Horoscop special: MERCUR in BERBEC 2022. SE SCHIMBA TOTAL ce gandim, ce vorbim, ce auzim!

De duminica, 27 martie 2022, vom avea Mercur in Berbec. Iesirea planetei comunicarii si gandirii din sfiosul, confuzul si imaginativul Pesti unde a stat din 10 martie incoace este o veste excelenta, mai ales in contextul actualei situatii planetare pe care o traversam cu totii.
Filip Stan
23 mart. 2022, 23:48
Horoscop special: MERCUR in BERBEC 2022. SE SCHIMBA TOTAL ce gandim, ce vorbim, ce auzim!

Horoscop special: Mercur are o energie pragmatica si mentala, Pestii sunt cu capul in nori si in lumea lor. Combinatia e provocatoare si am simtit pe pielea noastra : multe informatii ce se bat cap in cap, multa gandire confuza.

Mercur in expansivul Berbec intre 27 martie – 8 aprilie 2022 inseamna ca este timpul sa rostim exact ce gandim pentru ca Berbecul nu se incurca de detalii, iar ritmul urmatoarelor saptamani va fi alert la acest capitol!

Horoscop Maria Sârbu. Zodia care poate câștiga sume mari de bani
Aceasta energie dintre cei doi este despre deschiderea larga a liniilor de comunicare, avand incredere de a vorbi orice cu oricine.
Un pericol al tranzitului este si sa vorbim fara sa gandim chiar fara sa ne dam seama ca am ofensat pe cineva pentru ca Mercur e rapid iar Berbecul agresiv. Din fericire insa, chiar si cu aceste atentionari, acest tranzit adduce sclipirea sa brilianta de care avem nevoie pentru ca ne face sa avem pasi urmatori, sa iesim din stagnarea mentala si din confuzia informationala in care baltim de ceva vreme.

Horoscop special: Mercur este cea mai mica planeta din sistemul nostru solar dar si cea mai rapida, avand nevoie de doar 88 zile sa orbiteze Soarele.

Insa pe cat de mica si rapida este, pe atat e si incredibil de puternica. In mitologia romana, Hermes, adica Mercur, este cel mai destept zeu din Olimp. El era mesagerul permanent, translatorul si interpretul. Toti zeii depindeau de el pentru tot felul de informatii.

Horoscop. Vin bani grămezi pentru multe zodii, dar numai una dă lovitura în stil mare
Horoscop special:  In astrologie, Mercur reprezinta comunicarea de orice fel, tiparele noastre de gandire, ratiunea, adaptabilitatea, transportul pe distante scurte. Mercur e coodonatorul Gemenilor si Fecioarei.

Acest parteneriat dinamic dintre Mercur si Berbec semnaleaza o perioada in care cu totii simtim o mai mare nevoie sa gandim si sa vorbim NOU, DIFERIT si CURAJOS.
De ce ? Pentru ca vrem ceva nou, ne-am saturat sa tot rulam aceleasi veci ganduri si vorbe. Berbecul inseamna prin excelenta noul, obtinut chiar impulsiv.

Nu ar trebui sa ne mire daca de acum comunicarea va deveni mult mai puternica si directa, pentru ca Berbecul cel curajos este cunoscut pentru modul sau de exprimare pur, direct si plin de entuziasm.

Horoscop special: Pentru ca Mercur este planeta gandirii si Berbecul este zodia care FACE, cuvintele tind sa iasa din gura in clipa in care sunt gandite. Este un timp in care ne vom exprima pasiunile mult mai intens decat uzualul. Mercur in Berbec ne deschide spre concepte si perspective noi care nici nu ne treceau prin cap inainte.

Berbecul, primul semn din zodiac, este un adevarat lider ce se duce cu curaj acolo unde nu a mai fost nimeni inainte.
Aceasta combinatie cosmica este despre a impinge limitele si a trezi imaginatia ca sa ne deschidem spre o noua lume de posibilitati.

Berbecul nu asteapta pe nimeni, deci acum mintea ne va fi mai nelinistita si nerabdatoare. Nu vom mai sta pe loc, nu vom mai reauzi in cap aceeasi banda, vom schimba totul si vom merge inainte.

Mercur in Berbec este grozav si pentru ca ne deschide liniile de comunicare si ne da incurajarea de a spune exact ce gandim si simtim.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!