Ultimele cuvinte ale Elenei Ceauşescu. Incredibil ce a putut spune înainte să fie împuşcată. S-a aflat abia acum!

Ionel Boeru, unul dintre cei care i-au împuşcat pe soţii Ceauşescu, a povestit ce s-a întâmplat la proces şi care au fost ultimele cuvinte ale Elenei Ceauşescu.
Filip Stan
02 apr. 2022, 19:25
Ultimele cuvinte ale Elenei Ceauşescu. Incredibil ce a putut spune înainte să fie împuşcată. S-a aflat abia acum!

Ultimele cuvinte ale Elenei Ceauşescu. Soţii Ceauşescu au fost asasinaţi în a doua zi de Crăciun, pe 25 decembrie 1989. Ionel Boeru a povestit cum au decurs ultimele clipe din viaţa soţilor Ceauşescu.

Ultimele cuvinte ale Elenei Ceauşescu. Ce a spus soţia lui Nicolae Ceauşescu înainte să fie împuşcată

Citeşte şi Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena Ceaușescu. „Nu era ușor să fiu preferatul ei. Au urmat și intimități”

Ionel Boeru povesteşte că procesul soţilor Ceauşescu a durat în jur de o oră şi douăzeci de minute. Acesta a început la ora 13:20 și s-a încheiat la ora 14:45. După doar cinci minute a veniz şi sentinţa de condamnare la moarte.

„Mă aflam în sala de judecată și aveam ordine să îi execut dacă există vreo încercare de a-i salva. Țineam arma la piept şi îi urmăream tot timpul. Trăgeam cu urechea când judecătorii decideau verdictul și în timpul deliberarilor.” a povestit Ionel Boeru pentru mirror.co.uk.

Potrivit bărbatului, în timp ce era condusă spre locul în care urma să fie împuşcată alături de soţul ei, Elena Ceaușescu a spus: „Puteam fi împușcați fără mascarada asta!”

Ionel Boeru spune că doi soldaţi o țineau pe Elena Ceaușescu. Un soldat poreclit Masinuță striga la soția lui Ceaușescu și ea i-a zis „Nenorocitule”.

Înainte să fie împuşcat, Nicolae Ceauşescu a spus următoarele cuvinte: „Trăiască Republica Socialistă România Liberă și Independentă! Moarte trădătorilor! Istoria mă va răzbuna!”.

Ionel Boeru a explicat de ce crede că el este unul dintre cei ce i-a omorât pe soții Ceaușescu.

„Am vrut să mă asigur că am gloanțe, așa că am verificat. Știam că mai am 29 de gloanțe. Le-am amintit băieților să pună puștile pe automat și, când am dat ordinul, au tras. Eu am tras primele gloanțe – trei rafale din AK-47. În timpul primei rafale l-am văzut pe Ceaușescu cum a căzut în genunchi și spre spate. Primele gloanțe i-au pătruns în picioare și arma s-a ridicat și următoarele au intrat în trunchi.

Am tras următoarea rafală înspre ea. A căzut pe stânga. Unul dintre colegii mei a uitat să treacă pe automat și a tras glonț cu glonț. Celălalt nu a tras decât mai târziu, când erau deja la pământ. Cred că era traumatizat. Aşa că sunt sigur că gloanţele mele i-au ucis pe amândoi.” a declarat bărbatul, potrivit substanţial.ro. 

Citeşte şi Detalii neştiute despre povestea de dragoste dintre Nicu Ceauşescu şi Donca Mizil, dezvăluite de ultimul nepot al dictatorului. Cum a intervenit Elena Ceauşescu: „Avea răutăţile dânsei”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Adio șezlonguri! Turismul din Grecia se schimbă radical
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Premiul Marcel Ciolacu despre deficitul bugetar și necesitatea investițiilor
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!