Claudia Pătrășcanu, mai sinceră ca oricând! Își pierde averea din cauza procesului cu Bădălău. „Puteam să le cumpăr copiilor casă pe malul mării”

Procesul cu Bădălău o face pe Claudia Pătrășcanu să piardă o mare parte de avere. Artista a mărturisit că cu acei bani ar fi putut să le cumpere copiilor săi o casă pe malul mării.
Alina Costache
04 mai 2022, 11:17
Claudia Pătrășcanu, mai sinceră ca oricând! Își pierde averea din cauza procesului cu Bădălău.

Claudia Pătrășcanu s-a resemnat. Nu se vede divorțată prea curând. Procesul pare că nu se termină aici, întrucât acesta a început acum trei ani, iar cei doi nu vor să cadă la o înțelegere. Cei doi au cheltuit sume imense, iar Claudia a vorbit despre aceste lucruri în cadrul unui interviu pentru Cancan.ro.

Se pare că vedeta nu are nicio probemă cu relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, ba mai mult, s-a împacat cu gândul că nu va primi divorțul prea curând. Problema ei, însă, e faptul că a pierdut foarte mulți bani din cauza acestui divorț.

„Cu banii din procesul în care mă ține Bădălău puteam să le cumpăr copiilor casă pe malul mării. Pe care să li-l fac cadou la 18 ani”, a mărturisit artista.

Citește și:  Avocata lui Gabi Bădălău în procesul cu Claudia Pătrășcanu a fost reținută pentru trafic de influență. Acuzațiile halucinante

De ce Bădălău nu îi dă divorțul Claudiei?

Vedeta scoate la iveală, într-un mod hazliu, motivele pentru care Bădălău o ține ,,legată”: ,,Acum, când vede că sunt bine, că sunt liniștită și mai sunt și al naibii de frumoasă, normal că este invidios. Normal că mă ține legată de el! De ce mi-ar da drumul?”.

„Și eu am înțeles de ce nu vrea el să-mi dea divorțul, pentru că tot mai speră lucruri de întoarcere și de împăcare în viața asta. Nu se mai poate! Niciodată în viața asta! Atâta timp cât e invidios pe fericirea mea, normal, cum să-mi dea drumul să-mi văd și eu de viața mea? Un bărbat care vrea să divorțeze, divorțează! Că, până la urmă, nu este vorba despre custodia copiilor noștri. Că educația știm de unde e, se vede clar de unde o pot primi copiii, de la mine, nu de la el, având în vedere faptele lui.

Vedem cu toții ce se întâmplă. El nu vrea să divorțeze, dacă el nu este fericit, nimeni nu mai trebuie să fie fericit. Nici eu să nu fiu fericită. Aici nu mai este vorba despre custodie și despre copii. Pentru că faptele lui au dovedit asta. La el este doar invidia acum. Și de aia vrea să mă chinuie. Să cheltui toți banii… Tot ce muncesc, cheltuiesc”, a declarat cântăreața pentru Cancan.

Soacra Claudiei a asigurat-o pe aceasta că nu va primi divorțul niciodată întrucât ,,Gabi nu are femeie de lăsat”.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima înfrângere în divorțul de Gabi Bădălău. Ce a decis instanţa

Claudia Pătrășcanu cheltuie o mare parte din banii familiei!

Între timp, Claudia se simte stresată din cauza faptului că aruncă sume imense de bani pe acest proces.

„Lui îi convine așa, are bani mulți, poate să facă ce vrea cu bani. Problema e că lui nu-i pasă dacă eu cheltuiesc cu procesul cât un apartament. Nu-i pasă! De fapt, se cheltuie din banii copiilor… Nu știu unde se ajunge cu acest divorț, că nu se mai termină. Și el face niște greșeli foarte mari, iar copiii au de suferit, pentru că țin de educația lor.

Problema este că ne cresc copiii, e vorba de bani, eu cheltui foarte mulți bani. Adică banii ăștia pe care-i dau pe acest proces mi-ar fi plăcut să-i folosesc pentru copii. Făcând un calcul și trăgând linie, puteam să mai am o casă pe malul mării”, a spus ea.

Citește și: Mama lui Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au aliat ca să scape de Bianca Drăgușanu: „O urăște mai multe ca orice pe lume”

Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Țara în care românii pot să călătorească fără viză. Autoritățile au luat decizia în urmă cu puțin timp
Capital.ro
Rusia se RETRAGE. Bucurie de nedescris în Ucraina: Amintiți-vă de această zi
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este pe bancnota de 200 de lei. Există un detaliu pe care puțini români l-au observat
Spynews
Tu crezi că poți rezolva măcar 1 din aceste 10 ghicitori grele, fără ajutorul Google?
Evz.ro
Unt de casă. Rețeta cu două îngrediente
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pe ce dată și la ce oră urmează să fie virate alocațiile elevilor în august 2024
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Ordin clar. Se aplică de azi, 17 iulie, ora 11:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Nicuşor Dan clarifică termenul „cretini” folosit într-o postare pe Facebook
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'