Marcel Ciolacu, după condamnarea Elenei Udrea: „Nu pot să mă bucur. Cred că toţi oamenii politici trebuie să învăţăm din asta”

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a vorbit despre menţinerea condamnării Elenei Udrea la 6 ani de închisoare cu suspendare, dictată joi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a respins recursul în anulare al fostului ministru al Dezvoltării în dosarul "Gala Bute".
Filip Stan
07 apr. 2022, 20:21
Marcel Ciolacu, după condamnarea Elenei Udrea:

Marcel Ciolacu a declarat joi seară că această nouă condamnare a Elenei Udrea ar trebui să servească drept lecţie pentru toţi oamenii politici români, care nu ar trebui să ardă etapele ascensiunii politice, cum susţine că ar fi făcut Udrea.

„N-am comentat niciodata o decizie a unui magistrat. Nu pot sa ma bucur. M-am vazut o data sau de doua ori cu Elena Udrea. Conteaza foarte mult educatia pe care o primim si cred ca si anturajul. Eu am ramas cu prietenii pe care ii am de 10-20 de ani si cred ca a contat. Cred ca cea mai importanta trasatura a unui crestin este smerenia si cred ca toti oamenii politici ar trebui sa invatam din acest lucru.

In primul rand, ca politician, este bine sa nu arzi etapele. Daca te trezesti din prima ministru la Dezvoltare, perla Guvernului, din pacate ai sanse mari sa ajungi asa. Eu am trecut prin toate etapele, pentru ca orice urcus atat de rapid are si un coboras la fel.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, scenariu după terminarea războiului: „Reconstrucţia Ucrainei trebuie să pornească cu un hub pe teritoriul României”

Totusi, in ce il priveste pe Traian Basescu, mi-as fi dorit sa stim adevarul macar dupa primul mandat, nu dupa 18 ani, ceea ce este o palma mare data Romaniei. Stim foarte bine ce a facut Securitatea in Romania, noi am si trait acele timpuri.

A castigat Romania sau romanii din lupta acerba dintre PSD si PDL? Unde au ajus promotorii acestei lupte? AM trait o cearta si o vendeta continua si am pierdut intr-adevar 10 ani.”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Citeşte şi: Elena Udrea riscă să stea în puşcărie 14 ani! Ce dosare „grele” mai are fosta blondă de la Cotroceni

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Serialele ‘Shogun’ și ‘The Bear’ conduc în topul nominalizărilor pentru premiile Emmy
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'