Cuplu surprinzător în showbiz! Lidia Fecioru s-ar iubi cu “fostul” Danielei Crudu!

Surpriză de proporții în showbiz-ul românesc! Bionergoterapeutul de mare succes Lidia Fecioru ar forma un cuplu cu un bărbat mult mai tânăr decât ea .În trecut, presupusul iubit al vedetei a avut o relație intensă cu fosta asistentă Tv, Daniela Crudu.
Filip Stan
19 mart. 2022, 22:22
Cuplu surprinzător în showbiz! Lidia Fecioru s-ar iubi cu “fostul” Danielei Crudu!

Cu toate că în plan profesional, Lidia Fecioru se poate declara o femeie împlinită, iată că pe plan personal și amoros, viața bionergoterapeutului nu a fost atât de strălucită. Pentru Lidia Fecioru ghinionul a început încă de la vârsta de 18 ani. Primul iubit pe care l-a avut s-a căsătorit cu ea mai bună prietenă a ei. A ajuns să fugă chiar de la propria nuntă, deși avea 18 ani și era însărcinată.

CITEȘTE ȘI: Calendarul plantelor, cu Lidia Fecioru. Ce flori să ai în gospodăria ta ca să atragi banii și dragostea!

Mama ei nu a suportat gestul făcut, drept urmare, Lidia Fecioru a preferat să plece de acasă. A născut apoi singură și nu a cerut ajutorul nimănui. A urmat apoi și cea de a doua căsătorie, iar în tot acest timp, bionergoterapeutul a mai făcut un copil și s-a concentrat pe studii.

Lidia Fecioru s-ar iubi cu “fostul” Danielei Crudu!

Nici cea de treia căsnicie nu s-a terminat prea bine. Lidia Fecioru a divorțat atunci după ce a fost înșelată, însă nu a încetat să spere, drept urmare, acum pare a fi fericită. Potrivit Ciao.ro, Lidia Fecioru ar forma un cuplu cu un bărbat mult mai tânăr decât ea.Iar povestea lor de dragoste ar fi una destul de intensă. Cu toate astea până acum nimic nu s-a confirmat, însă ar fi vorba despre un afacerist din Pitești, care, în trecut, s-a iubit cu Daniela Crudu, fosta asistentă de la Antena 1.

Mărturisiri terifiante despre dramele vieții!

CITEȘTE ȘI: Lidia Fecioru, previziuni sumbre pentru 2022. „Nu văd foarte bine treaba asta, mai ales în România!”

În cadrul podcast-ului “În oglindă”, Lidia Fecioru a vorbit cu lejeritate despre dramele pe care le-a suferit în tinerețe. Bioenergoterapeutul a povestit cum s-a despărțit de primul ei soț. La doar câteva ore după cununia religioasă, aceasta a aflat că bărbatul a înșelat-o.

“Venisem de la cununie de la biserică și m-a chemat cineva la poartă. Eu mireasă fiind m-am dus la poartă unde mă aștepta o tipă însărcinată, se vedea burta bine. Mi-a zis: „Eu n-am venit să vă despart, eu am venit să te anunț că o să avem un copil”. Eu i-am zis: „DA, vino”. Am luat-o de mână, mi-am dat floarea de pe cap și i-am zis să o țină. Și am plecat acasă. Ea a rămas. Toată lumea s-a întrebat de ce. Eu, a doua zi, m-am întrebat de ce am făcut-o pentru că puteam să fac ca oricare altă femeie care s-ar fi luptat pentru iubirea vieții ei și eu n-am făcut-o. Eu n-am făcut-o pentru că n-am putut să iert trădarea”, povestit Bionergoterapeutul, în podcast-ul “În oglindă”.

Trădată de soț și agresată de mamă, Lidia Fecioru s-a refugiat în Ucraina.“Aveam foarte mare încredere în mine pentru că eram foarte tânără. Când a venit mama acasă, mi-a tras o bătaie. A luat ceva în mână și a dat în mine. Mi-am făcut bagajele. Mi-a zis că am făcut-o de râs în tot satul. Nu știa că sunt însărcinată. Mi-am luat bagajele și am plecat în Ucraina. M-am dus în neant. Am plecat la o prietenă cu care corespondam prin scrisori. M-am dus la ea, după adresa de pe plic. Când m-a văzut a încremenit. I-am zis că vreau să lucrez și timp de opt luni am muls vacile, la fermă. Am acceptat condiția pentru că mi-au dat casă, mi-au dat tot ce am avut nevoie. Mi-au dat casa și locul de muncă. Mă gândeam doar la mine și la copil, nici nu aveam în plan să mă întorc înapoi. Cu două săptămâni înainte să nasc m-am întos, dar nu acasă la părinți, la o prietenă”, a mai povestit aceasta.

DailyBusiness
Oferte fără precedent la Lidl! Produsele se dau aproape GRATIS
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Bzi.ro
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei
Fanatik.ro
Uzina din România care e gata de funcționare. A trecut printr-un proces de retehnologizare care a durat 10 ani
Capital.ro
Decizie UE pentru România. Trebuie să aplicăm până la 31 decembrie 2025. Ordinul s-a dat chiar azi
Playtech.ro
Ucraina, cadou cu artificii de ziua lui Vladimir Putin în Crimeea. Ce au...
DailyBusiness
Se dau bani pentru încălzire! Cum poți avea parte de acest beneficiu
Adevarul
Tot mai mulți români își doresc să muncească de acasă. Domeniile care încă acceptă munca remote
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
De ce nu și-a dorit Alina Radi împăcarea cu Nick Rădoi. Chiar dacă nu mai sunt împreună de 11 ani, cei doi încă păstrează legătura
Spynews
Leguma care poate să te otrăvească și să îți fie letală. Mesajul transmis de medicul Tudor Ciuhodaru: ”Nu vă jucați cu așa ceva” 
Evz.ro
Angajați, plătiți ca să demisioneze. Sumele sunt fabuloase
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
„Nu a fost doar o mamă” Fiul Mariei Campai, românca ucisă de un adolescent de 17 ani, își strigă durerea. Unde va avea loc înmormântarea Mariei
Cancan.ro
Andra, derapaj verbal în public! Cum i-a putut vorbi unui bărbat, după concert: „Să-i mănânci…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Poliția îți face dosar penal. Iei amendă, predai și permisul. Mii de români fac asta în timpul liber
StirileBZI
Facturile se vor dubla după 1 aprilie 2025! Creșterile ar putea fi de până la 120%
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul 
substantial.ro
Eduardo Paes, primarul din Rio de Janeiro, câștigă un nou mandat și promite Ozempic gratuit pentru locuitori
MediaFlux
ZIUA de PENSII, MODIFICATĂ! Cinci MILIOANE de SENIORI, VIZAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău