Horoscop 17 aprilie 2022. Zodia care va bifa o victorie majoră. Cine dă lovitura în dragoste

Ziua de azi se anunţă una norocoasă în general. Răsfăţaţii astrelor sunt, însă, Taurii care vor bifa o victorie majoră.
Alina Costache
16 apr. 2022, 15:33
Horoscop 17 aprilie 2022. Zodia care va bifa o victorie majoră. Cine dă lovitura în dragoste

Horoscop 17 aprilie 2022. Şi pentru Raci este o zi bună, iar Fecioarele dau lovitura în dragoste.

Horoscop 17 aprilie 2022 BERBEC

Azi ar fi bine să evitaţi discuţiile aprinse şi să cautaţi să vă relaxaţi mai mult. Dacă vi se propune asocierea într-o nouă afacere, nu refuzaţi! Perspectivele sunt foarte promiţătoare, iar câştigurile vor fi neaşteptate.

Horoscop 17 aprilie 2022 TAUR

Azi, veţi bifa o victorie majoră. Un vis mai vechi va deveni realitate, într-un moment în care aproape vă pierduserăţi orice speranţă. Pentru început, încercaţi să terminaţi treburile lăsate nefinalizate pentru a putea merge înainte cu planuri noi. Nu vă mai lăsaţi distraşi de detalii nesemnificative.

Horoscop 17 aprilie 2022 GEMENI

Relaţia de cuplu nu funcţionează chiar cum v-aţi dori, dar primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să descoperiţi mecanismele interioare care duc la această situaţie. Ce vă nemulţumeşte, ce simţiţi legat de lucrurile care vă nemulţumesc?

Citeste si Ploaie de stele 2022. Lyridele aduc schimbări majore pentru zodii în majoritatea sectoarelor de viaţă

Horoscop 17 aprilie 2022 RAC

Se anunţă o zi agitată, însă vestea bună este că aveţi suficientă energie să faceţi tot ce vă propuneţi, aşa că reuşiţi să integraţi fără probleme multe dintre activităţile din agendă. La finalul zilei, recompensaţi-vă cumva. O meritaţi cu vârf şi îndesat.

Horoscop 17 aprilie LEU

Tot ceea ce trebuie să faceţi în această zi este să vă ascultaţi instictul. Vă va furniza cele mai bune soluții. Este necesar să aveţi mai multă grijă faţă de voi înşivă, să vă hrăniţi cu emoții și gânduri pozitive. Nu este cazul să vă mulţumiţi cu puţin, aveţi un potențial și o inteligență foarte mari.

Horoscop 17 aprilie 2022 FECIOARĂ

Este o zi minunată pentru sfera dragostei! Dacă vă gândeaţi să treceţi la nivelul următor, azi ar cam fi momentul. Astrele sunt binevoitoare şi cu cei singuri şi le scot în cale un potenţial partener. Doar să priviţi unde trebuie.

Horoscop 17 aprilie 2022 BALANŢĂ

O duminică foarte plăcută în compania familiei. Aveţi mare nevoie de relaxare după o perioadă în care aţi muncit foarte mult. Azi, faceţi fix ce vă place fără să vă simţiţi vinovaţi.

Horoscopul zilei 17 aprilie 2022 SCORPION

Vă bucurați de o atmosferă armonioasă în familie, cu toate că poate aţi avut parte de unele tensiuni în ultima vreme. Pare că apele s-au liniştit şi că într-un final ați ajuns la un numitor comun.

Horoscopul zilei 17 aprilie SĂGETĂTOR

Comunicarea este cheia zilei de astăzi. Sunt şanse foarte mari să rezolvaţi o serie de probleme care vă urmăresc de ceva vreme. Aveţi încredere în voi şi în instinctul vostru.

Citeste si Horoscop Urania 16 – 22 aprilie 2022. Luna Plină în Balanţă vine cu emoții puternice. Puterea spirituală pe care o vom avea în această zi va fi deosebită

Horoscop 17 aprilie 2022 CAPRICORN

Azi se pare că este necesar să jucaţi rolul de mediator între membrii familiei. Deşi vor exista conflicte, nu daţi, totuşi, prea multe sfaturi. Foarte important, nu daţi sfaturi nesolicitate!

Horoscop 17 aprilie 2022 VĂRSĂTOR

Noutăţile şi surprizele în cazul vostru vin din sectorul prietenilor şi al grupurilor. Astrele vă îndeamnă să daţi curs întâlnirilor cu prietenii sau, dacă e cazul, întâlnirilor cu persoane pe care nu le-aţi mai văzut de multă vreme.

Horoscop 17 aprilie 2022 PEŞTI

Nu mai căutaţi validare de la cei din jur. Este momentul să aveţi deplină încredere în voi înşivă, să faceţi tot ceea ce aveţi în minte fără teamă de eşec. Frica de eșec nu vă va aduce niciodată mai aproape de succes, dimpotrivă, vă va îndepărta din ce în ce mai mult de el.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!