Recomandarea Mihaelei Bilic. Ce trebuie să facem când ne trezim: „Este un beneficiu concret, care poate fi simțit din prima zi”

Recomandarea Mihaelei Bilic. Nutriţionistul a explicat ce înseamnă mai exact un stil de viaţă sănătos şi a subliniat ce ar trebui să facem pentru a avea un regim alimentar sănătos pe termen lung.
Alina Costache
17 apr. 2022, 07:03
Recomandarea Mihaelei Bilic. Ce trebuie să facem când ne trezim:
Recomandarea Mihaelei Bilic

Recomandarea Mihaelei Bilic. Pericolele din alimente sunt orice pas, însă noi trebuie să respctăm toate regulile pentru a evita să ne îmbolnăvim. Nutriţionistul ne oferă câteva sfaturi legate de consumul fructelor şi legumelor, pentru a nu întâmpina probleme de sănătate.

Citeşte şi: Cum calculezi corect caloriile alimentelor din farfurie astfel încât să mănânci pe săturate fără să te îngraşi. Explicaţiile Mihaelei Bilic

Recomandarea Mihaelei Bilic

Mai mult decât grija la mâncare, Mihaela Bilic spune că hidratarea este cea mai importantă şi trebuie să consumăm lichide, încă de când ne trezim.

Consumatorii trebuie să aibă controlul alimentelor asigurat! Păi, dacă nu putem avea încredere nici în mân­care, ajungem la nebuni! Inclusiv pericolul acumulării substan­țelor toxice în corp este fals, pentru că ele nu se pot acumula, de fapt. Un ficat sănătos știe cum să le neutralizeze și să le elimine din organism. Chiar și mercurul, unul dintre cele mai toxice me­tale, poate fi neutralizat de ficat.

În aceste condiții, e mai important să spălăm bine legu­mele și fructele, pentru că pesticidele sunt la su­prafață. Putem să le curățăm și coaja, să diver­sificăm vegetalele folosite, să mai schimbăm și furnizorul de la care ne aprovizionăm, iar prin această alternanță scăpăm de stres. Indiferent de câtă lipsă de responsabilitate dau dovadă unii producători, mâncarea nu va deveni niciodată o otravă!

Oricum, hidratarea trebuie să fie pe primul loc, mai presus decât mâncarea! De dimineață, de când ne trezim, și până seara, la culcare, trebuie să bem măcar câte o cană mare de lichid după mesele principale, iar între mese, tot câte o cană, ca să ajungem la doi litri pe zi.

Nu contează dacă bem apă plată sau infuzii din plante medicinale – putem să adăugăm tot felul de condimente și ierburi aromate care ajută digestia (zeamă de lă­mâie, ghimbir etc.) – acestea au efecte benefice atât pentru ficat, cât și pentru stomac. Este un beneficiu concret, care poate fi simțit din prima zi. Când mănânci mai puțin, când te hidratezi corespunzător, când respiri profund, când corpul e mai ușor, este imposibil să nu simți că faci un lucru bun pentru „templul” în care trăiești„, a declarat Mihaela Bilic, potrivit Formula As.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cele două orașe din România care nu se suferă între ele sub nicio formă. Rivalitatea lor a ajuns să fie studiată
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
RECORD PENTRU AUR. A atins cel mai mare nivel din istorie
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
V-ați încheiat nasturii, dar nu ați știut asta. Marea diferență între bărbați și femei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Tentativă de suicid a unui medic al cărui nume apare în stenogramele din Spitalul Pantelimon. Cum a fost găsit în toaletă
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Un curier din Constanța cercetat pentru delapidare și înșelăciune
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...