Mihai Bobonete, coşmaruri după partidele de pescuit: „M-am trezit noaptea din pat și am făcut înspre Cătălina: iooooooo, pește!”

Mihai Bobonete este un pescar înrăit şi adoră să se relaxeze ore întregi pe malul lacului. Actorul a intrat în direct, în emisiunea Vorbeşte lumea, chiar din timpul unei partide de pescuit.
Oana Anghel
15 apr. 2022, 10:59
Mihai Bobonete, coşmaruri după partidele de pescuit:

Ca orice pescar, Bobonete are poveştile lui pescăreşti şi experienţele lui memorabile. De această dată, actorul a povestit în emsiunea de la Pro TV cum s-a trezit din somn, în miez de noapte, visându-se la pescuit şi dând din mâini precum pescarii. Reacţia soţiei, şi ea trezită din somn, a fost absolut fabuloasă.

Mihai Bobonete, coşmaruri după partidele de pescuit: „M-am trezit noaptea din pat și am făcut înspre Cătălina: iooooooo, pește!”

Am prins o știucă de 93 de centimetri și la crap am record de 24,600 de kilograme. Când dai la pescuit într-o competiție de spinning, adică așa cum suntem noi aici la „Cupa Cetățenilor Particulari” la Hordina, dai de atât de multe ori din mână în nouă ore pe baltă, încât s-a întâmplat de mai multe ori să mă trezesc noaptea din pat, noaptea, da, după ce ajung acasă, la trei zile de când ajung acasă, să mă ridic și să fac înspre Cătălina, ioooooo, pește! Să zică numai: ești acasă„, a povestit Bobonete în emisiunea Vorbeşte lumea.

Citeste si Bobonete, dezvăluire în premieră despre relaţia tensionată pe care o are cu Ruxandra Ion: „Relaţia aia a murit din faşă. A crezut că am făcut o glumă despre greutatea ei, dar a interpretat greşit”

Cătălina și Mihai Bobonete au o relație de mai bine de 25 de ani și doi copii, Octavian (11 ani) și Maria (5 ani). Cei doi s-au căsătorit în 2003, dar nunta au făcut-o abia în 2017, la Vama Veche, unde au sărbătorit alături de familie și de prieteni, într-un cadru restrâns. Cătălina a absolvit Facultatea de Psihologie, însă a ales să profeseze în cu totul alt domeniu. În prezent, este make-up artist, meserie care îi aduce multe satisfacții, dar și bani.

Mihai Bobonete postează frecvent imagini de la pescuit, prezentându-și apoi capturile cele mai mari. De ceva vreme, actorul a început să concureze la întrecerile de profil.

Citeste si Mihai Bobonete, dezvăluiri uluitoare despre boala pe care a ținut-o ascunsă în ultimii ani! “Eu nu mai am voie să beau”

Pasiunea pentru pescuit o moștenesc de la tatăl meu și de la bunicul meu. În copilărie, tată mă ducea să pescuiesc pe Dunăre și pe bălțile de lângă și așa i-am prins gustul, iar acum urmează să o dau mai departe către Octav și Maria, cei doi copii ai mei„, a dezvăluit Mihai Bobonete într-un interviu mai vechi pentru crapmania.ro.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit. A fost reabilitat, e liniștit, curat și ferit de aglomerație
Capital.ro
S-A DAT ORDIN pentru România direct de la UE. Este obligatoriu până pe 15 OCTOMBRIE
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Atenție dacă vizitați această țară! Alertă de călătorie de la MAE!
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Filmul de pe Netflix care a primit toate aprecierile. Nicole Kidman joacă rolul principal
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Mario, reacţie halucinantă după ce a ieşit din BAC: 'Am ieşit să beau'. Ce notă crede că ia la Română 😂
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Locuitorii de la granița cu Ucraina au fost avertizați că vor cădea obiecte din spațiul aerian! Oamenii au primit mesaj RO-ALERT!
Capital.ro
SCHIMBARE drastică pentru milioane de români. S-a aflat ce SE PREGĂTEȘTE: Este vorba de o decizie politică
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Cozile de tiruri se întind pe 14 kilometri la Vama Calafat
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!