Anunţ de ultimă oră despre voucherele sociale pentru românii cu venituri mici. Marius Budăi: „Trebuie să continuăm cu astfel de măsuri”

Ministrul Muncii a făcut publice noi informaţii despre voucherele sociale pe care Guvernul le pregăteşte pentru românii cu venituri mici.
Filip Stan
04 apr. 2022, 15:48
Anunţ de ultimă oră despre voucherele sociale pentru românii cu venituri mici. Marius Budăi:

Marius Budăi a precizat că Executivul lucrează intens la finalizarea pachetului prin care ar urma să fie acordate voucherele sociale pentru românii cu venituri mici. Ministrul Muncii a explicat că este vorba despre o formă de sprijin, având în vedere scumpirile care au avut loc în România în ultimele luni.

„Din cauza acestor scumpiri care curg pentru noi toţi, Partidul Social Democrat a ţinut foarte mult la acel pachet social implementat în luna ianuarie.

Ştiu că pare un pachet uitat, dar eu cred că pentru beneficiari a fost un sprijin binevenit, de aceea trebuie să continuăm cu astfel de măsuri pentru că trebuie să avem foarte mare grijă de categoriile vulnerabile. Şi aţi văzut că plaja este destul de largă, de la copii până la familii monoparentale, pensionari, salariaţi şi practic să încercăm să o lărgim cât mai mult, în funcţie de spaţiul bugetar.”, a spus Marius Budăi, conform Antena3.

Citeşte şi: Tichete sociale 2022. Marcel Ciolacu anunţă acordarea de vouchere pentru românii cu venituri mici. „Avem 700 de milioane de euro buget”

Deocamdată, ministrul Muncii nu a precizat dacă voucherele sociale vor fi primite în luna mai sau iunie, însă a dat asigurări că românii cu venituri mici vor beneficia de măsuri de sprijin.

„Eu ştiu că suntem într-o dinamică de la începutul anului cu acel pachet social, cu măsurile din energie, cu prelungirea lor, cu altă Ordonanţă unde am intervenit începând de la 1 aprilie… Acum lucrăm pentru aceste măsuri. Oamenii sunt nerăbdători şi înţelegem acest lucru dar trebuie să lucrăm cu atenţie pentru a nu da totul peste cap.

Nu este o chestiune care să fie amânată foarte mult, este o chestiune la care se lucrează, este o necesitate pentru România şi trebuie să protejăm aceste categorii vulnerabile. Cred că prezenţa PSD în acest guvern asigură cetăţenilor români această siguranţă că lucrurile se vor întâmpla în timp util.”, a mai precizat Marius Budăi, conform sursei citate.

Marius Budăi a susţinut că până mâine, la şedinţa coaliţiei, va fi gata „oglinda finală” a proiectului de măsuri sociale.

Citeşte şi: Traian Băsescu, reacţie la dosarul deschis de Parchetul General: Nu mă voi prevala de imunitate parlamentară

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!