Prognoza meteo 12 aprilie. Vreme rece cu ninsori la munte, ploi în rest. Dimineaţă va fi brumă

Vremea va deveni în general frumoasă, dar se va menține rece pentru această dată îndeosebi dimineața și noaptea. Pe alocuri vor fi ploi slabe de scurtă durată. In zona montană, iar trecător posibil și în estul Transilvaniei, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.
Alina Andrei
11 apr. 2022, 16:03
Prognoza meteo 12 aprilie. Vreme rece cu ninsori la munte, ploi în rest. Dimineaţă va fi brumă

Prognoza meteo 12 aprilie. La noapte, vremea se va menține rece pentru a doua decadă a lunii aprilie. Temperaturile minime, preponderent negative în regiunile intracarpatice, local în Moldova și în zona subcarpatică a Munteniei și Olteniei unde se va produce brumă, se vor situa, în general, între -6 și 4 grade. Cerul va avea unele înnorări la munte, unde cu totul izolat vor fi fulguieli, va fi variabil în nord-vest, dar se va însenina în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele Carpaților Meridionali. În zonele joase, pe alocuri, vor fi condiții de ceață.

București. Vremea va fi rece, cu o temperatură minimă de 2…3 grade, mai scăzută în zona periferică, până în jurul valorii de -1 grad, unde vor fi condiții de brumă. Cerul va deveni mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Prognoza meteo 12 aprilie MARTI
Vremea va deveni în general frumoasă, dar se va menține rece pentru această dată îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei în jumătatea de nord-est a țării, unde pe alocuri vor fi ploi slabe de scurtă durată. In zona montană, iar trecător posibil și în estul Transilvaniei, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, mai ales ziua, la munte, dar şi în est, sud-est şi centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 17 grade, izolat mai ridicate în Oltenia până spre 19 grade, iar cele minime, în general, între -5 și 5 grade. Noaptea se va produce brumă în nord-vest și centru și izolat în rest, iar în zonele joase, pe arii restrânse vor fi condiții de ceață.

București. Vremea va fi rece, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi temporar noros pe parcursul zilei, cu probabilitate relativ ridicată ca trecător să plouă slab, apoi va deveni mai mult senin. Vântul va sufla moderat la slab. Temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 1…3 grade, mai scăzută în zona periferică, potrivit ANM.

Citeşte şi: Vremea se răceşte semnificativ şi va cădea brumă. ANM a emis cod galben de vânt în aproape jumătate de ţară şi viscol la munte

Prognoza meteo MIERCURI
Vremea va fi în general frumoasă, dar în continuare rece dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare în sud-est, unde vor fi posibile ploi slabe. Vântul va avea intensificări în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, dar și pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, cu rafale, în general, de 55…65 km/h, iar în rest va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, iar cele minime se vor situa între -6 grade în depresiunile intramontane şi 7…8 grade pe litoral. Izolat vor fi condiţii de ceaţă, iar noaptea pe arii restrânse se va produce brumă.

București. Vremea va fi frumoasă și cu valori termice diurne apropiate de normalul perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 16…18 grade, iar cea minimă de 2…4 grade, mai scăzută în zona periferică.

Prognoza meteo JOI
Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi în toate regiunile; valorile termice diurne vor deveni uşor mai ridicate decât cele normale ale perioadei, însă dimineţile vor fi reci, cu precădere în centrul ţării. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în a doua parte a nopţii în nord-vest, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la altitudini mari la munte, iar ziua trecător în estul şi sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 15 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 grade în depresiunile Carpaților Orientali şi 8…10 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral. Izolat vor fi condiţii de ceaţă, iar noaptea, pe arii restrânse în Transilvania, în special în estul regiunii, se va produce brumă.
Prognoză Meteorologică pentru Intervalul 14.04.2022 Ora 09:00 – 15.04.2022 Ora 09:00

București. Vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 20 de grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade, mai scăzută în zona periurbană.

Citeşte şi: Prognoza meteo de Florii şi Paşte. Cum va fi vremea în intervalul 11 – 24 aprilie 2022

Prognoza meteo VINERI
Vremea va fi caldă în cea mai mare parte a ţării, astfel că temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 25 de grade. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord, în vest şi în centru unde, mai ales după-amiaza, pe alocuri vor fi averse, însoţite şi de descărcări electrice. Noaptea, înnorările vor fi mai persistente şi va ploua local în jumătatea de nord-est, iar în restul teritoriului cerul va fi parţial noros, iar ploile izolate; la altitudini mari la munte vor fi şi averse de lapoviţă, măzăriche şi ninsoare. Vântul va avea intensificări locale în zona montană înaltă şi în regiunile estice şi trecător, pe arii restrânse, în rest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade.

București. Vremea va fi caldă şi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopţii când va creşte probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

Spynews
Cele două ipoteze luate în calcul de anchetatori în cazul morții lui Andrei Versace. Ce se știe despre ultima perioadă din viața lui
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Ce conține, de fapt, brânza mozzarella. Românii o cumpără de la Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour sau Mega Image, dar puțini se uită pe etichetă
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A lăsat un gol imens. Drum lin, maestre!
Playtech.ro
Care ar fi cauza morții lui Andrei Versace. Principala ipoteză luată în calcul de anchetatori
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Omul care l-a făcut pe Ceaușescu președinte. Unul dintre cele mai misterioase personaje din istoria românilor, stalinizatorul României
Spynews
Tragedie după tragedie în Brăila! Fratele principalului suspect în cazul ucideii Marinei a murit într-un accident de mașină
Spynews
Alertă ANM! A fost emis cod galben de ploi, vijelii și grindină. Canicula nu dispare, însă, din România
Evz.ro
Mircea Geoană, umilit de niște săteni. Ce imagine
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
Mama lui Versace, devastată după moartea fiului său! „Măcar și-a găsit el...” Câte sute de euro îi trimitea lunar, pentru cheltuieli EXCLUSIV
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Amendă 1.300 de lei, chiar dacă ai documentele la tine. Dreptul legal pe care șoferii NU îl au
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Barcelona va majora taxele pentru pasagerii navelor de croazieră sub 12 ore
MediaFlux
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'