Sentinţa în procesul Elenei Udrea a fost amânată pentru 19 aprilie! Fosta blondă de la Cotroceni refuză extrădarea: „Nu doresc să fiu predată autorităților române!”

O nouă zi tensionată pentru Elena Udrea! A fost audiată în cursul zilei de miercuri în Bulgaria, de trei judecători, în cadrul procesului de extrădare a acesteia. Sentinţa a fost amânată!
Filip Stan
13 apr. 2022, 16:34
Sentinţa în procesul Elenei Udrea a fost amânată pentru 19 aprilie! Fosta blondă de la Cotroceni refuză extrădarea:

UPDATE: Sentinţa în cazul Elenei Udrea a fost amânată! „Nu doresc să fiu predată autorităților române!”, a spus Elena Udrea, către judecător. Întrebată dacă refuză să fie predată, fosta blondă de la Cotroceni a răspuns afirmativ! Judecătorii bulgari au amânat pronunţarea sentinţei cu cinci zile şi au cerut autorităţilor române informaţii despre închisoarea în care a stat. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 19 aprilie la ora 14:30.

UPDATE: De la ora 14.30, este programată audierea Elenei Udrea în Bulgaria, în procesul de extrădare. Un complet de trei judecători va decide dacă fostul ministru al Turismului va fi extrădat sau nu în România.

Ca de fiecare dată, avocații Elenei Udrea ar putea ridica o serie de obiecții, astfel încât magistrații bulgari să trebuiască să formuleze solicitări către autoritățile din România, asta însemnând că este posibil ca joi să nu existe o decizie a instanței din Bulgaria care judecă cererea României de extrădare.

Decizia pe care o va lua instanța din Bulgaria nu va fi definitivă. De asemenea, joi, la Curtea de Apel din Sofia se va judeca recursul formulat de Elena Udrea la decizia Tribunalului din Blagoevgrad ca Elena Udrea să rămână în arest în Bulgaria până în 14 aprilie.

Elena Udrea va fi audiată miercuri, însă decizia pe care o vor lua magistrații bulgari nu va fi definitivă. Ea poate fi contestată la o instanță superioară.

Fostul ministru al Turismului va sta în arest preventiv cel puțin până joi, când va fi judecată contestația pe care a făcut-o la măsura arestului preventiv.

Udrea a solicitat, prin intermediul avocatului acesteia, revocarea sentinței și emiterea unei alte măsuri preventive, mai blânde, cum ar fi arestul la domiciliu.

Pentru a demonstra că nu intenționează să fugă din Bulgaria, Elena Udrea și-a închiriat o locuință în țara vecină pentru următorii șapte ani. Cu toate acestea, judecătorul care a decis ca Udrea să fie plasată în arest preventiv nu a fost convins de gestul fostului ministru.

Avocatul Elenei Udrea a făcut declaratii exclusive la Romania TV chiar in ziua în care aceasta va afla dacă va fi extrădată în România.

Citește și Cum încearcă Elena Udrea să scape de arest în Bulgaria. Ce demersuri a făcut avocatul

În cazul în care va fi adusă în România, Elena Udrea va avea de ispășit o pedeapsă de șase ani de închisoare în Dosarul „Gala Bute”, la Penitenciarul de Femei Târgușor Nou.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute” pentru luare de mită și abuz. În aceste momente se află în arestul poliției bulgare, unde va rămâne până pe 14 aprilie.

Înainte de a afla sendința, Elena Udrea a plecat din țară. După ce judecătorii au condamnat-o la închisoare, polițiștii au mers la locuința acesteia din Corbeanca și au căutat-o prin toate camerele apartamentului. Nu au găsit-o acasă, iar la scurt timp au dat-o în urmărire generală. Ulterior, Elena Udrea a fost găsită în Bulgaria.

Aceasta a fugit din țară prin vama Giurgiu, dar a fost depistată de autorități în Bulgaria cu ajutorul camerelor de supraveghere, după ce a fost dată în urmărire internațională.

Citește și Iubitul Elenei Udrea, prima reacție după arestarea fostului ministru: „Cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Constituția României nu mai înseamnă nimic”

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'