Foto! Imagini incredibile! Leul din Târgovişte care a pus autorităţile pe jar e de fapt un maidanez auriu! Cum arată patrupedul despre care unii localnici au crezut că e o fiară!

Nu mai puţin de 60 de jandarmi şi poliţişti au fost alertaţi, joi, de localnicii care au susţinut că au văzut un leu pe străzile din Târgovişte. Autoritățile au încheiat misiunea de căutare fără să găsească niciun animal sălbatic.
Filip Stan
12 mai 2022, 22:28
Foto! Imagini incredibile! Leul din Târgovişte care a pus autorităţile pe jar e de fapt un maidanez auriu! Cum arată patrupedul despre care unii localnici au crezut că e o fiară!

Leul din Târgovişte care a pus autorităţile pe jar e de fapt un maidanez auriu. Ceea ce părea a fi fost un animal sălbatic extrem de periculos a fost căutat ore-n şir inclusiv cu drone. Aşa zisul leu s-a dovedit a fi de fapt doar un câine fără stăpân, potrivit G4media.

Citeşte şi: Locuitorii din Târgoviște, atenționați prin RO- Alert că un leu umblă prin oraș. Se ia în calcul şi varianta ca animalul căutat să fie câine

foto: G4media

Leul din Târgovişte care a pus autorităţile pe jar e de fapt un maidanez auriu! Căutările au fost oprite

„Jandarmi, polițiști, pompieri, polițiști locali și reprezentanți ai AJVPS și DSVSA Dâmbovița, sub autoritatea Instituției Prefectului Județul Dâmbovița au acționat astăzi, 12 mai a.c., ca urmare a sesizărilor prin numărul unic de urgență 112, pentru căutarea unui leu, a cărui prezență a fost semnalată pe un câmp între cartierul Priseaca și municipiul Târgoviște.

Acțiunile de căutare au fost concentrate în zona cu vegetație de pe câmpul din vecinătatea șoselei de centură a municipiului Târgoviște, unde a fost semnalată ultima dată prezența animalului sălbatic fiind folosite drone care au survolat zona și doi câini de vânătoare.
În sprijinul echipelor prezente în teren au acționat și două echipaje SMURD pentru acordarea primului ajutor persoanelor. Aceștia, alături de jandarmi, polițiști și polițiștii locali au purtat discuții cu cetățenii din apropiere cu privire la evitarea deplasărilor în afara locuinței, pentru siguranța lor.

Acțiunile de căutare s-au sistat în jurul orei 17:20, după aproximativ 6 ore, fără identificarea vreunui animal sălbatic.
În continuare, zona unde a fost semnalată prezența leului este monitorizată de echipe mixte, jandarmi și polițiști, pentru a se putea interveni prompt în situația posibilei apariții a acestuia”, a anunţat Jandarmeria Dâmbovița.

Un localnic a anunţat la 112 că a văzut un leu în zona Priseaca din Târgovişte. A fost emis un mesaj RO-ALERT la ora 10.52 privind prezenţa leului, iar locuitorii au fost sfătuiţi să stea în case. Un al doilea mesaj a fost emis la ora 11.34 şi anunţa prezenţa leului în zona Romlux. Ambele zone unde s-a semnalat prezenţa leului sunt la ieşirea din Târgovişte.

Citeşte şi: Dani Mocanu, un nou videoclip controversat după ce a fost anchetat în dosarul maltratării unui leu: „Nu a fost sedat sau dresat”

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul din România unde temperaturile nu trec de 20 de grade, în sezonul cald. Turiștii străini îl adoră
Capital.ro
Îți golește contul. Rămâi cu zero lei în bancă. Nu le răspunde, dacă primești mesaj
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Poți depune CONTESTAȚIE pentru pensie. Dacă vei întârzia cu cererea, o să rămâi cu venitul greșit
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Te lasă fără bani chiar la bancomat. Cum acționează escrocii
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cum vrea Vlad Pascu să scape de închisoare. Părinții celor doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai sunt revoltați: „Vrea să fie eliberat, să-și îmbrățișeze părinții”
Capital.ro
Halep, în culmea fericirii. Nu mai poate de bucurie. L-a văzut prima oară
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Chinurile Ioanei din Broșteni: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"
substantial.ro
Bombardier Su-34 rusesc doborât de forțele ucrainene în regiunea Kursk
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...