VIDEO Gardul vilei lui Băsescu, vandalizat din nou, Poliţia a ratat iarăşi flagrantul. Marian Căpăţână a revenit înarmat cu spray-ul cu vopsea roşie

Gardul vilei de protocol a fostului preşedinte Traian Băsescu a fost vandalizat, sâmbătă, Căpăţână scriind cu cu vopsea roşie mesajul agramat: ”Petrov, nu mai jignii. Fii bărbat!"
Filip Stan
02 apr. 2022, 11:41
VIDEO Gardul vilei lui Băsescu, vandalizat din nou, Poliţia a ratat iarăşi flagrantul. Marian Căpăţână a revenit înarmat cu spray-ul cu vopsea roşie

Ziua şi actul de vandalism la casa lui Băsescu. Omul care a scris ieri pe pereții vilei RAAPPS,  în care încă locuiește Traian Băsescu a revenit și astăzi cu un mesaj. Dacă ieri cerea ca Băsescu să îi dea banii înapoi, azi, Căpățână, un recidivist eliberat condiţionat, a scris „Petrov, nu mai jignii. Fii bărbat”, apoi a plecat nestingherit de nimeni cu maşina.

Poliția a ratat şi acum flagrantul, dar a ajuns în scurt timp la fața locului. Întrebați de reporerul Romania TV Roxana Ciucă cum de ajuns atât de repede la locul incidentului, agenții au spus că SPP a făcut un apel la 112 și a cerut intervenția poliției. Rămâne de văzut dacă SPP a cerut sau nu asistență, întrucât serviciul a decis să retragă protecția oferită președintelui, în urma deciziei ÎCCJ care a stabilit, defitiniv, că Băsescu a colaborat cu Securitatea.

Secţia 1 Poliţie efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând a fi dispuse măsuri legale, după ce, vineri, gardul vilei de protocol în care stă fostul preşedinte Traian Băsescu a fost vandalizat, fiind scris mesajul: Petrov, achităţi datoriile!”. Potrivit Romania TV, bărbatul care a vandalizat gardul este Marian Căpăţână. Acesta este intermediar în dosarul Bercea Mondial – Mircea Băsescu.

Poliţiştii, la vila lui Traian Băsescu după incidentul cu Marian Căpăţână. Dosar penal pentru distrugere
Cel care a vandalizat gardul, Marian Căpăţână, a declarat presei că a făcut acest gest pentru că, din cauza lui Traian şi Mircea Băsescu, a făcut doi ani de închisoare. ”Acest individ Petrov trebuie să îşi plătescă datoriile”, a declarat Căpâţănă jurnaliştilor, potrivit Antena 3.
Întrebat de jurnalişti cine este, acesta a răspuns: „În anul 2008 am intrat în politică. În 2009, puteţi întreba pe toată lumea din judeţul Olt, inclusiv pe Ponta şi pe Şova, m-am implicat total în a câştiga Traian Băsescu preşedinţia din 2009.”

EXCLUSIV | Traian Băsescu, reacţie dură după ce Marian Căpâţănă l-a acuzat că i-a dat bani la Cotroceni. „E un şantaj de prost gust. Nu poţi să laşi această clică de denigratori să-şi recite partitura”
La faţa locului a ajuns un jandarm, care a spus că a venit în urma unei sesizări. Poliţia a afirmat într-un punct de vedere că se fac cercetări.  ”Cu privire la faptul că pe gardul împrejmuitor al unui imobil ce aparţine RAPPS, persoane necunoscute ar fi inscripţionat, cu vopsea, un mesaj, facem următoarele precizări: În cauză, Secţia 1 Poliţie  efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis Poliţia.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a revenit în ţară în noaptea de miercuri spre joi, după externarea de la un spital din Bruxelles, el fiind filmat la sosirea la locuinţa de protocol din Bucureşti, pe care are termen să o elibereze în 60 de zile, ca urmare a deciziei defintive a instanţei privind colaborarea sa cu Securitatea.

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit. A fost reabilitat, e liniștit, curat și ferit de aglomerație
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Statul nu mai oferă bani acestor români! Anunțul oficial
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Grecia, dincolo de agitația turistică. Locurile în care te poți bucura de o vacanță unică
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ce a pățit Florentina din Iași, după ce s-a cuplat pe Facebook cu un tânăr de 29 de ani? Cine era Alexandru, de fapt
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
MAI menține ordonanța privind suspendarea permiselor șoferilor testați FALS pozitiv pentru substanțe interzise. Cu ce soluție vine Ministerul
Capital.ro
Decizie pentru TOATE FEMEILE din România. Anunț venit chiar astăzi, 6 IULIE: Semnez şi promovez
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Premierul Marcel Ciolacu susține ordonanța antidrog, deși peste 150.000 de români cer retragerea ei
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!