EXCLUSIV Traian Băsescu, prima declaraţie după noul atac al lui Marian Căpăţână: „A pândit după colţ ca un laş. În casă erau nepoţeii şi soţia”

În exclusivitate, la România Tv, Traian Băsescu a avut o primă reacţie după noul atac al lui Marian Căpăţână. Gardul vilei de protocol a fost vandalizat sâmbătă, Căpăţână scriind cu vopsea roşie mesajul agramat: ”Petrov, nu mai jignii. Fii bărbat!".
Loredana Brumă
02 apr. 2022, 17:32
EXCLUSIV Traian Băsescu, prima declaraţie după noul atac al lui Marian Căpăţână:

Traian Băsescu, prima declaraţie după noul atac al lui Marian Căpăţână. Fostul preşedinte a declarat la România Tv că Marian Căpăţână încearcă să-l şantajeze.

Traian Băsescu, prima declaraţie după noul atac al lui Marian Căpăţână

Fostul președinte a declarat că în momentul în care Mariana Căpățână a vandalizat din nou gardul vilei de protocol în casă erau doar nepoțeii și Maria Băsescu.

Citeşte şi EXCLUSIV | Traian Băsescu, reacţie dură după ce Marian Căpâţănă l-a acuzat că i-a dat bani la Cotroceni. „E un şantaj de prost gust. Nu poţi să laşi această clică de denigratori să-şi recite partitura”

„A pândit după colţ ca un laş, a aşteptat să plec de acasa. În casă erau nepoţeii şi soţia. De fapt, e un santajist. Încearcă să mă şantajeze să-i dau banii pe care i-a furat el de la Bercea Mondial, şi-a cumpărat casă, terenuri, maşini. Se poate verifica”, a declarat fostul preşedinte la România Tv.

Întrebat dacă se gândeşte să facă plângere la Poliţia, Băsescu a spus că aceasta este o responsabilitate a statului român, pentru că a ridicat sistemele de protecţie.

„Nu mă gândesc. Este o responsabilitate a statului. Nu-i problema mea, dacă statul a spus ‘noi ne asumăm răspunderea ca un fost preşedinte să fie fără protecţie’. Oricât ar crede unii că îmi pot permite, nu cred că îmi pot permite să plătesc pază permanentă. Am ceva mai bun de făcut cu banii. Trebuie să-mi găsesc locuinţă. Suntem nişte oameni la o anumită vârstă”, a mai spus fostul preşedinte.

Traian Băsescu exclude posibilitatea unei discuţii faţă în faţă cu Marian Căpăţână.

„Ar ramane sa stau faţă în faţă cu toate gunoaiele din ţara asta. Nu voi sta faţă în faţă cu Marian Căpăţână”, a mai declaratfostul preşedinte.

Gardul vilei de protocol a fostului preşedinte Traian Băsescu a fost vandalizat, sâmbătă, de Marian Căpăţână. Acesta a scris cu vopsea roşie mesajul agramat: ”Petrov, nu mai jignii. Fii bărbat!”

Dacă vineri cerea ca Băsescu să îi dea banii înapoi, sâmbătă Căpăţână a scris „Petrov, nu mai jignii. Fii bărbat”, apoi a plecat nestingherit de nimeni cu maşina

Poliția a ratat, din nou, flagrantul, dar a ajuns în scurt timp la fața locului. Întrebați de reporterul Romania TV Roxana Ciucă cum de ajuns atât de repede la locul incidentului, agenții au spus că SPP a făcut un apel la 112 și a cerut intervenția poliției. Rămâne de văzut dacă SPP a cerut sau nu asistență, întrucât serviciul a decis să retragă protecția oferită președintelui, în urma deciziei ÎCCJ care a stabilit, defitiniv, că Băsescu a colaborat cu Securitatea.

Secţia 1 Poliţie efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Citeşte şi Poliţiştii, la vila lui Traian Băsescu după incidentul cu Marian Căpăţână. Dosar penal pentru distrugere

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Medicul care a stârnit mistere și controverse. De ce îl iubeau pacienții, iar colegii îl disprețuiau
Capital.ro
Decizie pentru toți proprietarii de terenuri. Se aplică în sute de localități din România
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Ce angajați primesc prime în concediu. Domeniile în care se fac mari cadouri
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Devine obligatoriu în România. Trebuie să raporteze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!