Vladimir Putin este însoţit în permanenţă de 9 medici, zvonuri privind un diagnostic cumplit

Vladimir Putin ar fi însoţit în călătoriile sale, în medie, de nouă medici, iar de la an la an numărul medicilor de lângă liderul rus ar fi în continuă creştere.
Filip Stan
02 apr. 2022, 08:00
Vladimir Putin este însoţit în permanenţă de 9 medici, zvonuri privind un diagnostic cumplit

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a dezminţit vineri informaţiile apărute în aceeaşi zi în unele media potrivit cărora preşedintele rus Vladimir Putin, care în luna octombrie va împlini 70 de ani, ar putea suferi de cancer, catalogându-le drept „ficţiune şi minciună”, relatează agenţia de presă News.ru, care citează un interviu acordat de Peskov publicaţiei online „Atenţie: mass-media”.

Volodimir Zelenski, apel disperat de ultimă oră: sunt mii de morţi şi pierderi de miliarde de dolari
Potrivit purtătorului de cuvânt al Kremlinului, informaţiile potrivit cărora Vladimir Putin ar avea cancer tiroidian şi ar fi suferit intervenţii chirurgicale legate de afecţiuni oncologice nu sunt adevărate, relatează şi portalul Lenta.ru, citând un mesaj postat pe Telegram de fostul redactor-şef al postului de radio Eho Moskvî, Aleksei Venediktov, despre care se ştie că are relaţii personale cu Dmitri Peskov, chiar dacă asta nu l-a ajutat ca staţia de radio să nu fie închisă.

„La întrebarea: ‘Înţeleg corect că Vladimir Putin nu are cancer?’, Peskov a răspuns: ‘Aşa este!'”, a scris Venediktov în postarea sa din Telegram.

Anterior, publicaţia de investigaţie Proiekt a publicat o anchetă despre problemele de sănătate ale lui Vladimir Putin. Publicaţia şi-a reluat apariţia după ce fusese închisă de autorităţile ruse, din cauză că editorul său fusese catalogat drept „entitate nedorită pe teritoriul Federaţiei Ruse”, iar redactorul său şef, Roman Badanin, drept „agent străin”.

Război în Ucraina. Primul semn care anunţă semnarea unui acord de pace. Anunţul făcut de CNN
În articol se afirmă că preşedintele rus este însoţit în mod regulat de un specialist ORL, precum şi de specialişti în cancer tiroidian.

Vladimir Putin ar fi însoţit în călătoriile sale, în medie, de nouă medici, iar de la an la an numărul medicilor de lângă liderul rus ar fi în continuă creştere.

Odată cu înaintarea în vârstă, preşedintele Rusiei a început să viziteze din ce în ce mai des Spitalul Clinic Central (ŢKB) din vestul Moscovei, unde într-una din clădiri se află „secţia de medici personali” ai şefului statului rus, conform anchetei jurnaliştilor de la Proiekt.

În martie, preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a declarat că Vladimir Putin este sănătos şi într-o formă fizică excelentă. Toate relatările despre presupusele probleme de sănătate ale liderului rus sunt zvonuri care sunt răspândite de ţările occidentale pentru a submina credibilitatea şefului statului, a spus atunci Lukaşenko, citat de Lenta.ru. 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!