Yulia Chernitskaya, refugiata din Ucraina care a primit 200 de lei de la un bătrân, vrea să returneze banii. „M-am simțit jenată și rușinată”

Yulia Chernitskaya, instructoarea de fitness din Ucraina care a devenit celebră în România după ce a primit 200 de lei de la un bătrân, într-o benzinărie, vrea să-l reîntâlnească pe acesta şi să-i returneze banii.
Filip Stan
06 apr. 2022, 11:18
Yulia Chernitskaya, refugiata din Ucraina care a primit 200 de lei de la un bătrân, vrea să returneze banii.
Yulia Chernitskaya, refugiata din Ucraina care a primit 200 de lei de la un bătrân, vrea să returneze banii

Yulia Chernitskaya, refugiata din Ucraina care a primit 200 de lei de la un bătrân, vrea să returneze banii. Instructoarea de fitness a venit în România pe 5 martie, împreună cu cele patru fete pe care le are, la câteva zile după ce Rusia a invadat Ucraina.

Yulia Chernitskaya, refugiata din Ucraina care a primit 200 de lei de la un bătrân, vrea să returneze banii. „M-am simțit jenată și rușinată”

Yulia Chernitskaya a locuit iniţial la Moieciu, după care a mers la București pentru a-și întâlni câțiva prieteni din New York și pentru a sărbători ziua de naștere a fiicei sale, iar în prezent s-a stabilit aproape de Brașov şi lucrează ca instructoare de fitness  la centrul de fitness Belaqva. Ucraineanca a ajuns celebră datorită unei postări pe contul ei de Instagram, în care a povestit că un bătrân i-a oferit 200 de lei, într-o benzinărie, fiind impresionată de gestul românului. Acum vrea să-l reîntâlnească pe acesta şi să-i returneze banii.

Yulia Chernitskaya, un nou mesaj pentru români. Refugiata este cazată într-un hotel de lux din Bucureşti: „M-am convins încă o dată”

„Nu m-am gândit niciodată că gestul meu de recunoștință față de un om bun va da naștere unei astfel de reacții în România. Acel om a făcut ceva care m-a luat cu totul prin surprindere, nimeni nu mi-a dat vreodată bani pe stradă. M-am simțit jenată și rușinată, pe de o parte, dar am avut și un sentiment de recunoștință care pur și simplu m-a copleștit. ”Acel om nici măcar nu mi-a spus numele lui, a făcut acel gest din adâncul inimii lui și pur și simplu nu a știut că va fi judecat de atâția oameni. Nici eu nu m-am gândit la asta, la acea vreme. Aș vrea să-l întâlnesc din nou, să-i mulțumesc și să le arăt copiilor că gestul său a fost unul sincer de susținere pentru Ucraina. El a văzut că sunt bine îmbărcată, că nu conduc cea mai ieftină mașină, dar nu s-a gândit la asta. Așa că m-a emoționat. Aș vrea să-i returnez banii și chiar ceva peste, dar nu cred că-i va lua. Așa sunt românii, din câte am remarcat: dacă îți oferă ajutor și îi refuzi, se simt ofensați. Poate mă înșel, dar asta este senzația pe care mi-au lăsat-o”, a spus Yulia Chernitskaya pentru Fanatik.

Iată cât de frumoasă e ucraineanca ajunsă faimoasă după ce a primit bani într-o benzinărie din România. Mama celor patru copii s-a angajat acum în Brașov! – FOTO

Yulia Chernitskaya a recunsocut că nu ştia nimic despre români înainte să vină în ţara noastră. „Să fiu sinceră, mi s-a spus că românii sunt vicleni, că sunt genul de oameni care încearcă mereu să obțină un profit din orice și că sunt lacomi. Totuși, după o lună petrecută aici, am ajuns să pun la îndoială toate aceste prejudecăți”, a mai declarat Yulia Chernitskaya.

Gestul impresionant al unui român pentru o ucraineancă pe care a întâlnit-o la benzinărie. „M-am înecat cu lacrimi. Până la urmă, nici nu știa că patru copii mă așteptau acasă”

Femeia vrea să se întoarcă la Kiev: „De îndată ce situația se va calma, mă voi întoarce acasă. Sunt gata să muncesc, inclusiv pentru o firmă de construcții, dacă e nevoie de asta pentru a ajuta să-mi reconstruiesc țara. Cât despre afacerea mea personală (n.r. – are un blog și este instructoare de fitness), totul va reveni la normal, dar nu imediat. Venitul meu a ajuns la zero, dar nu renunț. Am deja o strategie despre cum mă voi descurca în Ucraina, după ce mă voi întoarce acasă”.

Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Dispar două zboruri din București către două mari orașe europene. Companiile aeriene au renunțat la rute
Capital.ro
E doliu naţional! Am mai pierdut o legendă: A fost un colos al istoriei noastre
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Lovitură pentru românii care vor să cumpere o locuință! Adio, prețuri mici!
Adevarul
Ce limbă vorbeau românii în Evul Mediu. Cum își spuneau în vremea lui Ștefan cel Mare și de unde vine numele lor
Spynews
Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., înțepătură pentru fiul manelistului, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Fostul ruinează acum viața altcuiva”
Spynews
Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii / FOTO
Evz.ro
Cum te poți angaja la reședința privată a lui Vladimir Putin. Cerințe speciale
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Roxana l-a lăsat din nou pe Salam?! Îşi strigă durerea, în faţa tuturor: 'Cât rău mi-ai făcut...
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depunerea dosarelor
Capital.ro
Șoc istoric în Ungaria. Se vinde țara. Ce se întâmplă la granițele României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
Familie distrusă de un atac cu rachete în Liov: Patru vieți curmate într-o scară de bloc
MediaFlux
VICTORIE pentru DONALD TRUMP. Când se va pronunța SENTINȚA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...