Ploaie de stele 2022. Lyridele aduc schimbări majore pentru zodii în majoritatea sectoarelor de viaţă

Pe 15 aprilie, încep Lyridele, unul dintre cele mai importante fenomene astrologice din acest an. Ploaia de stele, care va dura până pe 30 aprilie, va atinge punctul maxim în noaptea dintre 23 și 24 aprilie şi va aduce schimbări majore pentru zodii.
Alina Costache
16 apr. 2022, 07:00
Ploaie de stele 2022. Lyridele aduc schimbări majore pentru zodii în majoritatea sectoarelor de viaţă

Ploaie de stele 2022. Lyridele, care şi-au primit numele de la constelaţia Lyra, sunt printre cele mai vechi ploi de meteori. Într-o noapte obișnuită, pe cer pot fi observate cu ochiul liber aproximativ 5-6 stele căzătoare pe oră. În cazul acestui fenomen, numărul stelelor căzătoare creşte, astfel încât se va putea vedea câte o stea căzătoare la fiecare 4 minute. Deși au existat ani în care Lyridele au produs până la 100 de meteori pe oră, experții nu se așteaptă la un asemenea nivel de spectacol astronomic în 2022. Aceştia estimează că vor fi între 10 și 20 de meteori pe oră. Meteoriţii lasă în urma lor o dâră de gaz ionizat care strălucește timp de câteva secunde după ce meteoritul a trecut.

Lyridele nu asigură doar un spectacol fabulos, ci influenţează şi zodiile, potrivit Astrology.com. În intervalul din timp în care stelele căzătoare fac spectacol pe cer, nativii și pot iniția noi relații, pot profita de oportunități și se pot elibera de sentimente care nu le mai sunt folositoare.

Ploaie de stele 2022 BERBEC

Berbecii vor deborda de energie pe parcursul celor două săptămâni şi vor reuşi să-şi atingă multe dintre scopurile propuse. Planurile acestor nativi se vor împlini mult mai repede decât de obicei. Dacă nu sunt siguri de deciziile pe care le au de luat în această perioadă, ar face bine să nu acţioneze impulsiv.

Ploaie de stele 2022 TAUR

Taurii sunt în topul zodiilor care vor avea parte de cele mai mari schimbări. În această perioadă, aceşti nativi reuşesc să fie o sursă de bunăvoie pentru cei din jur. Te simți mult mai bine ca de obicei, iar acest lucru se observă cu ușurință. Taurii ar face bine să aibă grijă ce îşi doresc de la cei din jur pentru a nu-i bulversa pe aceştia. Totodată, în această perioadă vor fi suficient de stăpâni pe ei ca să nu mai aibă nevoie de validarea celor din jur.

Citeste si Horoscop Urania 16 – 22 aprilie 2022. Luna Plină în Balanţă vine cu emoții puternice. Puterea spirituală pe care o vom avea în această zi va fi deosebită

Ploaie de stele 2022 GEMENI

Gemenii vor simţi nevoia să petreacă mai mult timp în singurătate și să se bucure de lucruri simple. Astrele îi sfătuiesc să-şi găsească timp pentru introspecții, pentru dialoguri interioare. E foarte important să nu se lase influenţaţi de părerile celor din jur şi să-şi asculte intuiţia.

Ploaie de stele 2022 RAC

Racii au nevoie constantă de meditație și momente de liniște, iar această perioadă este propice pentru asemenea activităţi. Astrele le vor veni în ajutor și îi vor îndruma către surse de energie benefică. Este foarte important să petreacă cât mai mult timp cu putinţă în linişte, doar cu ei înşişi, pentru o reconectare completă la corp.

Ploaie de stele 2022 LEU

Leii vor simţi nevoia să se retragă în singurătate, dar nu vor avea parte de prea multe clipe de linişte. Oameni dragi vor avea nevoie de ei, iar ei sunt săritori şi întotdeauna dispuşi să-şi ofere umărul pentru lacrimile celor aflaţi în nevoi.

Ploaie de stele 2022 FECIOARĂ

Fecioarele vor simţi nevoia să petreacă mai mult timp cu familia în această perioadă. În egală măsură, vor simţi şi nevoia de a se retrage în cochilia lor, de a se apleca mai mult spre propria persoană. Aceste momente de singurătate le vor aduce mari beneficii. Dacă-şi vor asculta cu atenţie vocea interioară, vor descifra cu uşurinţă semnificaţia anumitor semne care îi vor conduce către scopul final al călătoriei lor.

Ploaie de stele 2022 BALANŢĂ

Totul se desfășoară într-un ritm dinamic, poate prea dinamic pentru gustul Balanţelor. Au parte de echilibru între lucrurile pozitive și situațiile cu deznodământ negativ, iar partea financiară e o provocare pentru ei întrucât e necesar să umble la economii. Nu se simt în formă maximă pentru nivelul de socializare cerut.

Ploaie de stele 2022 SCORPION

Perioada aceasta îi va face pe nativi să intre în contact cu emoțiile lor. Mare atenţie, căci vor fi cu capul tău şi nu vor evalua corect lucrurile. S-ar putea să aibă mari dezamăgiri din pricina alteptărilor nerealiste.

Citeste si Zodii norocoase în următorii 5 ani. Care este semnul astral care dă lovitura pe toate planurile

Ploaie de stele 2022 SĂGETĂTOR

Aceşti nativi sunt recompensaţi fără să facă prea mult efort. Primesc unele beneficii la locul de muncă. Provocări pot apărea pe partea de sănătate unde li se cere să aibă răbdare. Emoţiile puternice le afectează și starea fizică, sunt mai sensibil la mediul în care intră și dacă simt tensiune sau stare conflictuală, preiau această energie.

Ploaie de stele 2022 CAPRICORN

Perioada Lyridelor vine cu multă emoție și nesiguranță. Capricornii vor fi în postura de a emana o lipsă de încredere în sine și o teamă de respingere sau eșec. Dacă-şi folosesc gândirea clară și stabilitatea care îi caracterizează vor putea gestiona mai bine gândurile nebunești.

Ploaie de stele 2022 VĂRSĂTOR

Este o perioadă plină de evenimente, iar nativii ar trebui să manifeste o prudenţă crescută. Se vor înregistra multe defecţiuni în aparatura electrică şi electrocasnică și riscă să piardă informații prețioase. Sunt impulsivi şi tind să arunce cu acuzaţii – multe nefondate – în stânga şi-n dreapta.

Ploaie de stele 2022 PEŞTI

Perioada Lyridelor vine vine cu turbulențe în mai multe sectoare de viaţă. Noile colaborări nu sunt favorizate, în timp ce, în viața amoroasă, trebuie să folosească gândirea rațională pentru a controla sentimentele negative care vor apărea. Apar obstacole și întârzieri. Răbdarea și reținerea îi vor ajuta, însă, să le depăşească.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Desertul cu o explozie de gusturi. Nu te poți opri din mâncat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România! Zonele în care se vor resimți valul de căldură și disconfortul termic accentuat
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Snoop Dogg va purta flacăra olimpică prin Saint-Denis vineri, alături de Laetitia Casta și MC Solaar
MediaFlux
Vestea pentru TOȚI PENSIONARII din România. UN MILION de DOCUMENTE sunt GATA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!