Ana Dobrovie de la Survivor România, despre momentul când i-au ieşit sânii din sutien: „Publicul m-a taxat pentru treaba asta”

Ana Dobrovie de la Survivor România a vorbit despre momentul când i-au ieşit sânii din sutien. Războinica a fost printre primele concurente eliminate din competiţia care se desfăşoară în Republica Dominicană.
Alina Costache
14 apr. 2022, 15:10
Ana Dobrovie de la Survivor România, despre momentul când i-au ieşit sânii din sutien:
Ana Dobrovie de la Survivor România

Ana Dobrovie de la Survivor România, despre momentul când i-au ieşit sânii din sutien. Tânăra a atras atenţia încă de la început cu fizicul ei lucrat la sală, dar mai ales cu silicoanele voluptoase. Războinica  a vorbit despre experiența Survivor România 2022 și spune că a fost taxată de public pentru faptul că a rămas cu sânii pe afară, în timpul unei probe sportive.

Citeşte şi: Eliminare surpriză la Survivor România. Şi-a luat rămas-bun cu lacrimi în ochi: „Nu mă bucur că plec”

Ana Dobrovie de la Survivor România, despre momentul când i-au ieşit sânii din sutien

Ana Dobrovie susţine că oamenii o văd într-un alt mod, cu totul greşit, doar pentru faptul că are sânii măriţi şi nu sunt deschişi când vine vorba despre acest subiect.

Mi-au ieșit silicoanele pe afară. Publicul, când te vede cu un bust mai mare… Mai ales că este și o competiție sportivă, orice sutien sau bustieră mi-aș fi pus, era inevitabil să nu îmi iasă afară… Publicul m-a taxat pentru treaba asta. Fetele sunt înțelese greșit, lumea nu este deschisă la acest subiect, despre mărirea sânilor”, a spus Ana Dobrovie, la Pro TV.

Otilia Bilionera, dezvăluiri din culisele concursului

Vedeta a povestit că a fost o experiență de neegalat în viața ei și acum este o persoană mult mai puternică și determinată. „Survivor a fost, pentru mine, ca o reinventare, o adevărată provocare, din toate punctele de vedere. A fost o experiență unde am fost nevoită să-mi depășesc limitele, să ies din zona mea de confort și să mă descopăr altfel, mai puternică și mai determinată. A fost foarte greu, mai greu decât mă așteptam. Sincer, nu aș mai merge a doua oară, mai ales pentru că m-am ales cu probleme de sănătate, dar nici nu regret deloc că am participat. A fost, cu adevărat, o experiență unică.

Au existat mai multe momente în care am simțit că nu mai pot, în care am vrut să ies din competiție și să revin la lucrul pe care știu să-l fac cel mai bine, respectiv muzica. Totuși, de fiecare dată m-a motivat dorința de a arăta că nu voi ieși din prima săptămână, că sunt mai puternică decât par. Am vrut să nu plec înainte de a câștiga puncte pentru echipă, dar iată că am câștigat și un totem de imunitate.

Condițiile sunt extrem de grele. Totul este mult mai greu decât se vede la TV, pentru că tu stai non-stop fără hrană, dormi pe jos, în ploaie, noaptea este foarte frig, iar ziua este extrem de cald. Nu te poți spăla, nu îți poți spăla hainele, pentru că riști să nu se usuce până seara și ai un singur hanorac. Mi-au lipsit familia, munca mea, prietenii. Sunt obișnuită de mică să vorbesc cu mama despre orice. De fiecare dată când am o problemă, ea este prima pe care o sun, iar acolo, când mă confruntam cu probleme de sănătate, nu aveam la cine să apelez.

Înainte de competiția „Survivor, am avut două concerte în Egipt, iar în momentul în care am ajuns în Republica Dominicană am fost diagnosticată cu pietre la rinichi, deși, în realitate, era o infecție urinară. Mi-au dat antibiotic, însă, cum acolo nu mâncam mai nimic, mi-a afectat stomacul. Infecția urinară nu a trecut, din cauza condițiilor de acolo, așa că am primit încă de două ori antibiotic, sperând că mă voi vindeca.

Stomacul mi-a fost afectat atât de tare, încât am început să am sângerări gastrice și a trebuit să părăsesc competiția pentru a putea să am grijă de mine așa cum trebuia să am de la început. E adevărat că încă nu am scăpat de aceste probleme, am ieșit din competiție și a trebuit să mănânc tot orez fiert și să țin regim alimentar. În continuare, urmează să fac mai multe investigații”, a povestit Otilia Bilionera, într-un interviu pentru viva.ro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!