Ludovic Orban, despre condamnarea Elenei Udrea: Nu îmi pot stăpâni un sentiment de satisfacție atunci când văd că se face dreptate

S-a făcut dreptate! Este reacţia fostului premier Ludovic Orban după ce ÎCCJ a menţinut decizia de condamnare a Elenei Udrea la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Alături de fostul ministru al Turismului, şi Rudel Obreja va ajunge după gratii în acelaşi dosar.
Alina Andrei
07 apr. 2022, 16:40
Ludovic Orban, despre condamnarea Elenei Udrea: Nu îmi pot stăpâni un sentiment de satisfacție atunci când văd că se face dreptate

Ludovic Orban se declară mulţumit că s-a făcut dreptate şi Elena Udrea va ajunge în puşcărie.

„Nu mă bucur de răul nimănui. Dar nu îmi pot stăpâni un sentiment de satisfacție atunci când văd că se face dreptate. Chiar dacă ea se face foarte târziu.

Din 2005 a apărut pe scenă o primadonă politică, fără vreun alt merit decât acela că este favorita Președintelui proaspăt ales al României. A tăiat și a spânzurat, abuzând de adevărul știut de aproape toți, dar nemărturisit de aproape nimeni că are acces direct la cabinetul 1 și că poate popi pe cine poftește ea. Elena Udrea a fost probabil cel mai influent personaj al regimului Băsescu. Folosind frecvent numele lui a fost implicată în numeroase inginerii financiare, cu sau fără știința lui.

Citeşte şi: A fugit Elena Udrea? Poliția nu a găsit-o la locuința ei din Corbeanca pentru a o duce la pușcărie. A fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare

A făcut tot ce a fost posibil ca să scape de pedeapsă. A fugit chiar în Costa Rica pentru a scăpa de închisoare. S- a rățoit la statul paralel, pozând în victimă. A uzat de toate subterfugiile posibile. Dar, până la urmă, justiția a decis. Că este vinovată și că trebuie să efectueze o pedeapsă privativă de libertate de 6 ani.

Oare ce mai zic astăzi toți cei care o ridicau în slăvi și îi făceau temenele când era distribuitor principal de favoruri prezidențiale? O să îi ducă vreunul sau vreuna portocale la zdup? Mă îndoiesc. Aviz și amatorilor de astăzi. Cei care vă scutură scamele astăzi este foarte posibil ca mâine să arunce cu pietre după voi sau, în cel mai bun caz, să nu vă mai salute pe stradă. Rămâneți oameni oricât de sus credeți că ați ajuns!”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Citeşte şi: Rudel Obreja, prima reacţie după condamnarea în dosarul Gala Bute. „Îmi pregătesc bagajul. Tocmai ÎCCJ îşi bate joc de lege! La unii dă mumă, la alţii ciumă!”

Un complet format din cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins joi, ca nefondate, contestaţiile în anulare depuse de Elena Udrea şi ceilalţi inculpaţi din dosarul „Gala Bute”, fostul ministru al Turismului urmând să execute condamnarea de 6 ani de închisoare.

Decizia instanţei a fost luată cu majoritate de voturi şi este definitivă, astfel încât Elena Udrea va merge la închisoare.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...