Plângere penală pe numele lui Dani Mocanu după accidentul provocat de tancul în care se afla. Manelistul, agresiv cu martorii care au filmat incidentul

Mai mulţi martori prezenţi la accidentul inedit în care a fost implicat Dani Mocanu la Rîmnicu Vâlcea vor să depună plângere penală, după ce acesta ar fi devenit agresiv cu ei. Oamenii spun că, în timp ce filmau incidentul, manelistul s-a apropiat de ei şi i-a ameninţat.
Alina Costache
14 apr. 2022, 10:06
Plângere penală pe numele lui Dani Mocanu după accidentul provocat de tancul în care se afla. Manelistul, agresiv cu martorii care au filmat incidentul

Dani Mocanu accident tanc. Transportorul blindat, care circula pe carosabil, a lovit două autoturisme parcate pe marginea străzii. În turelă se afla manelistul Dani Mocanu, care filma un videoclip. Trecătorii aflaţi prin zonă nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul. Ineditul situaţiei îl constituia atât faptul că un blindat circula nestingherit pe străzile oraşului, cât şi faptul că la turelă se afla celebrul Dani Mocanu. Manelistului nu i-a picat, însă, bine faptul că trecătorii au vrut să imortalizeze momentul.

Dani Mocanu, agresiv cu martorii accidentului provocat de tancul în care se afla pentru o filmare

Supărat de atenția acordată, artistul și-a vărsat năduful pe unul dintre adolescenții care îl filmau.

Înjura rău de tot, spunea că vrei să cobor la tine, că eu te bat”, spune unul dintre martorii apostrofaţi de artist, potrivit Ştirile Pro TV

A venit cu o mașină militară, era oprit pe marginea drumului. Și noi, mai mulți copii, ne-am dus să facem poze cu el. Când ne-a văzut, a închis ușa de la mașină și noi continuam să filmăm. Și a început să ne înjure fratele lui și după ce a înjurat fratele lui a veni și Dani Mocanu, și ne-a înjurat și el și s-a făcut că dă cu pumnul în noi”, relatează un alt martor.

Tinerii spun că intenționează să depună plângere la Poliție după incident.

Potrivit impresarului său, Dani Mocanu se afla în Râmnicu Vâlcea pentru a filma un videoclip. Acesta ar fi fost motivul pentru care se afla în transportorul blindat. Vehiculul este înmatriculat în Anglia și ar fi unul „istoric”. Este și pus la vânzare pe un site, pentru 130 de mii de euro. Conform specificațiilor din anunț, este fabricat în 1957 și are un motor de 600 de cai putere.

Proprietarul care conducea TAB-ul va primi o amendă între 580 și 725 de lei pentru „efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului”, potrivit IPJ Vâlcea.

Poliția rutieră a anunțat că vehiculul are toate documentele în regulă, asigurare și dreptul să circule pe drumurile publice.

Citeste si Dani Mocanu, deghizat în medic pentru a ajunge la refugiatele din Ucraina. A fost oprit de poliţişti

Cum s-a produs, de fapt, accidentul

Dani Mocanu a declarat că accidentul s-a produs ca urmare a faptului că a vrut să evite un copil și astfel au fost lovite cele două mașini parcate pe marginea drumului.

Eu eram în acel tanc. Am fost toată ziua cu tancul respectiv la o mică plimbare prin Râmnicu Vâlcea. Am fost să realizez un videoclip în oraşul respectiv. Din păcate am făcut şi un mic accident, după cum aţi văzut în filmarea respectivă. Ceea ce vreau să subliniez este că oamenii sunt răi. Imediat cum au văzut că am atins acolo în parcarea respectivă două maşini, imediat au postat şi au susţinut că eu conduceam.

Nu conduceam eu. Pur şi simplu eu eram deasupra tancului, iar la volan se afla proprietarul tancului. Omul din câte am văzut eu, a evitat un copilaş care îmi făcea poze. Erau oameni care făceau poze, să îl vezi pe Dani Mocanu cu un tanc prin Râmnicu Vâlcea, nu vezi în fiecare zi. Au scos telefoanele şi au început să filmeze şi încercând să evite un incident mai neplăcut, omul a tras de volan şi asta este, a atins două maşini în parcare.

A vrut să evite un copilaş. Am vorbit cu proprietarii maşinilor, s-a rezolvat. A fost o înţelegere la faţa locului. Am sunat şi noi la Poliţie, am informat de cele întâmplate, dar proprietarii s-au înţeles între ei. Legat de videoclip, rămâneţi aproape pentru că veţi vedea ceva ce nu aţi mai văzut în România„, a spus Dani Mocanu, potrivit observatornews.ro.

@danimocanu10Am fost, sunt și voi rămâne unic !!! Ceea ce fac eu a depășit de mult nivelul României♬ sunet original – danielmocanuoficial

Citeste si Motivul incredibil pentru care Dani Mocanu a refuzat să compună o manea despre război

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Supermarketul românesc care se bate cu Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour sau Mega Image. S-au deschis 4 magazine, iar rețeaua se extinde
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Cum îți poți lua credit imobiliar fără avans! Secretul pe care băncile niciodată nu ți-l vor spune
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Zeci de călători, batjocoriți de CFR. Trenurile, un iad ambulant
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
A VENIT ORDIN direct de la poliție. Șoferii români au total INTERZIS. Se aplică până pe 9 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Dezastru în parcarea unui mall din Capitală: O șoferiță a provocat distrugeri multiple
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!