Cât costă vila ANL în care locuieşte Robert Turcescu. Jurnalistul i-a cerut scuze Nadiei Comăneci după ce a numit-o cerșetoare

Deşi are o avere frumoasă, Robert Turcescu locuieşte într-o casă ANL de 135mp. Jurnalistul a explicat la emisiunea lui Denise Rifai cum a ajuns să locuiască în acea casă.
Filip Stan
02 mai 2022, 17:41
Cât costă vila ANL în care locuieşte Robert Turcescu. Jurnalistul i-a cerut scuze Nadiei Comăneci după ce a numit-o cerșetoare
Robert Turcescu

Cât costă vila ANL în care locuieşte Robert Turcescu. Cunoscutul jurnalist este milionar în euro, însă locuieşte de câţiva ani într-o casă ANL.

Potrivit declaraţiei de avere din 2020, jurnalistul deţinea 14 conturi bancare în valoare de 200,000 de euro, 8 fonduri de investiții cu plasamente de 1,3 milioane de euro, plasamente de 200,000 de dolari, acțiuni în 9 societăți comerciale, dar și 8 terenuri, 3 apartamente și 2 case. Cu toate acestea, Turcescu locuieşte într-o casă ANL, în nordul Capitalei.

„La vremea respectivă nici nu se punea problema în felul acesta, a milionarului Turcescu. Apropo de conturi, nu conturile sunt importante, ci sumele din ele, conturi își poate deschide oricine. Am făcut o cerere la vremea respectivă. Divorțasem și voiam să locuiesc în zona de nord a Capitalei unde rămăseseră fosta mea soție și fata mea, la acea vreme având 5 ani.

Se construia acest cartier din zona de nord a Capitalei, cartier ANL. Am explicat situația mea locativă, la momentul acela nu aveam un apartament. Se modificase lege, era o perioadă în care puteai să aplici pentru o locuință ANL, nu era bătaia atât de mare pe locuințele ANL pe cât și-ar închipui unii în momentul de față.

Casa în care locuiesc nu este o casă foarte mare, are 135 m², cu tot cu anexele respective. Terenul nu vă închipuiți că este cine știe ce curte, e o curte de 20 m² în spatele locuinței. Casa a costat în jur de 80.000 de euro. Ăsta e prețul pe care l-am achitat. Nu spun că era un preț mic, dar nici mare pentru momentul respectiv.

Am făcut un credit ipotecar, așa prevedea legea, l-am achitat, sunt proprietarul acestei locuințe, locuiesc și astăzi în ea. Cartierul este în regulă, dar nu e un lucru de care să îmi fie rușine, că am aplicat pentru o locuință ANL la acel moment. E un cartier cu oamenii care au diferite poziții, procurori, judecători, e un cartier cu lume bună, inclusiv ziariști”, a declarat Turcescu la emisiunea lui Denise Rifai, potrivit kanald.ro.

Citeşte şi Robert Turcescu este în doliu. Mama lui s-a stins din viaţă: „Rămas bun, iubită Mamă”

Robert Turcescu i-a cerut scuze Nadiei Comăneci după ce a numit-o cerșetoare: „A fost o exagerare din partea mea”

În urmă cu mai mulți ani, jurnalistul a numit-o cerşetoare pe Nadia Comăneci, după ce aceasta a aceeptat să apară într-o reclamă la margarină, reclamă filmată într-o școală.

„A fost o exagerare din partea mea, nu am apucat să îmi cer scuze față de Nadia Comăneci pentru că nu ne-am intersectat niciodată după acel moment. Uneori, ziariștii și nu numai exagerează, se lasă luați de val, mi s-a întâmplat și mie de mai multe ori în viață. A fost un moment de revoltă.

Revolta mea nu era…poate că am canalizat-o greșit la acel moment pe Nadia Comăneci. Mă deranja ideea de a face astfel de reclame în școală, filmarea a fost făcută într-o școală la un produs care este recomandat minorilor cu atenta supraveghere a părinților, ca să spunem așa.

E clar că nu e un aliment sănătos, sunt în continuare adeptul acestei idei. Mi s-a întâmplat și mie, așa cum li s-a întâmplat și altora, să exagerez. Aia a fost o exagerare, la acel moment. Nu am niciodată un sentiment că nu pot sau că nu vreau să îmi cer scuze.

Când trebuie să îmi cer scuze, îmi cer scuze. A fost un moment în care am exagerat, dacă e nevoie pot îmi prezint scuzele public în emisiunea asta. Îmi pare rău, dar problema de fond rămâne. De altfel, reclama respectivă a și fost retrasă după scandalul care s-a iscat la acel moment.

Din punctul ăsta de vedere nu știu dacă a meritat, nu a meritat, dar s-a întâmplat un lucru bun.”, a spus Robert Turcescu despre momentul în care a numit-o cerșetoare pe Nadia Comăneci.

Citeşte şi Robert Turcescu îl face praf pe Grigore Cartianu. „Nu ți-e rușine, lepră, să deschizi gura?”

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Un bărbat din Kerala, blocat timp de 42 de ore într-un lift de spital fără mâncare sau apă
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'