Arbitrul Ovidiu Haţegan a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă

Ovidiu Hațegan este cel mai bine plasat arbitru român în ierarhia FIFA și era pe lista pentru Campionatul Mondial.
Filip Stan
28 mart. 2022, 08:14
Arbitrul Ovidiu Haţegan a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă

UPDATE: Arbitrul FIFA Ovidiu Haţegan a declarat că se simte bine după infarctul suferit duminică şi a cerut să îi fie respectată intimitatea. „Acum mă simt bine, totul este în regulă, sunt în continuare sub supraveghere medicală. Doresc să mulţumesc staff-ului medical care m-a îngrijit şi tuturor celor care mi-au transmis mesaje şi gândurile lor bune. În momentele acestea am nevoie de linişte, aşa că am rugămintea să îmi fie respectată intimitatea”, a declarat arbitrul, prin intermediul site-ului FRF.

UPDATE: Luca Constantin Tudor, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara, a declarat, luni, că arbitrul Ovidiu Haţegan a ajuns în stare gravă la unitatea pe care o conduce, dar starea centralului este foarte bună în acest moment.

„Domnul Haţegan a ajuns în cursul nopţii, de urgenţă, adus cu ambulanţa de la Arad, într-o stare gravă. Noi suntem singurul institut din vestul României care tratează infarctul miocardic acut prin mijloace intervenţionale. În concluzie, pentru că avem o linie de gardă care asigură permanenţa la laboratorul de angiocoronografie, a fost introdus de urgenţă în sală, i-am făcut angiografia, am constatat că are o arteră înfundată şi i s-a pus un stent. Starea lui este stabilă, în prezent este foarte bine, continuăm să-i facem nişte investigaţii suplimentare şi în acest fel vom vedea şi ce se întâmplă în continuare cu cariera dânsului. Referitor la gravitate, sigur, toată lumea ştie că un infarct miocardic acut are o mortalitate care poate să meargă până la zece la sută. În condiţiile în care pacientul este adus într-un timp util la spital, ceea ce a fost şi cazul dânsului, sigur că prognosticul lui este mult mai bun. Nu cred că se pune problema de complicaţii ulterioare majore, iar în ceea ce priveşte cariera sportivă nu ne putem pronunţa în acest moment, dar depinde cum vor evolua lucrurile în continuare şi, bineînţeles, de opţiunea lui”, a declarat Luca Constantin Tudor, managerul spitalului în care a fost operat Ovidiu Haţegan, într-o conferinţă de presă.

UPDATE: Starea de sănătate a arbitrului este stabilă, iar în două zile ar putea fi externat. Investigațiile în ceea ce-l privește pe Hațegan sunt în curs de derulare și, momentan, nu se știe dacă acesta va mai avea voie să facă efort în perioada următoare.

Cel mai bine cotat arbitru din România, Ovidiu Haţegan, are mai probleme de sănătate. Acesta a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara.

Potrivit GSP, Ovidiu Haţegan se afla în locuința acestuia din Arad în momentul în care a simțit dureri foarte puternice în zona pieptului. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce ce arbitrul își terminase antrenamentul fizic pe care-l făcea în fiecare zi.

„În timpul antrenamentului a simțit o durere în piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat în mașină, mergând singur la spital. A ajuns în cele din urmă la Pădurea Verde, la Timișoara, și în urma unui EKG i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent”, a declarat o persoană apropiată arbitrului Ovidiu Hațegan, pentru SpecialArad.

Clubul Dinamo este în doliu. Un tânăr sportiv a murit, după ce i s-a făcut rău în timpul meciului
După ce a fost supus intervenției chirurgicale, medicii i-au spus lui Hațegan că a suferit un infarct, ceea ce pune serios la îndoială posibilitatea ca acesta să își continue cariera la cel mai înalt nivel.

România – Grecia 0-1. Iordănescu jr., debut cu înfrângere la naţionala tricoloră: „E de muncă!”
Ovidiu Haţegan este cel mai bine plasat arbitru român în ierarhia FIFA și era pe lista pentru Campionatul Mondial, dar și pentru fazele finale din Uefa Champions League sau Europa League.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Nu mai este necesar ITP-ul. Șoferii care trebuie să meargă direct la RAR cu buletinul
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Codul Muncii. Drepturile și obligații pe care mulți angajați nu le știu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Mașinile care vor fi interzise. S-a dat ordin de la UE. Ce se pregătește chiar acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalii republicani cer demisia lui Joe Biden după retragerea sa din cursa pentru realegere
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'