Prognoza meteo 13 aprilie. Vreme frumoasă, dar rece în toată ţara. Unde va mai ploua

Vremea va fi predominant frumoasã, dar în continuare rece dimineaţa şi noaptea în majoritatea zonelor ţãrii. Spre searã şi noaptea vor fi posibile ploi slabe.
Alina Andrei
12 apr. 2022, 16:17
Prognoza meteo 13 aprilie. Vreme frumoasă, dar rece în toată ţara. Unde va mai ploua

Prognoza meteo 13 aprilie. La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în regiunile estice, sud-estice şi la munte, unde se vor atinge viteze de 45…55 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 şi 6 grade. Se va produce brumã în nord-vest şi centru şi izolat în rest, iar în zonele joase, pe arii restrânse vor fi condiţii de ceaţã.
BUCURESTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã se va situa sub cea specificã perioadei şi va fi de 1…3 grade, mai scãzutã în zona periurbanã.

Prognoza meteo 13 aprilie MIERCURI

Vremea va fi predominant frumoasã, dar în continuare rece dimineaţa şi noaptea în majoritatea zonelor ţãrii. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri în sud-est, unde spre searã şi noaptea vor fi posibile ploi slabe. Vântul va avea intensificãri îndeosebi ziua în regiunile estice şi sud-estice; în Moldova, nordul Dobrogei şi nord-estul Munteniei vor fi viteze de 55…60 km/h şi pe arii restrânse peste 65…70 km/h, iar în rest va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade, iar cele minime se vor situa între -5 grade în depresiunile intramontane şi 7…8 grade pe litoral. Noaptea, local în nord-vest şi centru se va produce brumã, iar izolat în zonele joase va fi ceaţã.

BUCURESTI. Vremea va fi frumoasã, iar valorile termice diurne se vor apropia de cele normale pentru a doua decadã a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 16…18 grade, iar cea minimã de 2…4 grade, mai scãzutã în zona periurbanã.

Citeşte şi: Val de aer polar peste România înainte de Florii. Alertă meteo COD GALBEN de vânt şi temperaturi scăzute

Prognoza meteo JOI

Vremea se va menţine predominant frumoasã, iar valorile termice vor fi în creştere şi se vor situa peste cele specifice perioadei, însã dimineţile vor fi reci, cu precãdere în centrul ţãrii. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane, iar ziua trecãtor în estul şi sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 8…10 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral. Izolat vor fi condiţii de ceaţã, iar noaptea pe arii restrânse în Transilvania şi Moldova se va produce brumã.
BUCURESTI. Vremea se va menţine frumoasã şi va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 20 de grade, iar cea minimã va fi de 5…7 grade, mai scãzutã în zona periurbanã, potrivit ANM.

Citeşte şi: Prognoza meteo de Florii şi Paşte. Cum va fi vremea în intervalul 11 – 24 aprilie 2022

Prognoza meteo VINERI

Vremea va fi caldã în majoritatea regiunilor, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 27 de grade. Cerul va fi temporar noros şi vor fi mai ales averse, pe alocuri însoţite de descãrcãri electrice, cu o probabilitate mai mare spre orele serii şi pe parcursul nopţii, în regiunile nordice şi izolat în rest. La munte, la altitudini mari vor fi precipitaţii şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Izolat se va semnala mãzãriche. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în estul şi nord-vestul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade.
BUCURESTI. Vremea va fi caldã şi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã de 6…9 grade.

Prognoza meteo SAMBATA

Vremea se va rãci, mai accentuat în jumãtatea de nord a teritoriului. Cerul va avea înnorãri, persistente în centru şi în regiunile extracarpatice. Astfel, pe arii relativ extinse în jumãtatea de sud-est a ţãrii şi izolat în rest temporar va ploua. Noaptea în estul Transilvaniei precipitaţiile vor fi mixte, iar la munte vor predomina ninsorile. Cu o probabilitatea mai mare în a doua parte a intervalului, pe arii restrânse vor fi cantitãţi de apã însemnate. Local şi temporar vântul va avea intensificãri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 11 şi 21 de grade, iar cele minime se vor încadra între -2 grade în nord-vest şi 8 grade în sud. Spre finalul intervalului pe alocuri vor fi condiţii de brumã.

BUCURESTI. Valorile termice vor fi în scãdere uşoarã, dar se vor menţine apropiate de cele specifice perioadei. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 5…6 grade. Cerul se va înnora treptat, temporar va ploua cu probabilitate mai mare noaptea, iar vântul va deveni în general moderat.

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
S-a aflat adevărul despre Băsescu. Greșeală monumentală a fostului președinte
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
România are CEL MAI MARE preț la gaze naturale din regiune! Grecia și Bulgaria sunt în spatele nostru
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Cum scapi rapid de mirosul de pisică din casă. Aceasta este cea mai ieftină soluție
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Un tânăr de 19 ani și-a găsit sfârșitul în lacul Colibița. Se afla cu prietenii la scăldat când s-a dezechilibrat și a căzut de pe ponton
Capital.ro
Toți șoferii, la control. Se rețin permisul și talonul auto. Nu se mai acceptă încălcarea acestor reguli
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Chinurile Ioanei, fata maltratată de iubitul polițist: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"
substantial.ro
Primăria Veneției recrută noi gondolieri pentru a păstra tradiția de secole
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...