Ce gândesc bărbaţii despre corpul lor? Vezi câteva adevăruri fundamentale

Tot ce stim este ca barbatii sunt obsedati de corpul femeilor, dar ce fel de ganduri au fata de propriul lor corp? Vezi cateva opt adevaruri fundamentale despre barbati.
Alina Costache
30 ian. 2013, 21:09
Ce gândesc bărbaţii despre corpul lor? Vezi câteva adevăruri fundamentale

Suntem mai anxiosi decat isi imagineaza femeile cand vine vorba despre fizicul nostru, dar n-am discuta nici in ruptul capului despre problema asta cu voi.

Ganditi-va la cata presiune suportam: daca suntem prea grasi, ni se gasesc tot felul de apelative, care mai de care mai jenante. La fel patim si daca suntem prea slabi si desirati. Ca sa nu mai vorbesc de ce se intampla daca ne confruntam cu vreun inceput de chelie! Sau daca avem exces de par pe spate?! Si – asta e mai rau decat orice – avem fundul prea mare, iar partea din fata prea mica. La toate astea puteti adauga si gandurile care ne bantuie: nu e atat de deranjant ca sunt gras si am chelie. Mai deranjant e faptul ca a ajuns sa ma deranjeze asta pe mine insumi, fiindca n-ar trebui sa ma simt asa catusi de putin!

Deci, nu asteptati sa vorbim cu vreo femeie despre toata nesiguranta care ne incearca, fiindca n-o sa se intample. Si nici n-o sa ne prindeti ca ne consultam cu vreun amic, pe genul:auzi? Cum crezi ca-mi vin pantalonii astia? Sa ma epilez pe piept sau nu? Care tricou imi accentueaza forma bratelor mai bine, cel rosu, sau cel albastru?

Suntem ingrijorati cand vine vorba despre fizicul nostru, fiindca concuram cu voi sau pentru voi.

Cu atatea divorturi sau relatii esuate in jur, concurenta devine acerba cand vrei sa-ti gasesti un partener. Si cum noile generatii de femei se pot intretine si singure, nu vad de ce nu si-ar alege un barbat doar pentru motivul ca are un fund senzational. Un studiu realizat la Universitatea din California, Dominguez Hills, arata faptul ca, daca le intrebi sincer, femeile nu descriu exact cum trebuie sa arate un barbat care sa le placa sau ce ar trebui sa stie sa faca; ele spun doar ca… trebuie sa arate bine.

Pe de alta parte, barbatii sunt ingrijorati cand vine vorba despre fizic si pentru faptul si-au dat seama ca cei care arata bine, au mult mai mult succes la serviciu decat cei „cu defecte”. Iar femeile sunt foarte pricepute in a uza de aceasta calitate.

Nu te masuram din cap pana in picioare numai cu un singur scop.

E drept ca avem o gena vizuala in noi. Ne place felul in care aratati voi, femeile. Dar si noi ne comparam cu alti barbati, asa cum si voi va comparati cu alte femei. M-am uitat adesea la barbatii de pe plaja, la cei care merg pe strada sau la colegii de birou. Poate ca e vorba si de mai putina invidie si competitivitate, dar nu dorim sa avem corpuri mai frumoase doar ca sa va atragem pe voi, femeile. Vrem un corp frumos si ca sa castigam o pozitie mai buna printre noi insine.

Vrem sa aratam de 25 de ani.

De cand lumea si pamantul, toti eroii nostri prezinta nistecalitati fundamentale: sunt intelepti, au experienta si maturitate. Ganditi-va la Harrison Ford in Indiana Jones. In schimb, de ceva vreme incoace, lucrurile s-au cam schimbat: noii eroi ai actualei epoci au o figura cu trasaturi perfecte, aproape desenate dupa un anumit tipar. Sa-l luam drept exemplu pe Tobey Maguire in rolul lui Spiderman. Tineretea lui e debordanta si a ajuns sa sperie multi barbati.

Deci, da, ne temem de batranete si apelam la tot felul de artificii ca s-o impiedicam sa vina; luam tot felul de suplimente sau licori care promit un proces ferm de intinerire si suntem disperati cand ne dam seama ca aproape nimic nu da rezultatele dorite.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!