Dosar penal pentru omor calificat deschis în cazul celor doi copii înecaţi de tatăl lor în Bacău. Părintele lor este de negăsit

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a deschis un dosar penal in rem pentru infracţiunea de omor calificat, în cazul celor doi copii care ar fi fost înecaţi de tatăl lor, duminică, în râul Siret.
Alina Costache
09 mai 2022, 17:37
Dosar penal pentru omor calificat deschis în cazul celor doi copii înecaţi de tatăl lor în Bacău. Părintele lor este de negăsit

Procurorii au deschis dosar penal in rem pentru infracţiunea de omor calificat în cazul celor doi copii înecaţi de tatăl lor în apele răului Siret.

„Prin ordonanţa procurorului s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, în forma violenţei în familie. Concluziile preliminare medico-legale au stabilit că decesul celor două victime s-a produs prin înec în apă. Cercetările penale continuă în vederea depistării şi prinderii autorului, dar şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a intervenit decesul celor două victime”, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Citeşte şi: Oamenii, sfâșiați de durere la înmormântarea celor cinci copii înecaţi în Siret: „Doamne, pe noi să ne fi luat, nu pe aceşti copilandri”

Anchetatorii au precizat că poliţiştii au fost sesizaţi la 112 de mama copiilor iar aceasta le-a spus că cei doi minori au fost luaţi de tatăl lor care a ameninţat că se va sinucide împreună cu aceştia.

„La data de 8.05.2022, ora 13.12, organele de poliţie din cadrul IPJ Bacău au fost sesizate prin apel la 112 de către numita F.L. cu privire la faptul că în cursul aceleiaşi zile, soţul său, în vârstă de 31 ani, a plecat de la domiciliul comun, situat în comuna Pânceşti, sat Soci, judeţul Bacău, împreună cu cei doi copii minori ai lor în vârstă de 3 ani, respectiv 5 ani, ameninţând că se va sinucide împreună cu aceştia. La ora 13.26, un echipaj de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Corbasca, având informaţii că tatăl minorilor intenţionează să se deplaseze în direcţia canalului de fugă din zona podului ce traversează râul Siret, dintre localităţile Răcăciuni şi Pânceşti, a ajuns la faţa locului, ocazie cu care au identificat lângă pod autoturismul cu numărul de înmatriculare BC 91 FML iar la o distanţă de aproximativ 150 metri se aflau minorii F.D.C. şi F.M.V. în stare de inconştienţă”, mai arată comunicatul de presă, citat de Agerpres.

Citeşte şi: O mamă și iubitul ei au murit înecaţi în încercarea de a-şi salva copiii luaţi de curenţii de apă

Cei doi copii au fost scoşi din apă de poliţişti. În ciuda eforturilor salvatorilor, cei doi copii nu au putut fi salvaţi. Medicii de pe echipajele SMURD au declarat decesul.

Deocamdată tatăl celor doi copii înecaţi nu a fost găsit. Anchetatorii suspectează că acesta s-ar fi sinucis.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Pâinea pe care nu ar trebui să o cumperi niciodată. Dacă vezi asta pe etichetă, evită să o iei
Capital.ro
Decizie pentru cei care stau LA BLOC. Schimbarea pe care românii o cer de ani de zile
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Permisul auto, tot mai greu de obținut. Intră în vigoare reguli draconice
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul vrea BANII românilor. Nouă obligație de plată. Vor plăti scump din 2025
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Lucrări de reparaţie la Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse: Restricţii de trafic pe parcursul a 730 de zile
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!