Show tv uluitor în Japonia! Copii de 2-6 ani abandonaţi în locuri necunoscute! La început, micuţii sunt extrem de speriaţi, dar la finalul emisiunii ajung să meargă singuri cu autobuzul prin tot oraşul!

Un documentar japonez difuzat pe Netflix îţi face pielea de găină şi declanşează un carusel de emoţii. Între timp, s-ar putea să te revolţi din pricina faptului că micuţi de doar câţiva ani sunt protagoniştii unui experiment care, la prima vedere, este destul de o cruzime uriaşă.
Oana Anghel
09 apr. 2022, 22:27
Show tv uluitor în Japonia! Copii de 2-6 ani abandonaţi în locuri necunoscute! La început, micuţii sunt extrem de speriaţi, dar la finalul emisiunii ajung să meargă singuri cu autobuzul prin tot oraşul!

Concret, unor copii cu vârste cuprinse între doi şi şase ani li se dă drumul prin oraş ca să se descurce singuri. În Japonia, show-ul „Old Enough” („Destul de mare”) se difuzează de 30 de ani. Însă nu se transmit mai mult de două ediţii pe an, fiecare având trei ore. Emisiunea-fenomen adună în faţa televizoarelor o cincime dintre telespectatori.

Durata dintre episoade se explică prin nevoia de pregătire temeinică a micuţilor pentru fiecare sarcină. Mai exact, toate rutele pe care urmează să meargă copiii sunt inspectate, în prealabil, de către părinți și personalul de producție, pentru a verifica dacă există drumuri periculoase sau persoane suspecte.

Citeste si Măsură drastică şi fără precedent luată de Simona Gherghe împotriva unui concurent din reality show-ul „Mireasa”: „Astfel de lucruri nu îşi au locul în emisiune”

Copiii sunt aleși în urma unei selecţii riguroase. Echipa de filmare şi echipa de siguranță primesc ascunzători astfel încât micuţii să nu-i descopere în drumul lor. De asemenea, oamenii din localitate sunt informaţi despre acest show, astfel încât, atunci când văd copiii pe stradă, să nu fie tentaţi să sune la poliţie.

Show tv uluitor în Japonia! Copii de 2-6 ani abandonaţi în locuri necunoscute

Scopul reality-show-ului este acela de a insufla încredere copiilor în ei înşişi. Toți au vârste cuprinse între doi și șase ani și aproape întotdeauna sunt speriați de moarte când pornesc pentru prima dată. Şi asta pe bună dreptate. Mersul pe jos kilometri întregi până la un magazin poate fi o perspectivă terifiantă pentru un copil mic. Însă la final, bucuria pe care o resimt că şi-au dus sarcina la bun sfârşit, este nemăsurată, scrie The Guardian

Versiunea de pe Netflix a show-ului nu durează trei ore, ca originalul, ci doar 20 de minute.

În primul episod, un băieţel merge la supermarket pentru a cumpăra trei produse, povestindu-și sieşi, în timp ce merge, aventura al cărei protagonist este. Mai târziu, în serial, vedem o fetiţă care încearcă să se înhame la o anumită misiune, dar se rătăceşte. Nervoasă şi cu ochii plini de lacrimi, îşi îmbrăţişează mama, după care pleacă din nou în misiune. Este un rollercoaster absolut de emoții pe care cei sensibili nu îl pot urmări decât cu lacrimi în ochi şi într-o stare de maximă încordare.


Citeste si Dezvăluiri terifiante despre apucăturile militarilor ruşi. „Furau noaptea morcovii şi sfecla animalelor de la Zoo Harkov”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!