Horoscop 3 mai 2022. Oportunităţile bat la uşa unei zodii, Luna face conexiuni armonioase cu Venus

Horoscopul zilei de 3 mai 2022 spune că nativii din zodia Leului au parte de o zi extraordinară pe plan personal. Astrele sunt alături de acești nativi din zodiac, dar și de cei care știu ce își doresc de la viitorul lor.
Alina Costache
02 mai 2022, 14:13
Horoscop 3 mai 2022. Oportunităţile bat la uşa unei zodii, Luna face conexiuni armonioase cu Venus
Horoscop 3 mai 2022

Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Horoscopul zilei de 3 mai 2022 spune că o oportunitate se află la ușa ta, iar tu nu ar trebui să o ratezi. Luna intră în semnul tău zodiacal și formează o conexiune armonioasă cu planeta Venus. Este momentul să-ți îmbrățișezi talentele și să le pui în valoare cum știi tu mai bine. Pasiunile tale abia așteaptă să fie transformate în proiecte de viitor.

Horoscop 2022. Top 3 zodii care vor pune mâna pe o sumă uriașă de bani. Luna mai vine cu norocul peste ele
Taur: 20 aprilie – 20 mai
Nativii din zodia Taurului au parte de o zi haotică din cauza programului dezorganizat. Astrele spun că nu este momentul să te lași influențat de părerile celor din jur. Acționează așa cum ți-ai stabilit, dar ia în calcul consecințele pe care acest lucru le-ar putea implica. Nu uita cât de important este pentru tine timpul pe care îl petreci pentru a medita și pentru a te relaxa.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Te simți plină de energie încă din prima parte a zilei, iar acest lucru te motivează să faci lucruri cât mai frumoase cu viața ta. Te afli într-o perioadă extrem de prosperă, mai ales din punct de vedere financiar. Astrele te sfătuiesc să nu eziți și să investești în proiectele în care ai încredere cu adevărat. Pe termen lung rezultatele te vor surprinde în mod plăcut.

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Racii trebuie să învețe să-și delimiteze timpul pe care îl petrec la locul de muncă i timpul pe care îl petrec în familie. Sunt multe lucruri de pus la punct, iar organizarea continuă să-ți facă probleme, în special în sfera profesională. Fii foarte atentă la modul în care alegi să gestionezi lucrurile în această perioadă.

Cele trei zodii care vor trage lozul câştigător în luna mai. Ce îi aşteaptă pe norocoşii zodiacului
Horoscop 3 mai 2022 Leu

Leu, simti ca esti una cu fortele misterioase si ca ele danseaza dansul vietii prin tine. Asa ca fii atent la indrumarea pe care o primesti in momentele de liniste. Semnele secrete pot avea sens sau nu pentru mintea ta logica, dar te vor ajuta sa obtii o intelegere mai profunda a scopului sufletului tau. Unii dintre voi s-ar putea sa se simta atrasi de artele oculte si divine. Lucrul cu un mentor in care ai incredere este modalitatea perfecta de a dobandi cunostinte noi pe un anumit subiect. Sfat: Fii amabil cu cei din jurul tau.

Fecioara

Fecioara, nu este preocuparea ta sa-i faci pe toti confortabil. Acest capitol al vietii tale este despre trecerea cu indrazneala dincolo de granite, gandirea in afara cutiei pana atunci. Tine minte, tot ceea ce cauti se afla de cealalta parte a fricii. Astazi esti invitat sa renunti la reguli atunci cand vine vorba de aventuri reale. Sunt posibile schimbari favorabile in viata personala. Sfat: Fii rezistent si perseverent.

Horoscop 3 mai 2022 Balanta

Topul autoturismelor preferate de români în 2021
Balanta, esti in chef sa te imbraci in cea mai buna matase, sa aduci o sticla de vin fin si sa asculti artistii tai preferati din intreaga lume. De ce sa te multumesti cu mediocritatea cand exista atat de multa frumusete si har in viata? Astfel, astazi te simti conectat la fluxul abundentei. Ai incredere ca universul va continua sa se deschida catre tine, asa cum a facut in trecutul recent, si ca nevoile si dorintele tale vor fi ingrijite. Sfat: Nu-ti uita visele.

Scorpion

Scorpion, glorificam la nesfarsit intalnirile noastre romantice. Trebuie sa le perpetuam facand filme si cantand cantece de dragoste. Dar cum ramane cu prietenii care ne viziteaza tot timpul? O relatie platonica care ne ridica mai sus si ne aminteste de adevarata noastra forta? Astazi, stelele iti atrag atentia asupra eroilor necunoscuti ai vietii tale. Exista ceva la care sa te gandesti. Sfat: Invata sa ai incredere in cei dragi.

Horoscop 3 mai 2022 Sagetator

Sagetator, cu totii am crescut cu idei despre cine suntem si cine ar trebui sa fim. Dar aceste idei sunt pur si simplu imprumutate din lumea din jurul nostru. Ei nu definesc cine suntem la nivelul sufletului. Ele nu contin in niciun fel experientele noastre aici, pe taramul pamantesc. Acesta este ceva pe care il intelegi profund, Sagetator. Deci, acordati-va un moment pentru a arunca o privire obiectiva asupra situatiei. Libertatea este adevarata ta esenta si este timpul sa-ti redescoperi aripile. Sfat: Nu amana lucrurile importante.

Capricorn

Capricorn, cand ai fost ultima oara in tacere? Cand te-ai uitat ultima data in ochii ei adanci si intunecati si ai ascultat ce spunea? Iata chestia: calea negarii nu va va mai servi. Oricat de dificil este, va trebui sa va impacati cu emotiile. Deveniti un martor tacut al fluxului si refluxului. Amintiti-va ca toate acestea se intampla cu un motiv. Te eliberezi de bagajele trecutului, astfel incat sa poti incepe totul de la capat in fiecare sens al cuvantului.

Varsator

Varsator, paharul rabdarii este plin. Iti redefinesti relatia cu tine insuti si gasesti modalitati de a te aborda dintr-un spatiu de tandrete. Detineti simultan spatiu pentru cine esti acum si pentru metamorfoza pe care o aduce sezonul eclipselor. Deplasarile seismice sunt rareori usor de integrat. Asigurati-va ca va opriti, respirati si conservati energia. Sfat: nu cauta modalitati usoare de a-ti atinge obiectivul.

Horoscop 3 mai 2022 Pesti

Pesti, sunt momente cand incercam sa inotam impotriva curentului, dar ceea ce ne dorim cel mai mult continua sa ne scape. Dar acum nu este acel moment din viata ta. Sunteti in punctul in care efortul minim va aduce rezultate maxime. Momentul in care vei fi martor cat de misterioase vor veni la tine in cel mai neasteptat mod. PS: Bucurati-va de marea energie de manifestare care va inconjoara! Sfat: Ai grija de sanatatea ta mintala.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Plaja perfectă, cu apusuri tulburătoare. Fenomen unic în lume
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Nu e permis pentru românii cu balcon la bloc. Asociația de proprietari trebuie să dea acord în scris
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Complot Iranian Vizat Asasinarea Lui Trump: Secret Service sub Critici După Atacul Recent
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'