Surpriză de proporții la Antena 1! Un actor de renume a semnat cu “rivalii” PRO TV-ului! “Îmi îndeplinesc una din dorințele profesionale”

Surpriză de proporții la Antena 1! Una dintre cele mai actrițe ale teatrului și filmului românesc a semnat cu trustul deținut de familia Voiculescu. După ce a făcut senzație în televiziunea din Pache Protopopescu, actrița a semnat cu Antena 1.
Filip Stan
23 mart. 2022, 12:35
Surpriză de proporții la Antena 1! Un actor de renume a semnat cu “rivalii” PRO TV-ului! “Îmi îndeplinesc una din dorințele profesionale”

A cucerit publicul cu rolurile memorabile pe care le-a avut în serialele de renume de la PRO TV. Este fără doar și poate considerată una dintre cele mai de succes actrițe de la noi din țară. Cu toate că „a scris istorie” în televiziunea din Pache Protopopescu, cea supranumită „doamna teatrului și filmului românesc” a semnat cu Antena 1.

Carmen Tănase, căci despre ea este vorba,  a acceptat o super-provocare și se va alătura unuia dintre cele mai importante proiecte ale televiziunii deținute de familia Voiculescu. Mai exact, marea actriță se va alătura lui Mihai Bendeac, Deliei și lui Cheloo la masa juriului de la „iUmor”. Carmen Tănase este juratul-surpriză din ediția cu numărul șapte “iUmor”.

CITEȘTE ȘI: Imagini-şocante cu Mihai Bendeac după o beţie! Ipostazele jenante în care a fost filmat juratul de la iUmor VIDEO

„Acum am ocazia să îmi îndeplinesc una dintre dorințele profesionale: să fac parte dintr-un juriu. Vreau să mă simt bine și mi-ar plăcea să văd numere cât mai haioase, care să mă facă să râd natural. Nu voi juriza dur, pentru că în general am o abordare prietenoasă și consider că munca din spatele numărului merită punctată. Orice om care urcă pe scena «iUmor» face un efort să aibă un număr cât mai bun, iar asta va reprezenta deja un punct la nota finală”, a declarat Carmen Tănase.

Sezonul al 12-lea iUmor, cu surprize pentru telespectatori

CITEȘTE ȘI: Mihai Bendeac, criză de nervi la iUmor. Cheloo nu s-a putut abţine şi a înjurat: „Am avut cea mai mare descărcare nervoasă”

După 11 ediții de succes, producătorii iUmor s-au gândit să introducă un element surpriză atât pentru jurați, cât și pentru telespectatori. Astfel,m în fiecare ediție, la masa juriului, pe lângă obișnuiții Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, va lua loc de fiecare dată un alt invitat.

Este o inovație care, cel puțin până acum a dat roade. Invitații din primele cinci ediții au adus o notă de prospețime și au reprezentat, fiecare în felul lui, o provocare pentru jurații cu state vechi de plată în show.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un nou tip de locuri de muncă. Aplicația care a revoluționat piața
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Coaliția va discuta calendarul alegerilor prezidențiale joi la ora 9:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?