Acum, cu această decizie, voi fi mult mai liniștit, împlinit și fericit pentru a-mi putea face treaba bine la filmele pe care le am și la nopțile pe care le voi petrece cu Lăpticii mei”, a mai spus actorul.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Felul românesc de mâncare care i-a cucerit pe turiștii englezi: “Nu ne așteptam să ne placă așa de mult”
Capital.ro
Simona Halep a făcut anunțul despre copil: Acesta este viitorul pe care mi-l doresc!
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Manelistul Jador, gest controversat la un concert. S-a filmat când dădea bani publicului. „Dacă îi muncea, nu îi mai arunca” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Ghid pentru bucătărie. Cum să gătești o friptură suculentă în cuptor
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
Ungurii lovesc chiar în inima Transilvaniei. Ungaria acuză România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Jared Kushner Vizează Dezvoltarea Unei Stațiuni de Lux în Albania cu Fonduri Saudite
MediaFlux
RĂSTURNARE în TENTATIVA de ASASINAT a lui TRUMP! S-A AFLAT ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...